"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ebroşum hoşgledin nasılsınbitanem hava çok soğudu ya ben hihç ısınmıyom ya burada fırtına bekleniyo
morlaim idare eder inşlalh kopmaıyz hep bir ömür bouy beraber olurıuz

canım üzülmek yok artık hayırlısıyla bebişin kardeşini yolluycak .ben inanıyorum .hem bisefer oldu neden birdaha olmasın .tedavin hayırlı olur inşallah canım .çok öptüm seni..
slm güzeller naber
sevalim sen nasılsın datlım yaa inanki üzüldüm ama inş eşinde anlayışlı olur net baglatır bi şekilde canım özleriz seni yaa
nurun canım senden naber nasıl gidiyo
gökcemm datlumm özledim seni kankimmm .

prensesim tedavin hayırlı olsun canım .inşallah sonunda bebişin seninle olur .herşey gönlünce olsun.buarada özlüyoru seni yaa .ama sen kendini nasıl hissediyosan öyle yap canım.öptümm senide...

hani aşağıda ediy yazıyo oraya tıkla sil sonuna kadar olurmu ay canım ya başının belası oldum senin

selam hanımlar bende iyiyim çok şükür ..
nurcum sildiklerini okudum burda yanlış anlaşılcak hiçbişey yoktu .herkesin kendi görüşü .bende senin gibi düşünüyorum .neyse sen istemiyosun o ayrı .

evet yani alınacak bencede bir eşy yoktu ama nur öğle istiyosa öğle oslun
eeeeeee ebroşum evdemisin bugün canım nelrer ypacan

KUZUM CANIMSIN YA ALLAH ne muradın vae-rsa versin..
ebrarcım ben yazdıklarımın arkasındayım ama ben yanlış anlaşılmak istemiyorum kalp kırmakta hem burası bebe topiği ne diye alakasız şeyler yzadıysam sen nasılsın canım benim moraller nasıl

sevalim evde değilim yaa .dışarı çıkıcam .bugün pazar var .sebze filan alıcam .birazda dolaşırım .akşamda arkadaşa gidicez oturmaya .bugün yoğunum yani...
sen neler yapıyosun ?demek bugün gelicekler tekrardan hayırlısı olsun canım .ama insanın emek verdiği yeri bırakması çok zor .ben 12 yıllık emeğimi bıraktım .çok ama çok zor..

canlarım ben kapatayım bilgisayarı yoksa oturup kalıyom zaten geç oldu kaynanam bekler beni kapılarda :) kadın zaten araba kullanmama kıl oluyo ne zamandır ona arabayla gitmedim şimdi 1 haftadırda onu arasamda gitmedim iyice fıtık olur..

edit yazıyo oradanmı..

nurcum öyle tabi .ama burda herkes birbirine saygı duyar .konu ne olursa olsun .herkesin yaşam sitili farklıdır .
ben iyiyim canım moralimde çok iyi şükürler olsun .kızlar biliyomusunuz dün ilk kez 9 yıllık vliliğim boyunca bir bebek arabası satan mağazaya girip araba baktık .neden diyceksiniz eşim istedi .buzamana kadar hayal kurmamı bile istemezdi ve çok şaşırdım .bunlardan alıcaz bebişimize dedi.acayip oldum .çıkınca dedimki neden böyle bişey yaptın hiç yapmazdın .dediki olucak bebişimiz .halada tuhafım yaa .

niye gıcık oluyo nurcum .şimdi herkes kullanıyo araba tuhafmıki ona göre .benim kayınvaldemde korkuyodu binmem senin arabana diyodu .gerçi binmek nasip olmadı .:gitme:

canııım benim inş olacak kardeşim ALLAH tez zamanda versin size müjdenizi sağlıklı salih bi evlat nasip etsin..

amin nurcum inşallah hepimize vericek ..
hadi sende geç kalma git kaynanacığın beklemesin kaydirigubbakcemile3

vllahi evet herkes kulanıyo ebrarım sende kulanıyon demi canım kız belki de olacak bu ay hamiş kalcan belki in şlalh bidahakine gidip alıp gelirsiniz inşllaalh ebrarım aalalh söyletmiştir canım aalalh kucağını doldursun bacı böyle ordan hiç çıkmayasın oranını müşteriis olasın

canım yakıştıramıyo galiba...
arabayı babam aldı bana yani bize gezdiriyom onu valla gidince ne bileyim ben bekarken aldım ehliyetimi yoksa eşimin kulağına su kaçırırdı aldırma diye..
dedim ya kadın ben bişey alayım edeyim istemiyo allahtan araba parasını babam vermişti yoksa bana hiç sürdürmezdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…