selam .nekadarlık hamişsin?3 ay bitesiye devam ediyo diye biliyorum ...
slm kızlar nasılsınız sabah dr kontrolüme gittim çok sayıda yumurta oluşmuş 15 tane felan yaaaaaaaaa neden böyle oluyo ya hiç olmuyo oluncada neden bukadar çok oluyo dr belki tedaviyi durdururuz dedi doğum kontrol hapına başlarız dedi çok sayıda yumurta olduğu için çarşambaya tekrar gidecem kontrole karar verecek dr kafam allah bullak bu şekilde çatlatma iğnesi yaparsak olmaz dedi yumurtalar aniden büyüyüp kist olabilir senin hayatın tehlikeye girer dedi eşim çok sinirli bizim dr gidiş gelişlerimiz çok zor hem maddi açıdan hemde uzak dr gitmek 1saatimizi alıyo artık gitmiycez dedi çok kötü oldum mafoldumben
selam güzeller dr a gittim vajinal ultrasonla bakmıyormuş bu dr o nedenle su iç sıkış gel dedi yarım saat içinde 1,5 litre su içtm patlayacaktım ama yinede gözükmedi yumiş belki çatlamıştır dedi anlayacağınız boşu boşuna gitmiş oldum neyse sağlık olsunda eve geldiğimden beri tuvalete taşınıyorum :))
boş geçirmeyin bu günleri gün aşırı çalışmaya devam dedi verdi, gazı yolladı beni dr bakalım kısmet ayyy dayanamıcam ben yine wc ye gitmeliyim yemekten sonra gelirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?