"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinsu,faddim ve sonbahar...
teşekkürler kızlar yeni açıldı cvplarınız...
aranıza almanıza cok sevindim.böyle aynı derdi paylaşan arkadaşlarım olduğunu bilmek cok güzel.

Yüce Rabbim hepinize verir bebişlerinizi demekki onunda bir zamanı var. vakti gelmeyince yaprak kımıldamazmış. bende bu akşam hafta hafta bebiş gelişimini okudum da bu bir mucizeden de öte birşey. Yüce Allahın hikmeti.

kıslar ben saati yeni farkettim yarın iş var..çıkmak zorundayım..zaten iyi degilim yarayı dondurdum dün ve agrım oluyo ara ara...hepinizi çok öpüyorum.
mavinurcum tekrar hoşgeldin aramıza.iyi geceler hepinizeopuyorumnanaktan

aranıza almanıza cok sevindim.böyle aynı derdi paylaşan arkadaşlarım olduğunu bilmek cok güzel.

mavinur şuan herkes uyumuş burda kimler kimler var bir bilsen, nur var seval var , gün var, makber var. bersu var , rich var ve adını unuttuğum arkadaşlar kusura bakmasın. işte bir çok kişi seninle aynı bekleyiş içerisinde. gerçi şuan 3 kişi bebiş bekliyor. makber, demet ve ben. Allah herkese nasip etsin Amin...

teşekkürler canım sağol...
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin.
iyi geceleropuyorumnanaktan

allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım...
hamile haberleri beni cok umutlandırıyor.nerdeyse 6 yıllık evliyim

geçmiş olsun derinsu.iyi geceler:1rolleyes:

senin bebişin ne kadarlık sonbaharcım...
çok bekletmişmiydi seni...
iki gündür okuyorum topiki,muhabbet çok samimi geldi.sizi tanımadan ısındım aslında

ya cnm aslında ben pek beklemedim çünkü ekimde evlendim .bebeğimde şuan 2 aylık oldu. yani evlenir evlenmez hemen hamile kaldım. sadece planlayıp gününü bekledik. Allahta bebişi verdi. bütün kalbimle diliyorum umarım sizde bir an evvel kavuşursunuz.

ayyy tatlım rica ederim:1hug: ben de paylaştıkça çok rahatlıyorum.tabi herkesle de paylaşılamıyo.seni anlayan insanlar olması güzel.opuyorumnanaktan

maşallah canım benim rabbim hayırlı evlat etsin:ecrin_bebek:
bizede çok güzel dua ediyosun.inşallah kabul olur:Saruboceq:

ayyy tatlım rica ederim:1hug: ben de paylaştıkça çok rahatlıyorum.tabi herkesle de paylaşılamıyo.seni anlayan insanlar olması güzel.opuyorumnanaktan

sağol canım bu dert ancak çekenle paylaşılıyomuş...
etrafımdaki hiç kimse anlamıyo ve hala neden olmadıki diye sorabiliyorlar.
geç istemeye başladım diyede suçluyolar

Allah bağışlasın.amiiiiiiiinnnnnnnnnn.güzel dileklerin için teşekkürleropuyorumnanaktan.seni çok iyi anlıyorum mavinur.ben çıkıyorum kızlar.buarada ben de burda hatırladım foliksit de almadım bugün.alayım da yatayım.iyi gecelera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…