"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım ya hani yumurta çatlarken kasıklarda ağrı oluyo derlerdi de benim başıma hiç gelmemişti ama bugün hem sağ hem sol kasığım ağrıyo acaba bal tarçın çörek otundan dolayı mı nedense anlamadım

derin kıssss nerdesin kendi kendime konuşuyom altta ismin görünüyo kendin nerelerdesinnn ayolllll

makbuşum çok şükür inatçı bebişinin kalp atışlarını duymuşsunuz çok sevindim canım allah tamamına erdirsin

ayy aşkım geldim kısmaa..ben yokken yazdıklarınızı kurcalıyordum:))
canımm evi hallettik yaa.yani odayı..bu arada merak da etmişsiniz beni tatlım çok sagol bersumm.valla bazaları havaya dikecezde kocişin keyfini bekliyorum.içini boşalttım sayılır bikaç. bişey var.ters çevircek kurusunlar diye((

hee bu arada o agrılar normla canım benim.ovulasyon günlerindesin şimdi..çörekotu da etkilemiştir..bak günüm ve ceylanım çok etkili oldugunu yazmışlar biliyosun..banada diyolar hep yap diye ama bi üstüne düşemedim şu olayın.

şimdide ben kendi kendime kaldım:)))
neysem bersum ben şimdilik kaçıyom canım benim..kocişi dürteyim de kalksın tv başından bazaları tesr çevirsin.sonrada birar kahve yaparım:)
günüm gelmedi yaaa işi mi çıktı acaba yada uzun mu sürdü işi?eve gelseydi hemen girerdi bence..neyse hayırlısı.

heyyyy bütün sayfayı doldurdum yaaa 3 misafir varr.ben diyim onlar ki
1.ebrarrrrrrrrrrrrrrrrr
2.günnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
3.gökçemmmmmmmkaydirigubbakcemile3 geçmişi okyup öyle geliyonuz dimi delü karılarr:))))
kaçtım ben bersumŞeniz

slm fıstıklar nasılsınız
makbusum cok sevındım cnm pıt pıtları duyduguna darısı basımıza ınsallah cnm:Saruboceq:
derınım yarayı dondurmussun bacım hayırlı olsun:lepi:
bersum ay suyu ıcmek çok zor bende senın gıbı olmustum ya hadı hayırlısı umarım gelır bu ay melegın:Saruboceq:
prensesım oy cnm benım bızım şer dedıgımızdede vardır bı hayır gülüm bellımı olur allahım mucızelerler dolu sen ümıdını kaybetme olurmu elbet bızde mutlu olucaz buna ınanalım yeter:1hug:
sevalım ebrosum benı merka etmıssınız msafır hala burda kızlar oyüzden cok gıremıyorum bende cok özledım sızlerıa.s.
günüm sendende güzel haberler beklıyoruz hangısı olursa olsun umarım ılk asamada hemencecık hamıs kalırsın cnm:Saruboceq:

cano yaa okuyunca koptum ama yanılmışsın be datlmm .ben yeni girdim kapalıçarşıyı izledim .ezelin olmaması iyi oldu bugün rahat rahat kapalıçarşıyı izledim yoksa bi oraya bi oraya kafam karışıyodu naniknanik
bide bak ne gün ortada nede gökce omisafirler kimdi acep kaydirigubbakcemile3
neyse görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…