"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim kaçırdım seni tüh ya bu akşam gezmeye gidecez eşimle gitmesek negüzel laflaedık..
canım benim inş o doğumhaneye birgün sende girecen sağlılkı bi bebeyle çıkacaksın inşallah.
bersu kız ne güldüm sana bende bana filmde verilen ilaçta öyle oldum... umarım bu ay hamile kalırsın..

Selam kıslar ben hamİlehyİm allahım İsteyen herkese nasİp etsİn canlarım. Bu hafta sonu keseyİ gÖreceĞİz İnŞallahh
canım tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin inşallah.
canım yaa kıyamam üzülme lütfen .senin ilk tedavi değilmiydi .şimdi anlarlar daha sonrakinde daha düşük dozaj verirler tatlım.doktorun dediği çok doğru sonrasında daha büyük sorunlar çıkabilir herşeyden önce senin sağlığın gelir .lütfen canını sıkma bakarsın diğer ay kendiliğinden gelir .yumoşlar çok uyarıldığı için .rabbim herşeyi gönlüne göre versin.öpüyorum seni.buarada eşinide anlayışla karşıla çünkü seni düşünüyordur.benimkide aynı tedaviye zor razı ettim buseferde sorunlar çıktı işte..
makbusum gezmeye mi gittin? sormamistim saatini? iyi haberlerle gelicen Insallah, rahat benim icim.
kizlar ben de sizin saatle sekizde ancak donmus olurum doktordan.

canım güzel haberlerle dönersin inşallah .aşılama olması daha iyi olur ama yinede sen bilirsin tatlım.öptümmm

canım bizde saatini bilmeyince merak ettik.neyse şuanda doktordasındır .inşallah pıt pıtlar gözüktü .güzel haberlerle dönüceksin .çok öptümmm
canım hayırlısıyaa inşallah dilediğin gibi tek ve sağlıklı olur .tedavilerdeki endişeleri çok iyi bilirim .ama endişelenme herşey güzel gönlünce olucak .çok öptüm senide...

fıstığımmm inşallah yumoş çatlamıştır ve tutturmuşsunuzdur .demekki maşallah güzel çalışıyo yumurtalıklar .bundan sonra daha erken gidersinde tam emin olursun.allahım buay güldürür yüzünü inşallah.buarada hala vc yollarındamısın kaydirigubbakcemile3

canım demekki çok içten istemişim .burda olman çok güzel tatlışkom.ben geldim sen yoksun .neyse gelirsin birazdan..
dondurma işlemi bitmiş hadi geçmiş olsun çok sevindim bitanem .inşallah önümüzdeki aya çalışmalar full devam ederde miniş gelir .canın yanmış ama napalım rabbim kötü hastalıklar vermesin geçer onlarda .doğumhanede insan tuhaf oluyo yaa .bende kürtajım için girmiştim .orda dolaşan hamileler vardı insan acayip oluyo ben neiçin ordayım onlar ne için diyo insan .napalım kader bigün bizde onlar gibi bebişi çıkarabilmek için dolanıp durucaz..:Saruboceq:

nurcum selam canım .sen nasılsın?
kayınvalde dün iyiymiş sevindim yaa umarım hep böyle olur sende gönül rahatlığıyla gidersin oraya..

iyi akşamlar ebrar nasılsın umarım iyisindir..
ben sizleri bekledim gelmediniz bende aşşağılkara bakındım yine :))
bacılar evlerinin resimlerini koymuşlar onlara baktım tek tk ne meraklıyım dimi :))
sen neler yaptın bakalım??

nurcum selam canım .sen nasılsın?
kayınvalde dün iyiymiş sevindim yaa umarım hep böyle olur sende gönül rahatlığıyla gidersin oraya..

iyiyim canım napayım sen benden önce davrandın yazdın ..
he kız iyiydi amma hep denemişim onu pohpohlarsam iyi yoksa benden kötüsü yok (

eşim için yoksa yüzyüze bakıyoruz mecbur bazı şeylere katlanıyorum..
bizde birazdan eşimle gezmeye gidecez arkadaşına bi kızları var ALLAH saklasın çok güzel onlarında sonradan oldu 5. yıla gireceklerdi kız hamile kaldı ve doğurdu gideyimde bi seveyim bari bebek sevmeyeli çok oldu..

selam canım .ben napıyım evdeydim temizlikle uğraştım yarın misafr gelicek.
ya canım herşey eşler için değilmi insan yapmak istemediği şeyleri bile hatır için yapıyo .naplım mutluluk huzur olsunda gerisi boş..
bende topicde kimse olmadımı dolaşırım .ençokda ikiz gebelik bölümüne bakarım arkadaşlar bebişlerinin resimlerini koyuyor çok şekerler maşallah..
demek gezmelere gidiceksin ohh git git bebişi kokla tatlım

derinişkom yaranı dondurmuşsun çok geçmiş olsun tatlım inşallah herşey düzelir bebiş gelir canım benim
ben hala tuvalete taşınmakla meşgulum eve geldiğimden beri 5 kere yuhhh diyorum valla geceye kadar devam eder heralde
gökçemde gelmemiş daha
günüm ve makbuşum iyi haberlerle gelin inşallah.
ebroşum karşılaşamadık canım sen şimdi derin gibi ezeli izlersin ezel bitince gelin kızlar kayatalımmmmm

selam fıstıklar haber vermek için geldim görümceme gidicez yazıyımda kaçıyım hemen :)
doktora gittik çok şükür zorda olsa duyduk pıt pıtları :))) doktor çok uğraştı başta duyulmadı ama zorlayınca duyduk hatta dedi ne kadar inatçı uğraştırdı bizi :))) haftaya salı gününe randevu verdi yeniyıla girmeden görelim dedi.şimdilik bu kadar gece uğrarım yine öptüm sizi

:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi:
canım çok sevindim şükürler olsun .hep böyle sorunsuz devam eder inşallah .minişini sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah .öptümmm

canım inşallah bigün o dogumhanelere hepimiz girecegiz..Allah ilk önce saglıklı bi hamilelik versin eli ayagı düzgün saglıklı bebişler nasip etsin bizlerede inşallah:Saruboceq:
sagol ebrarım evet çok agrı oldu bu sefer..ama şimdi daha iyiyim..dondurmanın etkisi yavaş yavaş geçiyo demekki.ama o anda nasıl agrı oluyo anlatamamşükür canım daha zor şeylerle ugraşanlar var bu hiçbişey degil.inşallah sende bi dahakine öyle şeyler için degil bebişini dogurmak için gireceksin kuşum hiç üzülme...o günler yakın Allahın iziniyle tatlım benimŞeniz
ahh senii delüüüüsırnaşık şeyo kadar su içirirseler normaldir kuşum:)))
anamm ezel yok bu akşam bersum yaaa((arog koymuşlar onun yerine:)eşim onu izliyo bende kaçtım biraz.off daha bulaşıgım duruyo hiç halim yok yaaaa.

bitanemmm mesajını da aldım canımm.hadi gözümüzaydınnnnnŞeniz:lepi: :hooray::teytey: :teytey: :dance:sositososito inşallahhh büyüdügünüüü dogdugunu yürüdügünüde görücez kuşumuzun saglıcakla inşallah :Saruboceq:
kaçırdım nan seni offff((

yaaa günüm neden gelmemiş daha yaaaaaaa.
kız ebroş gitmişsin gerçi dee.ben kaçırdımmı yaa gökçemde mi doktora gidecekti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…