"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese yeniden merhaba arkadaşlar, 1 ay aradan sonra tekrar buralardayım, umarım hepiniz iyisinizdir, ben tüp bebekle yoluma devam ediyorum arkadaşlar, önce iyi bir merkez ve iyi bir dr araştırdım ve en sonunda anatolia da karar kıldım, dr la gçrüşme yaptık inşallah bir aksilik olmazsa 31 aralıkta regl olcam ve 1 ocakta iğnelere başlıcam, yani durumum böyle kızlar, sizle nasılsınız? keşke bir liste olsaydı da yeni hamileleri görebilseydim...

canların topiçin en güzel bayanları sizi çok seviyom günayadı
ceylanım taama btitiane üüzlmetin canım ben bir yolunu bulurum bitanem öptüm cano
makberim kıyaamam sana kız üzlme yeğnimi üzme bugünde nişan varmış sakın kendinii yorma didikat et bitanem öptüm
loçakm bitanem çok geçmiş olsun ya eşyalara ninninşlah bir şeyolmadı kuzum aalalha emanet olun
riçhim fıstığım kuşum evet kafama yatttı vaaalhı imikanı yokeşimimi kandıracam seni çok öpüyom canım
nurum sende yoksun bugüm gemzeleremi gidecen hiiç canını sıkma öptüm

herkese iyi günler cici kızlar :))
seval evet birazdan çıkacağım mutfak dağınık toplayım gideceğim( gece rüyamda kötü şeyler gördüm ben bötle kötü bi rüya gördüğümde ve o gecenin sabahı kaynanamlara gittiğimde hep bi şey olur o gün benim canımı sıkarlar ..
belki dersin abartıyo yada kuruyo ama valla öyle değil keşke ben kursam canım sıkılmasa içimde bi sıkıntı var valla bi şey olacak sanki..

günaydın nurcum hoşgeldin caınm öğle yorumlamam nininşlah hiç bir şey olmayacak canım güle güle giti p gel canım hiç caının sıkma ya ne derse desinler git otur gel zaten akşam orda değilsin

deriiinn kıss çok üzüldüm canım benimde başıma gelmişti ama yağmurdan değil 5 katta oturuyodum ilk gelin olduğumda sular kesilmişti eşimle gezmeye gidecektik çıkmadan ben çeşmeleri kapattım ama benimki çıkmadan abdest alayım demiş banyodaki çeşmeyi açmış o akan az su ile abdest almış ve kapamamış :))
eve akşam bi geldik her yar su amma nasıl şükür karşı komşu duymuş evden çıktığımızıda görmüştü gitmiş vanamızı kapatmış amma ben nasıl ağladım kavga ettim sorumsuzsun dedim diye canım çıktı o evi kurutana kadar bide kıştı..
umarım birdaha evine su dolmaz canım çook geçmiş olsun..

ya olmuş birşey yok ama 1 haftadır gitmiyordum ya gene iğnelicek ben biliyorum ya sabır napayım eeee sizin müşteriler bugünmü gelecekler..

...............................................................................

Son düzenleme:
ya anladım seni beinm düğünüm deotelde içkili oldu yani o senin düşüncen saygı duayrım
ben sil canım idtersen

anladım bende içki içmem hiç içmedimde ama içenede saygı duyarım
bilmiyom ben valahi kalsın ya istersen

canım çok geçmiş olsun .çok kötü bişey yaa .bide kış olmasa açarsın camları kurur .canım yinede şükür tvde görüyoruz evi çamurla dolmuş insanları enazından su hallolur .allahım birdaha yaşatmasın .buarada dün gerçekten çok fenaydı istanbul .burda kar bile yağdı gece .bilmiyorum sizin oraları.
canım daha iyiymişsin çok sevindim .buarada kendini yorma tamammı .çok öptüm seni canommm..
canım tedavin hayırlı olsun .inşallah bebişin seninle olur .öpüyorum senide..
selam canım .nasılsın bakalım?moraller iyimi ?sen bir yolunu bulursun sevalim inşallah kopmayız cano...

rüyan hayır olsun nurcum .ah nurcum tahmin edebiliyorum sıkıntını .umarım hissettiğin gibi olmaz .öptümmm

seval bak silbim :) oh rahatladım bu dünyada en son istiyeceğim şey kalp kırmak ve yanlış anlaşılmak canım sen hani benden alıntı yapmışsın ya onuda bi zahmet silermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…