"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızz hani yaaaa beenim kaçıncı yirmi oldu anacımm gelmedi bişyyyyy:)))

ya ilk 10 dakka çıkmadı dur yine bakyım 1 saat oldu ama

ya kızlar size bişey diyimmi bence kafaya takmayınca oluyo ben bu konuda makbuşa katılıyorum ben 3 kere hamile kaldım üçünde de kaldığım zamanlar hiç umursamamıştım yani yok öyle belin altına yastık koy hemen kalkma hiç yapmadım hatta hemen kalktım yıkandım ama kaldım zaten benim esas problemim kalmak değil sonrası bende bi de tekrarlayan düşük geni bulundu benim asıl işim kaldıktan sonra başlıyo ha bide anladığım kadarıyla sizler hep 30 yaşından küçüksünüz yani şansınız var okadar takmayın siz takarsanız ben yandım o zaman 34 yaşında

selam hanımlar kaynatıyosunuz yine maşallah.bende kocişe yemek verdim çayı demledim geldim .ama çok kalamıycam...

canım ilk testi 1 hafta geçince mi yaptın?

hayır cnm aynı senin gibi 1 gün geçince yaptım tek çizgi çıktı. sonra 3 gün geçince yapım tek çizgi çıktı. kızdım kendi kendime deli gibi test yapıyorum diye. bi kaç gün yapmadım sonra 1 hafta geçti baktım hala bende tık yok son testimi yaptım. kurban bayramından 1 gün önce öğrendim. zaten aynı gün doktora gittim 5 haftalık çıktı bebişin kesesi. yani test yanılmamış tam 1 hafta geçtikten sonra.

ebroşşş mu gelmişş datlummm hgg
rüfeydacım canım yaa üzülme inş gelicek minişin çok bekletmeden
derinim bence oturmaktan aslında agrı kesicide etkisini yitirince hisetmiş olabilirsin

evet canım öyle olmasına öyle yani kafada bitiyo bazı şeyler..ben cidden takmıyorum oldumu olmadımı diye..önceleri çok takardım yani deli gibi testler yapardım belime yastık koyardım sürekli arastırırdım ibşeyler..ama kendi halimdeyim şuanda.
ikinci çizginin gölgesi bile yok kıpkırmızı bir tek çizgi offffff offffffffff

olsun cnm yaaa üzülme..bende de salaklık tekrardan teste yönlendirdim seni kusura bakma cnm yayine yaparsın çok geçerse.bikaç gün bekle.inşallah gelmezde hamiş çıkarsın.

derincim bir daha ic gece rahat et.
ben hic genc falan degilim 30 bitiyor yakinda(
bugunde doktor daha gencsin tup bebege gerek yok demez mi
40mi bekliycem daha ne olsun!!
makber nie yazmiyor????????

canlarım benimmmm çok çok sağolun Allah hepinizden razı olsun tez zamanda sizlerede yaşatsın inşallahhhh
günümm senin adına çok sevindim yaa inşallah hayırlısıyla gelicek meleğinopuyorumnanaktan
ablacımm dualarımız seninle inşallah hep beraber sevinicez:Saruboceq:
makbus gazli makbus gel bakem nasilsininiz? oglus rahatsiz ediyor mu, suyu iciyon di mi bol bol.
yalniz biz oglan diye diye makbercim kiz istiyorsan soyle kiz demeye baslayalim:))
canom valla gazdan çok bulantım var inan çorbadan başka bişey yiyemiyorum ( her koku midemi bulandırıyor özelliklede sigara ve soğan..doktor dedi bulantın varmı hala bende aşırı dedim yemek kokusuna tahammül edemiyorum oda selime döndü sana yazık aç kalıyosun dedi :)))) bana iğne verdi her gün 1 tane yicem kalçadan
kız makbuşşşşş nie konuşmuyonn sen
kız delü o kadar kaynatmışınız oku oku bitmedi nasıl konuşam :)))klava:

dahada umutlandım şimdi inaşalllah ya inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet gökçem belki etkisi gitti yaaa.off yinemi içsem acaba yaaa.
günn iç mi diyosun kızz.minoset mi içiyim kıslar?daha önce başka içtim de.

ay gitcen mi ebroşum aslında benimde gitmem gerek sabah erkenciyim kociş kahvaltı istiyo sabahları kalkmayınca küsüyo bana

ebroşşş mu gelmişş datlummm hgg
rüfeydacım canım yaa üzülme inş gelicek minişin çok bekletmeden
derinim bence oturmaktan aslında agrı kesicide etkisini yitirince hisetmiş olabilirsin

inşallah kızlar ALLAH hepinizden razı olsun moral verdiniz çok sagolun

kızlar hepinize çk teşekkürler çok sagolun yatmaya gidiyorum ben dua edin nolur
melegim gelmiş olsn
iyi geceler görüşürüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…