inşallah olmayışının sebebi göbüşünde bebiş olmasıdır canım.hem çok ümitlenme hemde olumlu düşün canım.ben pek ayarını tutturamıyorum dakaydirigubbakcemile2iyi geceler kızlarr
bende gelen giden yok hala
inşallah hamişimdir dua edin nolur
iyi geceler kızlarr
bende gelen giden yok hala
inşallah hamişimdir dua edin nolur
derinsu,faddim ve sonbahar...
teşekkürler kızlar yeni açıldı cvplarınız...
aranıza almanıza cok sevindim.böyle aynı derdi paylaşan arkadaşlarım olduğunu bilmek cok güzel.
kıslar ben saati yeni farkettim yarın iş var..çıkmak zorundayım..zaten iyi degilim yarayı dondurdum dün ve agrım oluyo ara ara...hepinizi çok öpüyorum.
mavinurcum tekrar hoşgeldin aramıza.iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan
mavinur şuan herkes uyumuş burda kimler kimler var bir bilsen, nur var seval var , gün var, makber var. bersu var , rich var ve adını unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın. işte bir çok kişi seninle aynı bekleyiş içerisinde. gerçi şuan 3 kişi bebiş bekliyor. makber, demet ve ben. Allah herkese nasip etsin Amin...
geçmiş olsun derinsu.iyi geceler:1rolleyes:kıslar ben saati yeni farkettim yarın iş var..çıkmak zorundayım..zaten iyi degilim yarayı dondurdum dün ve agrım oluyo ara ara...hepinizi çok öpüyorum.
mavinurcum tekrar hoşgeldin aramıza.iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan
derinsu,faddim ve sonbahar...
teşekkürler kızlar yeni açıldı cvplarınız...
aranıza almanıza cok sevindim.böyle aynı derdi paylaşan arkadaşlarım olduğunu bilmek cok güzel.
ya cnm aslında ben pek beklemedim çünkü ekimde evlendim .bebeğimde şuan 2 aylık oldu. yani evlenir evlenmez hemen hamile kaldım. sadece planlayıp gününü bekledik. Allahta bebişi verdi. bütün kalbimle diliyorum umarım sizde bir an evvel kavuşursunuz.
ayyy tatlım rica ederim:1hug: ben de paylaştıkça çok rahatlıyorum.tabi herkesle de paylaşılamıyo.seni anlayan insanlar olması güzel.opuyorumnanaktan
ya cnm aslında ben pek beklemedim çünkü ekimde evlendim .bebeğimde şuan 2 aylık oldu. yani evlenir evlenmez hemen hamile kaldım. sadece planlayıp gününü bekledik. Allahta bebişi verdi. bütün kalbimle diliyorum umarım sizde bir an evvel kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?