"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya cuma ya sohbete gittim benden başka sohbetçi bulamadım yoksa gitmezdim sen ayrılıyon senle kimbiliir ne zaman karşılaşırız dedim ama gitmek zorunda kaldım eve yeni girdim..

iiy canım hoşgeldin şimdilk buralardayım caaınm aama gideceğim an veda yaprım yine canım burdayım evet kimbilir

kısmet bukadarmış değilmi bende bu topiği ilk açar açmaz aşşağıda kim var diye bakarım şimdi seval ismi olmayacak inan içim buruklaştı hakkını helal et olurmu..
birde bu devretme önceden düşünülmüşmüydü yoksa aniden alınan bi kararmı??

ay canım lüften öğle demme zaten doluyum duygularım çk yoğun nurcum
sende hakını helal et canım her şey gönlünce olsun
ya müşterim geldi sohbet ediyduok bani şte soru sordu bu yakınlarda bujiteri dükkanı açaçcam vaya devretmeyi düşünüyomusun diye sordu çarşamba güün geldi öğle konuşuyoz bende bir fiyat söyledim 1o milyar mla prası ayda 400 lirada kiramı aırım dedim çok iiy dedi patronu açaçaçkmış sözde ona dükaknı dün geldiler bieraz dah nidir dedi bende bbama söyleyim çüümnk o piyasaıy biliyo baam biraz indi kız kesin diyo imkanı yok olacak yarın tam kesinleeşeclek

anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim ay eşinde kıllık etmesin bağlatsın yaaa kirayı sizmi k.babanlarmı alacak ne kadar mereklıyım dimi ama cevaplamamkt serbestsin

ben alıcam canım kirayı ya eşim her deiğimi yapar üzülmeme dayanamaz ama eşimitanıyosam elinde sonunda net çeker het istediğimi yapıyo inşalah bunuda y apar

bersuuu sen nasılsın canım bişey soracam sana yumurta geliştirici kullanıyom demiştin o ilaçmı yoksa iğnemi merak ettim eğer dr bana kullan derse ben iğneden çook korkarım ilaçtır umarım.

işte erkeklerin hepsi öğe il
aki tuturuyolar bizim dediğmiz olacak olsun baklaım ya ne yapim elden bir şey gelmiuyo

benim eşim gibi nete karşı olan varmıdır bilemem ama ben istemeden bağlattı kardeşim gil bağlatıyodu sizde ortak olun dedi bana dedimki bizimki istemez boşa deme oda eşime dedi sizde ortak olun canınız sıkılmaz dedi bu kendiliğinden bağlattı bende pek heves yoktu bu bağlatalım deyince bende tamam dedim..
ama ben bizde bağlatalımmı diyince nasıl kükrerdi anlatamam..
erkek değillermi hepsi bi çeşit..

kızlarrrr geçmişi okudum anca geldim ben iyiyim bugün cuma çok mutluyum tatil gibi var mı

sevalim dükkanı devrediyomuşsunuz hayırlı olsun canım internet için ev telefonu şart değil hani şu bilgisayara takılan cep telefonu modemler var vın jet falan diye onlardan alabilirsin hem ev telefonunada gerek kalmaz hemde senden ayrılmayız böylece

nurcum selam canım benim kullandığım hap adetin 5.günü başlıyosun 10.günü bitiyo 5 tane hap canım

aynenistediğin belitrtmeyecen sezdirmeyecen o zamamn tıpış tıpış yapıyolar ne kadar üstelersen zıt gidiyoalr

bersu doğru diyo kız jett alsana öğretmenim sen çok yaşa :))
sela bide şu jeti araştır sanırsam çok fazla değil ücreti eve tel bağlatmazsınız olur biter..

canım tatiln tadını çıkar evet modemlerini cep telefona takınca kontör fatura gelmiyo demi ne kadar oluyo aylığı iiy bak buna sevindim canım nişlah ayrılmayız eşimime çınlatayım bersuvum sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…