"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın cnm evet bi umut belki olur,aldım cnm linki özelden atıyorum şimdi sana

yellovcum tekrar tekrar sağolasın umarım canım ya sen alınca ben alınca birbirimiz söyleyelim olurmu umarım bi vesilemiz olur ..
bu arada yellov diyorum bi sakıncası varmı bilemiyorum kolayıma geliyo diye ama istemzsen söyle olurmu??

Rica ederim ne demek,yok cnm bnm ne sakıncası olacak istediğini söyle ben takılmam öyle şeylere
yarın Allah'ın izniyle hormon tahlillerimi yaptırıcam bi sorun çıkmazsa falan alıcam inş bu hafta sonuna kadar,doktor yumurtlama takibi falan yaparsa iş uzayacak ondan korkuyorum sadece inş bi sorun çıkmaz bitanem
Allah herşeyin en hayırlısın nasip etsin amiiiiiiiinnnn:Saruboceq:

yellovcum umarım temiz çıkar testlerin ee sen o zaman bu ay kullanırsın canım hadi hayırlısı.
kıss sen bu ay hamile kalırsan bana umut olusun yaa umarım RABBıM hamile kalmayı hemen nasip eder hayırlısı ile..

sevalim nasılsın sesin çıkmıyo..
yellovcum linkden bişey anlamadım ingilizcem yok sen biliyomusun yani nasıl sipariş edeceksin offf ya şimdi birine okutsam vıncıklıcaklar bu nedir diye canım benim bi ara bana açıklayıp yazarmısın sana çok zzamet veriyom ama...

inş cnm ya,hepimiz birden kalalımzemuszemuszemuszemus

canım bnmde yok ingilizcem ama arama sayfası varya hani goo.. orda üst tarafta çeviri var bende ben ordan bakıcam birde siparişi verirken o ürünün yanında ovulasyon ve gebelik testi veriliyor 25 adet hangisinden ne kadar vermen gerektiğinide belirtmen gerekiyormuş

kızlar geçmişe daldım
fıstıklarım asnılsınız nurum yelovcum
günüm deriinm inşlah gördüğünüz rüya hayra alemat olur bacılar sizin beiş yakınlda gelecek
riçhim fıstığım bemin nasıslın kuuzm mroalini hiç böyle şeyler için bozma send evam et aynı riçhim bizie fıstığım de olurm u öptüm
ebrarım sen nasılsın canım
gökçem canım sene yapıyon
loçkam sende ,y,s,n canım iş ortanı insanı geriyo anlıoym bende eşime çok bağırıyom kolaymı gün boyu müşterilern nazını tuzunu çekiyoz akşaamda koçişlerin lafını kaldıramıyoz
mkaberim sen nsılsın he eşy oylundaymış hep böyle geçsin
nurcum yelevcum bersuvıum siz nasılsınız
bana gelince dün açmdım dükanı doktora giitim ultrasoynda ufak bir kist çıktı doktor ilaça gerk yok dedi adetle atarsın dedi gebeliğe engel değilmiş kist
nasıl dedi grip nezle oluyosa bir insan yumurta varsa kistte çok mormal
mühüöm hiç bir şry çıkmadı

sağol cnm iyiyim çok şükür,sevindim önemli bişe çıkmamasına cnm yaa
umarım tez zamanda bizde anne oluruz:Saruboceq:

sevalcim iyiyim sen nasılsın işlerin bitttimi..
kıss seval pazar günü eşimle koç..
diye bir yer varya oraya gittik bacım o bahsettiğin jakuziler vardı orada ağzımın suyu aktı kızz ben küvetli olanlarından bahsediyon sanmıştım tvde gördüm ama gerçeği müthişş.. eşim istersen yaptırırız ilerde dedi ama ne gereği var dedim ilerde anne baba olucaz inş yavrularımızı saklıyalım paraları dimi ama..
senin bittimi tamaman hadi hayırlısı..

aa ben eksik okumusum kistmi çıktı canım benim geçer dert etme kafana olurmu geçmiş olsun tatlım..

sağolun yeleovcum nurcum
nurum biti evimi temizledşim küvet değil sırf cam her tarafııııı
evet koç biliyom orayı ben fayanslarını nbeğenmedim sera..... aldık,ama jakuzilerine diyecek yok koç.... ın

bende aynan hep bilinmiş renkler fayansları..
seval sana daha önceleri bahsetmiştim preseedi siperm kayganlaştırıcı yani spermleri içerye daha kolay akmasını sağlıyomuş..
burada hamile kalan çok arkadaş var bende düşünüyodum topiğine baktım arkadaşın biri çok uygun fiyata almış yellovada linkini atmış ama ingilizce bende çevirip sipariş vermeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…