"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebroşum bencede pek rahat valla saç boyatmak tehlikelidir bebiş için biraz güzelliğimizden ödün versek bişeycik olmaz

bersum heralde yaa ödün vermemmi helede bukadar beklemişken .onlar kolay bulmuşyaa ondan önemsemiyolar..
bide varya biz yolda giderken biçocuğa annesi vururken görsek eşim yada ben çok kolay bulmuşlar ondan böyle davranıyo deriz .bikeresinde eşim kadının yüzüne dedi kolay buldun heralde abla dedi .kadın hiçbişey diyemedi..

makbuşşşşş ömür ismini koymayı düşünüyo musunuz ne de olsa kıza da olur erkeğede
ben istiyorum canım da bizimkiler pek sıcak bakmıyor..ama olurda hayırlısıyla sağ salim doğarsa 2. ismi mutlaka ömür olucak :)))

ya kızlar aslına bakarsanız kociş benden daha hevesli yaaa ben hissetmiyorum bile kızacaksınız ama ne yapıyım durum bu

evet aynen yaaa.büyük konuşmayımda kıyamam ben kızzz(((minicik bebeye güç gösterisi mi yapıyolar anlamıyom kiiyi demiş eşin valla.

kızlar muhabbete doyum olmaz ama ben kaçıyorum uyukluyo benimki hepinizi kocaman kocaman öpüyorum Allaha emanet olun iyi geceler

bende çok sevdim derinim yaa .avatar ararken baktım bu söz dedim bunu koyucam..
kızlar ben kaçıyorum yaa .benimki yine mızırdanıyo .ay sanki bebekden bahsediyom..olsun kocişlerde bizim bebeklerimiz değilmi.neyse muhabbet güzelde ben kaçar .öpüyorum sizi .görüşürüz sonra..

canım benimm hevesli olacak tabii..biricik aşkından çocuk sahibi oluyo adam:))):asigim:
senin hissetmemen normaldir canım çok kişiyi duydum bişey hissetmiyorum diyen.hele hareketlensin hayırlısıyla o zaman bak nasıl hissediyon minişi:)

makbuşum,bersum,derinim iyi uykular fıstıklarrrrr .
makbuşş merak etme tekmelemeye başladımı allahın izniyle öyle hissettiricekki...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy bende çıkıcam şimdi kızlarr.öptüm hepinizi Allaha emanet olun..keşke msnden konuşsaydık daha seri ve çok konuşmuş olurduk..neyse geçti artık:))başka akşam inşallah..bersum makbuşum ebrarım kocamannn öptüm üçünüzüde.

makbuşum hastalıktan mide bulantısından hamileliğinin tadını alamadın sanki herşey bir rüyaymış gibi geliyodur sana dur bakalım ultrasonda görünce hareketlerini hissetmeye başlayınca çok farklı hissedeceksinnnn,yani heralde öyle olur
vay vay uzman gibi konuştum sanki 3 -4 çocuk doğurmuşum gibi :))))

kızlar günaydınnn
Uykucu olmuşsunuz bu saate kadar ne gelen ne giden varrrr aaaaa
nerdesinizzz yahuu,ben bi geçmişe bakıyım neler olmuş bakalımmmmopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinizi güzel mutlu günler diliyorum..
yellovcum nasılsın geçen preseed topiğinde gördüm seni hani bi arkadaş vardı presseedi uygun fiyata almış ve topicte söylüyordu sennde linkini istemişsin..
bende msj ile istedim ama okumadı galiba vermedi sana verdi ise bana özelden yazarmısın canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…