cnm hayırlısı olsun canını sıkma esıne destek ol sperm degısken bısıydır sonuclar degısır ınsallahmrb kızlar.uzun zaman oldu katılamadım aranıza.eşim spermiyogram yaptırdı.sperm sayısı iyi ama ileri hızlı hareket yokmuş.şimdi de bunun derdine düştükmafoldumben
mrb kızlar.uzun zaman oldu katılamadım aranıza.eşim spermiyogram yaptırdı.sperm sayısı iyi ama ileri hızlı hareket yokmuş.şimdi de bunun derdine düştükmafoldumben
canım geçmiş olsun umarım düzelir ve bebişinize kavuşursunuz .herşey gönlünce olsun.buarada keçiboynuzu kürünü bideneyin istersen .faydası olduğu söyleniyo...[/QUOT
sevmesede başlıcak artık küre.inşallah düzelme olur:Saruboceq:
ay benim düşünceli bacımm sağol yaa boğazım geçti gün içinde ağrısı olmuyor ama aşırı öksürük var birde burnum tıkalı o kadar..ağrıya gelince kasıklarım ağrıyordu sanırım şuan geçmiş :)))makbercim tatlim nasilsin? guzelim bogazin gecmediyse doktora git lutfen. karnin da gaz agrisi olmasin. rahim genisliyor diyedir bir tanem kotu dusunme sakin.olmadi doktoruna ara o seni rahatlatir.
richim nasilsin?
nurun tesekkur ederim ruya yorumuna hayra ciksin, guzel bir ruyaydi ama bugun beklenen reglem geldi baska guzel haberlere vesile olur belki.
tatlım deme bana ıhlamur yaa ay hiç sevemedim şunu ama yapıcak başka bişeyde yok demi :sinifsinif:selam canlarımmmmmmmŞeniz
ay ceylanım ve bticigimi alt alta yazmış görünce bi hoş oldum özlemişim hepinizi bi arada görmeyi yaaa((
ceylanım çok geçmiş olsun canım ya.çalışırkende hastalık hiç çekilmiyodur eminim.Allah şifa versin kuşum çok öptüm seniŞeniz
betyymmmmmm güzel hamisssŞenizohh makbuşun dedigi gibi yolu yarılamışsın valla..Allahım herşeyi gönlüne göre versin canım benim..melegini kokluyorum kocamannnnopuyorumnanaktansenidee öpüyorum tatlımŞeniz
ebrarım gökçemm datluşlarrrr ikinizide çok öpüyom kıslarr..gökçem misafirler çogalmış ohh ohh bereket demek misafir gelsinlerrr ne güzel:))
riçimmm sen nasılsın canım.boşver takma kafana fıstıgım öpüyom senideŞeniz
günümm gelmiş seninkiler..hayırlısı tatlım.neler yaptın bakıyım ?öptüm Şeniz
makbuşşşşş hasta kuşşşşşş:sinifsinif:iç iç ıhlamurları bol limonlu balda koyy.günün dedigi gibi doktorada bi görünsen aslında?
ay bitanemmm sağol Şenizyaa nasıl olıyım biraz daha iyiyim uyumuş kalmışım bu saate kadar kaydirigubbakcemile3gece nasıl uyucam bilemiyorum..maşallah baya kaynatmışınız sizde ee sen nasılsın canımmakbuşum hoşgeldin .ya varya seni burda görmek çok güzel oluyo .inanki çok özlüyorum canım ..
nasıl oldun daha iyisin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?