canım tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin inşallah.Selam kıslar ben hamİlehyİm allahım İsteyen herkese nasİp etsİn canlarım. Bu hafta sonu keseyİ gÖreceĞİz İnŞallahh
canım yaa kıyamam üzülme lütfen .senin ilk tedavi değilmiydi .şimdi anlarlar daha sonrakinde daha düşük dozaj verirler tatlım.doktorun dediği çok doğru sonrasında daha büyük sorunlar çıkabilir herşeyden önce senin sağlığın gelir .lütfen canını sıkma bakarsın diğer ay kendiliğinden gelir .yumoşlar çok uyarıldığı için .rabbim herşeyi gönlüne göre versin.öpüyorum seni.buarada eşinide anlayışla karşıla çünkü seni düşünüyordur.benimkide aynı tedaviye zor razı ettim buseferde sorunlar çıktı işte..slm kızlar nasılsınız sabah dr kontrolüme gittim çok sayıda yumurta oluşmuş 15 tane felan yaaaaaaaaa neden böyle oluyo ya hiç olmuyo oluncada neden bukadar çok oluyo dr belki tedaviyi durdururuz dedi doğum kontrol hapına başlarız dedi çok sayıda yumurta olduğu için çarşambaya tekrar gidecem kontrole karar verecek dr kafam allah bullak bu şekilde çatlatma iğnesi yaparsak olmaz dedi yumurtalar aniden büyüyüp kist olabilir senin hayatın tehlikeye girer dedi eşim çok sinirli bizim dr gidiş gelişlerimiz çok zor hem maddi açıdan hemde uzak dr gitmek 1saatimizi alıyo artık gitmiycez dedi çok kötü oldum mafoldumben
makbusum gezmeye mi gittin? sormamistim saatini? iyi haberlerle gelicen Insallah, rahat benim icim.
kizlar ben de sizin saatle sekizde ancak donmus olurum doktordan.
canım bizde saatini bilmeyince merak ettik.neyse şuanda doktordasındır .inşallah pıt pıtlar gözüktü .güzel haberlerle dönüceksin .çok öptümmmmerhaba canlarımm ya yine merakta bırakmışım sizi ben yazdım diye hatırlıyordum neyse daha doktora gitmedim saat 6buçukta orda olucam bugün nöbetçiymiş doktor başı rahat bakmak için o saatte çağırdı..neyse derinimle görüştüm telde doktordan gelmiş yarası küçülmüş iyice doktor bu dondurma işleminden sonra geçicek demiş.bu defa baya ağrı yaptı dedi sizlerede haber vermemi istedi..
bu arada bugün sabahtan anneme geldim midem herzamankinden daha fena yattım hep ancak girebiliyorum.doktordan gelince girip yazarım size kızlar inşallah dediğiniz gibi hayırlı haberlerle gelirim kocaman öpüldünüz
canım hayırlısıyaa inşallah dilediğin gibi tek ve sağlıklı olur .tedavilerdeki endişeleri çok iyi bilirim .ama endişelenme herşey güzel gönlünce olucak .çok öptüm senide...kızlar mrb benim moralim yerine geldi yine çok yumurtam olmuş ama pco da böle napalım dedi doktor..şu an büyük olanlar 9mm 10 mm 11mm arkadan gelenler var bi de..doktor aşılam pazartesi olur heralde dedi..haber vereyim dedim...inşallah yine çoğul gebelik yaşamam kızlar dua edin nolur...
selam güzeller dr a gittim vajinal ultrasonla bakmıyormuş bu dr o nedenle su iç sıkış gel dedi yarım saat içinde 1,5 litre su içtm patlayacaktım ama yinede gözükmedi yumiş belki çatlamıştır dedi anlayacağınız boşu boşuna gitmiş oldum neyse sağlık olsunda eve geldiğimden beri tuvalete taşınıyorum :))
boş geçirmeyin bu günleri gün aşırı çalışmaya devam dedi verdi, gazı yolladı beni dr bakalım kısmet ayyy dayanamıcam ben yine wc ye gitmeliyim yemekten sonra gelirimmm
ebuşummmm geldim bak uzun sürmediii..çok mu dua ettin yoksa kıssss:))))canım benim..napıyosun gelmedin keşke rastlaşsaydık yaaa.(
gökçem sen napıyosun canım?iyisin inşallah.
sevalcim boşver hayırlısı herşeyin loçkam devredilecegi varsa edilir yoksada hayırlısı canım benim.
nurrrr okuyamazsın demişin ama okudum bak kısss sagol canım:))))bugün iş yoktu ma olsun yarın inş iyi bi gün olur..sen naptın tatlım?
nurcum selam canım .sen nasılsın?
kayınvalde dün iyiymiş sevindim yaa umarım hep böyle olur sende gönül rahatlığıyla gidersin oraya..
selam fıstıklar haber vermek için geldim görümceme gidicez yazıyımda kaçıyım hemen :)
doktora gittik çok şükür zorda olsa duyduk pıt pıtları :))) doktor çok uğraştı başta duyulmadı ama zorlayınca duyduk hatta dedi ne kadar inatçı uğraştırdı bizi :))) haftaya salı gününe randevu verdi yeniyıla girmeden görelim dedi.şimdilik bu kadar gece uğrarım yine öptüm sizi
canım inşallah bigün o dogumhanelere hepimiz girecegiz..Allah ilk önce saglıklı bi hamilelik versin eli ayagı düzgün saglıklı bebişler nasip etsin bizlerede inşallah:Saruboceq:derinim kaçırdım seni tüh ya bu akşam gezmeye gidecez eşimle gitmesek negüzel laflaedık..
canım benim inş o doğumhaneye birgün sende girecen sağlılkı bi bebeyle çıkacaksın inşallah.
bersu kız ne güldüm sana bende bana filmde verilen ilaçta öyle oldum... umarım bu ay hamile kalırsın..
sagol ebrarım evet çok agrı oldu bu sefer..ama şimdi daha iyiyim..dondurmanın etkisi yavaş yavaş geçiyo demekki.ama o anda nasıl agrı oluyo anlatamamcanım demekki çok içten istemişim .burda olman çok güzel tatlışkom.ben geldim sen yoksun .neyse gelirsin birazdan..
dondurma işlemi bitmiş hadi geçmiş olsun çok sevindim bitanem .inşallah önümüzdeki aya çalışmalar full devam ederde miniş gelir .canın yanmış ama napalım rabbim kötü hastalıklar vermesin geçer onlarda .doğumhanede insan tuhaf oluyo yaa .bende kürtajım için girmiştim .orda dolaşan hamileler vardı insan acayip oluyo ben neiçin ordayım onlar ne için diyo insan .napalım kader bigün bizde onlar gibi bebişi çıkarabilmek için dolanıp durucaz..:Saruboceq:
ahh senii delüüüüsırnaşık şeyo kadar su içirirseler normaldir kuşum:)))derinişkom yaranı dondurmuşsun çok geçmiş olsun tatlım inşallah herşey düzelir bebiş gelir canım benim
ben hala tuvalete taşınmakla meşgulum eve geldiğimden beri 5 kere yuhhh diyorum valla geceye kadar devam eder heralde
gökçemde gelmemiş daha
günüm ve makbuşum iyi haberlerle gelin inşallah.
ebroşum karşılaşamadık canım sen şimdi derin gibi ezeli izlersin ezel bitince gelin kızlar kayatalımmmmm
selam fıstıklar haber vermek için geldim görümceme gidicez yazıyımda kaçıyım hemen :)
doktora gittik çok şükür zorda olsa duyduk pıt pıtları :))) doktor çok uğraştı başta duyulmadı ama zorlayınca duyduk hatta dedi ne kadar inatçı uğraştırdı bizi :))) haftaya salı gününe randevu verdi yeniyıla girmeden görelim dedi.şimdilik bu kadar gece uğrarım yine öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?