"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse ordan çıktık eski dr gittim oda çok iyi baktı abartılacak kadar yumurtan yok dedi 3tane çok güzel büyümüş yumurtan var çatlatalım işallah gebelik olur dedi çok sevindim kızlar ya yarın akşam çatlatma iğnemi olacam bana dua edin işallah bu ay olurda emeklerimiz boşa çıkmaz makbuşum senden bol bol dua istiyorum

bersum hoşgeldin datluş ohh gez tatlım ara verip digerlerine de git ii miş pasta börek ..
sevoşum lost uzun zaman oldu verileli önceden cnbc de veryiolardı bide tnt de veriyolar ben fox ta verilene takılıyom bu aralar canım

kızlar durmadan netim gidiyo kusura bakmayın bende kacıcam
prensesim sagol datluş iyiyim bende ayy seninde dr un degişmiş canım yaa hakında hayırlısı oolsun üzmeyin kendinizi inş bebegin sana gelcek canım kib öpühadi kaçtım bende ..

prensecin inşlah bu defa tuttuacak her şeyde bir haıyr vardır canım umarım dilediğine kavuşursun
hıhı anladım gökçoşu iyi seyirler canım yerlimi filmi

merhaba kızlar size haber vermeye geldim sabah 6da wc ihtiyacı için uyandım sonrada uyuyamadım bi ağrı başladı ben gaz sandım ama değilmiş kaç saat kıvrandım evde artık dayanamıcak duruma gelince doktoru aradım oraya gittim malesef böbrek taşı düşürüyorum sabahtan beri ağlıyorum evde yatmaya yatılmıyor Allah kimseye yaşatmasın((iyileşene kadar giremem heralde öpüyorum sizi bana dua edin olurmu:gitme:

canım makbuşum geçmiş olsun bitanem işaalh tez vakitte iyileşirsin kendine ve bebişe dikkat et

rufeydaaa ay inşallah kızzz...

inşallah olmayışının sebebi göbüşünde bebiş olmasıdır canım.hem çok ümitlenme hemde olumlu düşün canım.ben pek ayarını tutturamıyorum dakaydirigubbakcemile2

bu gece sana dua edelim...:Saruboceq:
inşallah hayırlısıyla hamilasindir canım:CüvCüv:

inşallah en kısa zamanda gelir bebişler sırasıyla

inşallah hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam hatuşlar nasılsınız?
ben bugün annemlerdeyim selam veriyim dedim.
makbuşum canım kıyamam tyaa çok zordur taş olayı tamda zamanı yaa .allahım kolaylık versin şifa versin inşallah.çok üzüldüm canım yaa .umarım hemencecik atlatırsın...
bersum velilerinle tanışmışsın negüzel yaa .memnun kaldınmı ?buarada hepsini gezmekde zor olucak galiba.neyse allah kolaylık versin..
sevalim sende eve gittin galiba çok öptüm canım .kolay gelsin..
gökcemm yine gezmedeymişsin olsun gez bacım gez .sana diyorum ama bende farklı değilim .dün akşam arkadaştaydık çok sıkıcıydı biara anlatırım..öptümm senide..
derinim çok ağrın olmuş kıyamam sana inşallah bugünler geçicek hayırlısıyla .bebişi kucağımıza aldıkmı unutulur hepsi inanıyorum...
senam ve günüm heyecan dorukta tabi .darısı bana .bakalım buay ne sorun çıkıcak mafoldumben.inşallah sorunsuz hayırlısıyla hamişlik haberinizi alırız canlarım..
rich özledim kuzumm .az kaldı değilmi?öptüm senide..
nurcum buara sende yoğunsun geziyosun ohh gez tatlım kafan dağılsın ..
inşallah kimseyi unutmadım .
BUARADA YENıGELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ TOPıCıMıZE..

PRENSESıM hadi gözün aydın canım .inşallah seninde sorunsuz gelir bebişin .bak üzüldüğüne deymedi inşallah bebişde sıkı sıkı tutunur sana tatlım..

ay canim benim ne oldu boyle? bobrek tasi nerden cikti simdi ya, peki onceden olmus muydu? cani kiyamam morelini sakin bozma, bebegini etkilemeyecek Allah'in izniyle.
annende mi kalsan acaba? kendini cok sicak tut canim. cok uzuldum ama gecicek Insallah en kisa zamanda. dularimdasin makbercim.

derincim makberle konustun mu simdi nasilmis? sen nasilsin tatlim acin azaldi mi

öncelikle selam herkese...
ayy günüm yaaa konustum ama saat kaçtı hatırlayamıyom..sesi çok kötü geliyodu çok agrım var dedi(((konusamadı bile yaaa.çok üzüldüm offff...makbuşum Allahım şifa versin inşallah geçecek hemen canım..he bu arada böbrekten çıkmış taş günüm kolaylıkla atar inşallah.

iyi akşamlar nurcum sende iyi degilmişsin ya noldu sana geçmiş olsun...

günüm iyiyim bugün canım..başım çok agrıdı akşam üstü..ama bişeye sinirlendim sinirlenince hemen tutar zaten((sen nasılsın canım?

ay ayrı ayrı yazdım sayfayı işgal ettim kusura bakmayın kıslar.
prensesim seni topicte görmek çok güzel canım..senin adına çok sevindim.inşallah çatlama ignen işe yarar datluşşş çok öptüm seni.inşallah içine dogdugu gibi olur herşeyAMıN.
gökçemmm gene gezdin hee:)olsun cnm ya napcan başka..ne güzel gidip gelebilecegin komşuların var..valla ne yalan diyim sen gittim ettim kahvaltıya çagırdım kahveye gittim diye anlatınca içim ısınıyo yeminle:)
sonbaharcım geç yazdım demişsin olsun canım ben aniden kaçtım olur o kadar.kızlarla sohbetinizi bölmek istemedim çünkü.
riçimmm çok özlüyom seniiiii(((
sevalimm loçkam benim iyiyim canım benim merak etme..karşılaşırız inş bigün.
ebroşum inşallah canım o günleri hepimiz görücez Allahın iziniyle öptüm kuşum seni.
bersu kızzz ne güzel işte 21 ayrı eve gidiceksinn kilo alırsın bi güzel:))veliler ögretmenlere çok saygılı olurlar,şimdi sen gideceksin diye ne sunacaklarının şaşırırlar:)ne güzel yaaa.

Son düzenleme:
iyiyim senayla asilamayi kaynatiyoz ben rahatim da pazar gunu igne oluca catlatma!! tirsdim yahu korkuom.
yaw makbusum nerden cikti bu onceden var midi acaba kac gunde atarmis?

he geldim bende aşılama topicine:))
ayy niye tırstın kısss olsun bitsin bian önce delüüüü heyecan oldum gene bak:)
valla bugün sordum canım makbuşa ya..önceden varmıydı böyle bi sorun diye yok dedi...birden çıktı ortaya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…