"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersucum hoşgeldin canım n asılsın evet çok şükür önemli bir şey yıokmuş
bersucum nasılsın canım

selam güzeller nasılsınız bakalım?
sevalim hadi hayırlısı kist önemli değil bende sürekli olan bişey diğer adetinle atarsın inşallah canım.
bersummm naber fıstığımm .öğle arasımı ?bugün çocuklarla iyisinizdir inşallah .
gayecim selam canım .nasılsın?bebiş geliyo inşallah..

ebrarcım iyiyim sen nasılsın??
bersu sen nasılsın okula gitmedinmi bugün çatlatma iğnelerin bittimi umarım bu ay sana gelir konar kuşun..

kızlaersesiniz çıkmıyo eşim eve gelecekmiş ben kalkayım yemek hazırlayayım hadi görüşürüz..

selam fıstıklarım
ebroşum sağol camnuım inşlah atarım ya bitame
semoşum gelmiş güzelim n asılsın yeğenlerimiz iyi inşlah bitanem
nurum koaly gelsin samanada

siz herhalde bana fıstık denmesinden hoşlanmadığım için dışladınız . neyse canınız sağolsun. bende gelmem birdaha ne yapıyım başka.

baharcım hayır çok yanlış düşünüyom biz kimsenin ney isevip neden hoşlanacağına karar veremeyiz ve dışlaayamayız hadimiz değil amam eğer sen bunu farkılı bir ilde rencide ederek söyledrsen dışlarız amam hoşlamndağını belirtrsin riçhim arkadaşımıda çok üzmüşsün

selam kızlar geçmişi okuyodum kusura bakmayın heee
baharcım sana fıstık denmesinden hoşlanmadıysan eğer bunu makul bir dille söyleseydin arkadaşta demez di sen demediğin için bizlerde aramızda bu tür laflar kullandığımız için şaşırdık birden tepkine

boşver sevalcim sen kendini yorma. beni tanımayan hiç muhabbetim olmayan biri de bana fıstık mıstık öle basit ifadeler ne biliyim. hadi senle nurla ve bi kaç arkadaşla daha muhabbetim oldu ki siz bile bana bunu demediniz. hatayı ben yapmadım ki ben üzüleyim. zaten hamilelikten gayet hassas bir dönemdeyim. neyse sevalcim seni tanıdğıma memnun oldum. nurcum sende kendine çok iyi bak. sizler umarım bebeklerinize kavuşursunuz. makbercim sende umarım sağ salim bebişini alırsın kucağına . Allaha emanet olun . hoşcakalın..

gece iyi kaynatmışınız keşke bende olsaydım derinim gelmiş bersu ebroş ve tatlı hamiş makbuşş gün boncuğum da gelmişşş ohhhhh muhabbet koyuymuşş gel keyfim gelllll ağlarım ben şimciiii
makbuşum geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende bi ara soğukları aldım mahvoldum yaa

iyim semoşcum seni gördüm daha iyi oldoum
bahar ne var ki demiş se fıstık bu kadrbüyütmein nlanmadım riçhim de sen yenisin diye o da sana samimi davranmı şiçinden öğle gelmiş yani kaçma olayı açılklığa akvuştur lütfen

baharcım bencede hamilelikten dolayı hasssasın bende hamileyim bazen sebepsiz yere takılıyoruz bazı şeylere o arkadaş sana bi art niyetle etmemiş ki o lafı basit laf deyince orada dur bence biz basit insanlarmıyız hergün birbirimize bu gibi kelimeler kullanıyozz seninle hiç muhabbeti olmamış olabilir sana da bizim gibi davranıp samimiyetini göstermiş bence bu kadar germe kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…