evet ebuşum haftaya kaldı yaainşallah dedigin gibi olur datlum :Saruboceq:
izinliyim ama hep temizlikle geçicek offff.
sen naptın canom?iyisin inşallah.öptüm seniŞeniz
Şeniz canımm kaçırdım seni..koray bey anca kalktı da:mymeka:bende işlerimi hallettim duş falan aldım ezeli izledim..
offf çok sinirlerim bozuk şuanda ama kızlar...ne zamandır böyle çok takılmıyodu yine takıldı saatlerce köylerine((şimdi bıraktı işten geldiginden beri:çok üzgünüm:bende kızdım konuşmuyom şuanda:umursamaz:
kızlar yaa bide önemli bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum((dualarınıza ihtiyacım var...canım ablama çok üzülüyom kaç gündür...aslında onun yaşadıkları uzun hikaye ama kısaca yazmaya çalışıcam...ablam 11 yıllık evli canlar...çok geniş bir sülaleye gelin gitti...gelen gideni bitmez..işi olan ona koşar badanası olan gel yardım et der,canı sıkılan müsaitmisin diye sormadan rahatsız eder,çocukları bi ödevini rahat yapamaz hep tepelerinde birileri rahatsız eder..pc onların mı başkasının mı belli degil..biz bi oturmaya gideriz ev hiç boş kalmaz bin zahmet ettirirler ablama ((durmadan kalmaya gelen kişilerde cabası...inanın bunlar yarısı bile degil sıkıntıların..anlayışsızlık cahillik dizboyu eniştemin sülalesinde...bütün bu sıkıntılar bir yana eeniştem işsiz şuanda.hiç bir işi rast gitmiyor,bi türlü bi işe tutunamadı..evlendiklerinde eniştemlerin fabrikası vardı ama kapanma aşamasındaymış o sıralar..iyi kötü kahvehanelşerinde çalışıyodu senelerdir..en son amcasının ogluyla dikimde çalışıyolardı kendi işi amcasının oglunun.ama oradanda çıkmış şimdi..bide kendi babasına kızıp kızıp iş bırakıyo falan..anlayacagınız eniştemde bunalımda şuanda..ablam çok şeylere katlandı aşırı sabırlıdır benim ablam..inanın onun yaşadıklarının çeyregini yaşam neler olurdu kestiremiyorum bile..bizde uzak bize,gidemiyoruz herzaman (annem oradaydı dün geldi.kahrolmuş kadın durumlara.işten geldigimden beri ablamı düşünüyorum çocukları düşünüyorum.ablam maddiyata da önem vermez kıt kanaat de olsa geçinir yeri geldimi..ama bıktı o da artık bazı şeylerden sakin kafa sakin huzurlu bi hayat istiyor...offfff canım çok sıkkın kızlar çok da uzun uzadıya yazmak istemiyorum dertleşmek ve dualarınızı almak istedim:çok üzgünüm:ablacıgım benim canımın parçası..onun sacına zarar gelsin istemiyorum..onu kimsenin üzmesini istemiyorum artık..bizi üzmemek için herzamanda anlatmaz..o bizi dinler sadece (
o güzel içten dualarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum kızlar..öyle bişey olsun istiyorum ki canım ablam başka bi yere taşınsın herkesten uzak..gerekirse bize bile uzak:çok üzgünüm:yeterki huzurlu olsun...eniştemle iyiki birbirini çok seviyolar yoksa o sülaleye katlanmak akıl işi degil...eniştemde düzgün bi iş sahibi olsa keşke((onunda hataları diz boyu ..hele onları anlatsam topic yetmez off neysee umarım okurken sıkılmadınız..sizi seviyorum...iyi gecelerr canlarım:a015:
Hakkında hayırlısı gÖkÇecım ..
gökçemmm hadi bakalım 1 ay su gibi geçsin sana güzel sonuçlar getirsinnn
canım inşallah sonuçlar güzel çıkıcak .hayırlısı inşallah .nekadar ucuzmuş loo .benim testler baya maliyetliydi .neyse şu bir ay geçsede rahatlasak inşallah datluşşş.öptüm seni.
canım ben geldim ama siz yoksunuz bu seferde .bende özledim kaynatmayı fıstığım .öptüm senide...
neyse dizim başladı kızlar..EZEL:))
öptüm hepinizi.
herkese günaydın
nurum sen öğle kendnini bilmez insanlarla hiç canın sıkma ya ne bileyim kendim hazır hisietmiyom de doğuranlar göğemi erdi de kendinine bu kadar yıpratma bitanem yani üzüldüğünü belirtme inşlalh rabim en kıasa zamanda nasip eder hepimize anne olmayı
gökçem inşlalh güzel sonuçlar alırsın canım kb öptüm
loçkam derinim bitanem bugün zinilisin kendini yorma fazla temizlik hiç bitmiyo canım seninde yaran dondurulur nişalalh bir an önce meleğine kavuşursun her şweyde bir hayır vardı
loçkam abalnda gerçekten çok s abırlı biriymiş m ükafatını en yakın zamanda alır inşlallh eniştwenede doğru düzgün bir iş bulur inşlallh anlıyom seni canım alalh yardımcıları olsun çu dünyada her şey i satın albilriiz amma huzuur asla inşnlah en yakın zaamnda onlarda huzur bulurlar
canımm hadi hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alıcaksınopuyorumnanaktan
biliyom aşkısıı koca gün kaynatıyoz zaten :))) normaldir yazıcak bişey bulamamankaydirigubbakcemile3
bitanem bende çok özlüyorum sizii yaa nerden bulaştı şu hastalık canımı çok yakıyor inşallah atlatırım biran önce öpüyorum seni çokkk Şeniz
herkese iyi geceler diliyorumm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?