"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçoşum kız vaalhi komşuların iy sende iiysin oh tam kafa dengilerimş canım yeni sacıında güle güle kluan caınm sana her şey yakışır emin beni unutma hemen bakayım kız odiziyr

canım o dizi bitti öglen 3 te başlıyo yarın bakarsın fox ta canım sagolsun komşular iyidir aslındaa fazla samimi olmamamk gerek ama napcan yalnız kalıyo insan sen napıyon

canım neten baaıoym eski blöümlere canım evet öğle ama iylerse mesele yok amna ne yapacan gezin canım

oyy çokmu yoruldun bende birazdan kacıcam kociş gelcek yemege onun için çok duramıyıcam canım sende gitcen eve az kaldı :)

ay hem yoruldum hem evimi özledim gider yemeğim ypar çayımızı içeriz dizim var unutulma onu izliyooom caınm evet sen yememğin yaptın eşin bekliyon oh afiyet olsun size canım

evet canım kocişi bekliyom bugun benimde dizi var lost.. onu izliyicem yaprak dökümünü sevmez oldum uzadıkca uzadı sakız gibi:) ay ay gidermiş çayını koyarmışş film keyfi yaparmış hakediyon datluş dinlen gidince

canım benim lost ne anlamdım yen filim heralde ay caınm bende sevmiyom yaprak dökümnü
evet bacım gelin çaya eşini al gel canım

daha yeni eve geldim allahtan yemeğim vardı yanına pilav yapıverdim
burda bir fincan kahve adında bir proje var her öğretmen bütün öğrencilerinin evini geziyo tek tek birer fincan kahvelerini içiyo çocuğun yaaşadığı ortamı görüp değerlendiriyo bende bugün okul çıkışı 2 velime gittim çaylar kahveler pastalar börekler derken anca geldim güya sadece bi kahve içip çıkacaktım bırakmadılar artık okul kapanana kadar her gün ev ev gezicem 21 öğrencim var 2 sine gittim kaldı 19 tane daha çok gezecem çok

ya çalışına yeemk derdiç ok zor oluyo ya benimde var birazda aparatif yapacam
oh iiy olmuş bersucum amaam yorulacan tabi senni giib güzel tarltlı dili öğtretmneleri var kim bırakır afiyet oslun bacıma

benimde bugün dr kontrolüm vardı demiştim ya dr değiştirdim adam işten ayrılmış benim hiç bir işim rast gitmiyo yaaaaaaaaaaa eşim yine sinir küpü oldu

prensecim ah canım ya ne diyim ki nişlalhhayırdır hayır olsun bacım ya
güle ügüle bersucum öptüm seni afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…