"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kıslarr bu arada sizinle bişey paylaşmak istiyorum..
biliyosunuz şim askerlik durumunu ertelemek istiyor..aslında gitmeyi herşeyden çok istiyor ama bi yandan da üniversiteyi bitirmekde istiyo...bu sayede hemde inşallah kısa dönem yapacak.ama işte ölme eşegim ölme misali((herneyse,pazartesi tecil ettirmeye gidecek kısmetse tabii yine bi 15 gün ileri atmazlarsa...önceden ne zaman gidecegini ögrenmek için gitti iki defa..hani gitmeye karar verdigi esnada..herşeyde bir hayır var,bi türlü ögrenemdi hep sonraya gün verdiler...bu sefer iyice düşünme fırsatı oldu düşündü taşındı tecil ettirmeye karar verdi...eger pazartesi hallederse bu işi bn bu evden taşınmak istiyorum...bu su basma olayı moralimi çok bozdu.sebep sadece bu degil..evsahibi de pat diye 50 tl birden yükseltti...eşimde şimdi diyo 50 fazla veririz az daha iyi biyere çıkarız...bilmiyorum dogru mu düşünüyoruz kızlar..sizinde fikrinizi almak istedim..ben bu eve kendimi atana kadar bi hal oldum kaynanamla oturuyodum önceden biliyosunuz...Allahım neresi olursa olsun 1 oda bile olsa ayrı evime geçeyim diyodum..sonra burayı bulunca kirası az oldugu için baya bi süre idare ederiz burda dedik...bu evin çok şeyini idare ettim tam 1 yıl oldu.şimdi begenmezlikten degil de,en azından birinci katta tutsak diyorum ...

ay ben kaçtım kıslar eşim gelmek üzeredir...görüşürüz iyi bakın kendinize..
bu arada ev olayını anlattım ya bugünde bi ev baktım hemde:))güzel iki oda 1 salon mutfagı banyosu çok güzel bu evden çok daha güzel tabii kirasıda 50 tl fazla sadece...benimle hemşehri sahibide arnavut:))
ama gel gelelimmm banyosu mutfalka iç içe((niye öyle yapmışlarki yaaaaa...o yüzden istemedim
neyse kaçtım şimdilik görüşürüz günümm bersummm.

derincim bak tabii ne olur ne olmaz belki cok icine sineni bulacaksin.
ev isine kismet derdi hep babam; belli mi olur ayni fiyatadaha iyisini bulursun belki.
hem sen de calisiyorsun artik, bak bakalim bir.

kimsecikler yokmu ya herkes gitmiş neyse kızlar bende ders çalışıcam zaten ama arasıra bakarım bu arada 21inde adet olmam gerekiyodu ama hala gelen giden yok üstelik bugün sinirlerim had safhadaydı herşeye çok alınıyodum başka zaman olsa takmıycağım alınmayacağım şeylere alındım hep ağlamaklı bi halim vardı bide bu ay hiç öyle doğru düzgün bi münasebetimde olmadı kocişle yani olduda öyle yatıp beklemedim hemen kalktım bide doğum kontrol hapı kullandım yani gelmesi gerekir kırmızıların bence yoksa öbür türlü gerçek mucize olur ama olsa ne güzel olur annemde fal baktırmış hamile çıkmış öfff böylede ümütlenmek istemiyorum neyse öptüm kızlar

derincim bak tabii ne olur ne olmaz belki cok icine sineni bulacaksin.
ev isine kismet derdi hep babam; belli mi olur ayni fiyatadaha iyisini bulursun belki.
hem sen de calisiyorsun artik, bak bakalim bir.
evet günüm kısmet yaa...bakıyom yavaş yavaşş..buraya girdigimde çok sevinçliydim ayrı eve çıktıgım için.küçük ve çok kullanışlı degil ama olsun dedim bi süre idare eder bizi...çıkmak istememin başka nedenleride var ..ev sahibim iyi onunla bi sorunum yok...üst kattakiyle sorunum var.çok rahatsız oluyorum...makine açıyordu geceyarısından sonra,çok aşırı ses geliyodu.hatta bi keresinde eşimle kavga ettik bu yüzden.şimdi duymuş olacak ki ses gelmiyo..hadi sesini geçtim yazın bi cam açıp oturmak mümkün degil..kaç kere söylediysem anlamıyor..köyde oturur gibi kullanıyor apartmanı...ne bulursa silkeliyo tepeme...halı hergün silkelenirmi ama silkeliyo işte...mutfagımda yok denecek kadar küçük bi camım var onu açmadım hiç böcek girer diye(düşün gerisini işte kokular nereye gidiyo
banyo wc birarada çok zor oluyor bide banyomda böcek çıkıyo bazen çatlaklardanmı geliyo nedir..çamaşırsuyu dökmektn bi hal oldum yinede geliyo..ilaçlandı ev iki defa evin içinde bişey yok karınca bile yok ama banyoda çıkıyo çok korkuyorum..böcekle fobisi biri nasıl yaşar düşün artık böyle bi yerde((içerde de çıkar diye ödüm kopuyor inan..ay çok uzun yazdım kusura bakmayın.

canımmm inşallah gelmez seninki:))bu defa vardır inşallah canım.

iyi geceler canlarım hepinizden Allah razı olsun acık ayaklandım bakıyım dedim..günüm bu ilk defa oluyor böyle bizde bilmiyoruz ama çok felaket bişey ((sürekli uyuyup uyanıyorum..bu gece annemde kalıcaz kociş maç izliyor bitince çıkıcaz evden..hepinizi çok çok öpüyorum iyi geceler

derincim tatlım hayırlısı olsun canım yeni bi ev bulursan daha huzurlu olusun gibime geliyo kısmetinizde varsa olur zaten sen fırsat buldukça ev bak derim işine yakın olsa ne güzel olur yemeğe wc ye evine gelirsin hem

makbuşcum çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah hemencecik atlatırsın taş düşürmek çok zormuş allah kolaaylık versin tatlım

bitanem çok haklısın..yakında bulsam harika olcak..bu baktıgım ev de dükkanın karşı sokagı inanmazsın:)ama olmadı iştek ısmet.oralardan bakıyom işte bende...sagol cnm benim..ya bulaşık yıkamaya gittim de.kociş gs maçına bakıyo kahve yapıcam daha..hatta bulaşıgı köpüklü bıraktım dizimi izliyom netten:)

merhaba kızlar.kimse yok bugun test yaptım yine tek çizgi.moral sıfır

canım yaa lütfen üzülme kaç gün geçti kiii..ama geçmedi günüm demiştin dün sanırım..acele ediyosun integralcim eger geçmediyse.

kızlar hoşgeldiniz nasılsınız makbuş çok geçmiş olsun zordur taş düşürmek yaşamadım ama yeğenim düşürdü geçen sene inşallah iyi olursun bol su iç canım
derincim sende ev işini takma annem evle eş kısmet işi der valla bizde senelerce yani annemlerle bodrum katta oturduk hep dua ederdi girişin bi üstü olsun diye sonunda duaları kabul oldu sende böyle bulacaksın merak etme

çok sagol canım inşallah...nankörlük etmiş gibi hissediyom kendimi bide(bu evi can havliyle tutmuştum yeter bize dedim.şimdide begenmiyomuş gibi başka bakıyom.ama eger eşim gitmezse askere en yakın zamanda çıkmalıyım..yaza en geç.

benim kocişte maç izliyo bende yaprak dökümünü izledim alirıza amca gidici valla adam üzüntüden felç oldu allah hepimize hayırlı evlatlar versin evlat var vezir eder evlat var rezil eder.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…