- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 39
selam sedacımmmm
derncim ev önemli ya en çok zaman geçirdiğin kendini en rahat hissettiğin yerin içine sinmesi lazım inşallah canım içine sinen bir ev bulursun ev kadar komşuda önemli bak gökçeme komşu komşu geziyo ne güzel burda hiç öyle samimi komşuluk yok valla
hoşgeldin rufeydeeee ay canım merak ettim rufeyde ne demek biliyo musun
hb :)hoşgeldin rufeydeeee ay canım merak ettim rufeyde ne demek biliyo musun
rufeydacım hoşgeldin canım..gelmedi seninkiler dimi:)))
benim kocişte maç izliyo bende yaprak dökümünü izledim alirıza amca gidici valla adam üzüntüden felç oldu allah hepimize hayırlı evlatlar versin evlat var vezir eder evlat var rezil eder.....
ayy kızlar dün yazıcaktım bugün yazıyım ben bi hastanenin ameliyathanesinde bilgi işlem olarak çalışıyorum işte böyle ameliyat yapılan odalara girip hasta kaydı alıyorum neyse dün çocuk cerrahide bir kız bebiş kasık fıtığı ameliyatı oldu ondan önce ağlıyodu anestezi gelene kadar kucağıma aldım 10 aylık falandı bir koklaştık bir öpüştük nasıl sarılıyodu bir görseniz tatlım benim zaten bizim doktorlar benim çocuk istediğimi biliyolar bebiş gelince hadi gel sev diyolar
canim ya Allah kollarinda koynunda buyutcegin dunya guzeli bir prensesi en kisa zamanda nasip etin Insallah sana.
evet kızım olursa ismini rufeyde srra koymayı düünüyorum canımcanım çok güzel bi isim..rufeyda degişik geliyor kulaga.çocuguna koymak istedigin isim mi?yoksa kendi adın mı cnm.
kızlar müsadenizi istiyim.maç bitti.kocişim otursun biraz.bende bulaşıgı durulayıp kahve yapayım..hoşçakalın canlarım.
bersumm öptüm bitanem seni.
rufeydacım inşallahhhh gelmeyecek canım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?