"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

vaalalhi ben sürüüyom aaam çok panik yapıyomm vllalah iiiyi etin kazsız belalsız gidip gel iyiyi ki almışsın ehliyetinn

sevalim evet kullanıyorum canım .aldım ehliyetimi .ben zaten kullanıyodumda ehliyet yoktu :kedi:
saol canım güzel dileklerin için .inşallah hepimiz bebek mağazalarının yollarını aşındırırız .bebiş olmasada bakmak çok keyifliydi...
nurcum çekemiyo seni belli bişey .hem ona neki araba seninmiş ...

iyi ediyon ebroşum vlallhi yakışır bacılarıma inşlallh ebroşum az kaldı ogünlrere gelecek bacım
vlalhi nur sende hep arabayla git madenm kısaknıyosa sanki niyie kısaknoy ki sende onun evledısın ne iiy kalpali bir gelini var o da bulmuş böyle gelnini

eveeett bide dikkat çekiyormuşum erkekler kapalı kadın araba sürenlere çok bakıyomuş o öyle diyo nedense ben farketmiyom:)) ebrarcım iyi valla sürmek sevalim alışırsın hadi ben kaçtım..

ceylanım hoşgeldin .nasıl oldun canım?
buarada sigarayı bırakmışsın hadi hayırlı olsun inşallah bidaha başlamazsın bitanem..seni tebrik ediyorum..alkisalkisalkis

sevalim öğrenirsin inşallah canım .sadece istekli olmak gerek .senin ne eksiğin var sürenlerden allah aşkına..
nurcumm sadece gülüyorum kaynananın dediğine .dikkat çekiyomuş haa .valla bunlar varya neyse sinirim zıpladı .hadi güle güle canım .allah kolaylık versin..

güle güle nurcum hadi iyi gezmler sana öptüm seni canım sen kaynanın deidlklerini hiç takma aaman de geç

sevalim bende kaçıyorum tatlım.evimi toplayıp çıkıyım .görüşmek üzere.hakkında hayırlısı neyse o olsun canım .öptümmmm.allaha emanet ol..

ebrsrım
panik yapıoym diye eşim kızıyo trafiğe çıkyıom aam yinede biraz ürperiyom ya sağol canım ben biraz acemiyim canlarım valaalhi bende gülüyomç ok komik neyse sinirleriniizi bozmayın

ebroşum gügle güle sende git gel aaalha emant ol senide çok öpyüyom kb kuzum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam fıstıklar hepinize iyi haftasonları diliyorum..işlere kalkışmadan bi selam veriyim istedim bugün giremem daha merak etmeyin emi öpüyorum sizleri kocaman Allaha emanet olun

slm kızlarr nabersinizzz
makbuşum kib öptm canım inş güzel gçer günün
derinim geçmiş olsun datluş yaa ev baştan temzlemiş gib i oldun desene kıyamam yaa
ceylanım sigarayı bırakmışsın bide bende bıraksaydım şu meretii off neysee kib öp

merseraycım canım tedaviye başlıcakmışsın hadi hayırlı olsun şimdiden rabbim gönlüne göre versin ikiz bebikler göndersin sana inşşşşşşşş
preensescim tedavin hayırlı olsun inş sonunda bebegin senle olur dr unda bi sorun yok demiş sizde inş bu kez olucak inşş
ebroşum sanada ii gezmeler kuşum kib öp
sevoşş naber datluş nasılsın
kızlar bende kaçıcam birazdan üst komşu çagırdı bugünde dün akşamda gelemedim misafirlikteydik gene gece geç olunca uyuduk annem pc olan odaada uyuyo neyse birazdan kaçayım bende

evet gökçecim bıraktım cnm sonunda sırf şu pkodan dolayı zaten kaliteli yumurta geliştirmem zor bide sigara hep düşürüyo kaliteyi dedim ve 3 hafta oldu nerdeyse bıraktım cnm darısı başına tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…