"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

Dogru diyorsun. Su bekleme (malum gunleri) isleri cok yorucu degil mi? Eskiden ta daha kolaymis ya da bu kadar teknoloji olanak yokmus, insanlar cok bilmeden oluyormys bu isler. Ben bundan 4 sene once hamile kalinca hic anlamamistim 2 ay gecmisti. Tuhaf su an istiyorum olmuyor

neyse kızlar bana müsade daha da kalmak isterdim ama yatmam gerekiyor cidden çok geç olmuş. size iyi sohbetler. görüşürüz...

a.s.a.s.

evet artık okadar zor geliyoki bilmeden olanlarınki nasıl oldu diyorum...
şimdi herşeyi biliyoruz yumurtladığımız günü bile ama olmazsa olmuyo.
senin bitane çocuğun armı canım.
aslında bende 5 sene hiç bişey yapmadan bekledim.yeni başladım tedaviye

Hayir maalesef Cok erken diyeve durum elverisli degil diye. Ee simdi istiyoruz yas geldi diye, ondan da kolay olmuyor, gerci daha 3. deneyisimiz ama bakalim. Stres yapmamak lazim.

Son düzenleme:
Insanlar yas deyince gicik kapiyorum, benim su an hamile olan 3 arkadasim ve yas ortalamalari 33. O yizden yasla alakadi yok bence. Insallah bu sene isteyen herkese ugurlu gelir

benim annem 38 yaşında hamile kalmıştı.regl oldukça sorun yok anlayacağın.bide nasip tabi...
ama senin bir kez olmuş ya korkma yine olur inşallah

Bu sefer ovulasyon testi aldim, 9. gunden itibaren basladim olcmeye. Boylece eger yumurtlama gununu kacirmiyorsun. Benim o dedigim arkadaslar oyle 3-4. aylarinda oyle hamile kalmislar. Tedtin sonucunda gore ustuste 2-3 beraber olmuslar ve hamileler. Bilmiyorum sen denedin mi ama ben tavsiye ederim.

Tesekkurler insallah, sadece bazen insanlar kurtaj zararlu vs. diyince uzulutorum cok. Bilimsem bir dayanagi yok ama iste takinca takiyorsun. Ondan takmamak lazim ve stres yapmamak lazim.
Sen ne kadar denedin ve sonra basladiniz tedaviye? Huc denedin mi ovulasyon kiti veya clearblue fertibility monitor u? Biraz pahali ama review lari okuyunce acayip herkes yasa bakmafam hamile kalmus. Bence dene

ben direk dr gittim önce 3 ay takip etti hiç bir sorun yoktu.yumurtaya bakıp ilişki önerdi.
sonra klomen diye ilaç veerdi 3 aydırda onu kullanıyorum ama bu ay kist yaptı ilaç.
bu yüzdende moralim bozuldu.bekliyoruz tarihi bakalım belki bir mucize olur

Insallah olur mucize.. Eger olmazsa da hemen uzulme. Kullanmadiysan o dedigim aletleti bence dene bi. Ben bu ay deneyecegim eger olmazsa artik hesaplamadan deneyecegim bir de.

diyorum ya önceden cok istememiştim.rabbim doğru zamanda verir dedim hep.
ama duymamıştımda bu testleri bilsem fiyatı hiç önemli değil alırdım...
hayırlısıyla bu ay ikimizde hamile kalırızda başka bişeye gerek kalmaz inşallah

sen bide gurbettesin canım ailenden kimse varmı yanında yoksa yanlızmısın...
güzel dileklerin için saol.bide onu deneyelim bilgi vermen iyi oldu tekrar sağol

Bir tek esimle burdayiz, ondan zor oluyor bunlari ogrenmek, neyse ki internet var. Bu ay dedigin gibu insallah olur da baska arastirmayiz, ama olmazsa bana sorabilirsin bayagi arastirma yaptim hu ovulaston testleri uzerine, bence yumurtlama yapip yapmadiginu ve zaman yapacaginu soyluyor boylce daha verkmli calisitorsun. Aklinda bulunsun.

Seni arkadas listeme ekledim, haberlesiriz bakalim neler oluyor.. Ben simdilik kacayim yemek hazirlayqcagim daha. Cok memnun oldum tanistigima. Sen de yat, dinlwn, guzelce kafani bosalt.
Iyi geceler

allah kolaylık versin cnm.en kısa zamanda bir bebişin olsun yanlızlığınızı unutturacak.çok sağol bilgiler için.bende bi jel duydum.spermlerin yumurtaya ulaşmasını sağlıyomuş.onu denemeyi düşünüyorum.sende bak istersen.bu yolla hamile kalanda çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…