• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese günaydın vaalhi amamşalalh çok kynatmışsınız oku okuo bitmiyo
loçkam benim dün netim yoktu merakta bırakmışım seni camnım sende doktora gitminşsin her eşy yolundaymış çok şükr yaranda yok artık artık alırız güzel haberlae i bacım nişlaalalh doğumhanaye sende girier beivşin orda alırsın kucağına loçkm
gökçoşum bacım emeleketehavalar ansıl senide tahilin bir kısmı çıkmış iyymi şnişalah dğerleride normal çıka canım sende beni erak etmişi s n kuşum dün net ggigit ndan akaşama uğrayamdım senide öptüm
günm hadi senide gözün aydın inşnşlalh senide yaknıda haiş haberiin alcağız çok sevindm bitanem öptüm
makboşum ay canım yerim ben o miniğin kalp atışlarını gözün aydın bitanem en ykın zamada rabbim kucağına almayı nasip etsin
riçhim canım misafirin gönderde gel aramıza bacım çok yoruldun canım ykaamam san öptm bitanem
ebrşum canım sem nasılsın
nurum sen neler yaptın görüşmeyeli
evet loçkam merak ettim dedim bu kız devretti dükkanı sonrada haber veremeden gitti:((
sorma yarayo dondurduk cnm ama agrılarım çok var.yumurtalıklar kopacakmış gibi aynı..çok da gaz var afedersin nedenini çözemiyorum bu işlemin etkisimidir hiç bilmiyorum.içtigim ilaç midemi bulandırıyo off offfffff:çok üzgünüm:bugün hiç iyi degildim.hep midem bulandı akşamın 4ünde babamın ısrarıyla bişeyler yedim.şimdide eve geldim su içiyom hep bide akşamdan patlamış mısır vardı onu yedim hiçbişey istemiyo canım...
hiç karşılaşamadık cnm yaa erken mi kapatıyosun artık:(
benimde acayip uykum var amma nasıl gözümü açamıyom, sıksık lavaboya çıkıyorum, gazda var karnımda sanki şiş iştahımda yok bide miğdem bulanıyo acaba açlıktanmı ben çok uzun üre bişey yemeyince bulanırda yoksa miğdemimi üşüttüm ondanmı bulanıyo..
bunlar hamilelik belirtisi amma hamilemiyim hayır ndense reglim yaklaşıncamı böyle oluyorum ??? dün nasıl araştırma yaptım bilemzsiniz bal tarçın çörekotu hakkında bu ay kesin başlayacağım ölmezsem..
nurcum selam canım..umarım hamilelik belirtileridir kızz.bak makbuşta beklemiyodu dogru dürüst bişy olmadı diyodu..kader kısmet tatlım.hayırlısı inşallah:Saruboceq:
ceylanım canım benim ara sıra benim topike de uğra çok opt seni..a.s.

senammm ne listesi cnm benim.aşılama olacakların sanırım.dur bi bakam..beni de ekle diicektim az daha ama sonra aklıma geldi aşılama topicidir diye:)

ay kıslar yaaa bu ATV bana özel kıllık mı yapıyo yaaaaaaaaaa yine antende sorun var tutukluk yapıyo melihamı seyredemiyom bersummmmmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben
geçen hafta sen izleyemedin bu haftada ben:çok üzgünüm:

progesteron hormonu hakkında yardım kızlar
1.5 yıllık evliyim artık bir bebeğimizz olsun istiyoruz bu ay korunmayı bıraktık ben polikistik over hastasıyım ve geçen gün dr.a gittiğimde adetimin 3. günü bende bir takım tahliller yaptırmamı istedi ve sadece progesteron yüksek çıktı tam olarak bir şey söylemedi dr.ama merak ediyorum sizler yardımcı olabilir misiniz...benim sonucum 4.55 çıktı aralık değerleri ise
referans değer 0.4-4.28
oral kontraseptif 0.14-1.11
foliküler faz 0.40-1.02
lutefal faz 1.26-4.28
post menapoz 0.23-1.36 sizce bu ne demek yumurtlamama oluyor mudur?

kızlar naber ya sizler kızmadan ben yazayım neler yaptıgımı bugün sabah 8 de kocişime kahvaltı hazırlamakla günüm aşladıı sonra karşı komşumla çay içtik daha sonra diger komşu kahveye çagırdı oraya gittik geldim saat 12 olmuş kocişe öglen yemegi hazırladım o gidince komşular geldi bişeyler hazırladım yedik sonra biri kuaför saçlarımı kesti diger komşum saçlarımı boyadı onlar gidincede saçlarımı yıkayıp dinlenmeden direk yemek yapmaya başladım derken kociş geldi yemek bulaşık onları hallettim geldim uzandım kiii uyumuşum:) dünün yorgunlugu geçmedi daha yaa neyse durum böle fıstıklar
sevalimcanım yaa hakkınızda hayırlısı yarın inş kib öpüyorum datluş seni bugün yogundum ondan giremedim canım ..
bersuuu online sın ama başka yerdesin gel konuşakkk kızlarrr haydi gelin dizilere bakıyonuz deeellmii

günüm ya sana neden ilaç tedavisi verm,yo ki anlamadım cogul gebelik olmasın diemi acaba?
kızz richh senide özledim görüşemez olduk yaa kib
makbuşum miden daha iyyiymiş sevindim inş daha ii olcak gecicek bulantın..
ebroşum misafirin mi vardı kuşum sende yorulmuşsundur şimdi..neerdesin gelmedin looo
derinom sende filmini izleyemiyon ay canım yaa bersu sana anlatır:)

sagol günüm ben iyiyim ya azcuk yorgunluk var o kadar sen nelr yapıyon bakim gezmişsin bugün orada hava nasıl soguk deil mi

bilmem ilacisz yapior zaten yumurtluyorsun ilkini ilacsiz deneyelim dedi.
zaten o yuzden kabul ettim asilamada ilac alicaksam tup yapsin istiyorum. ama ikinci de ilac verir sanirim. neyse kismet. evet soguk burasi gezdik bol bol yinede:))

Back
X