"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inşallah değişmez fikri canım .benimkide aynı farklı değil zor razı ettim tedavi için şimdide sorunlar çıkınca kaldı bakalım .aslında ben şuiki ayıda geçirsemmi diyorum .buaylar hep uğursuz geldi bana 3 düşüğümde ocak ve şubat aylarında oldu .şimdi birazda endişeliyim bakalım rabbim neylerse güzel eyler..

yo uğursuz falan düşünme eğer seninki tedaviye yanaşıyorsa ve durumunuz el veriyosa bence başlayın canım bellimi olur belki bu sefer tutar benim hiç umudum kalmadı be ebrar sanki bebek bana hayalmiş gibi geliyo..

yok netten buldum ama benim miracımda pek güzeldir hele bi gözleri vardır maşallah bebekken sürme çektim gözlerine sürmeli
olsun diye bide yanaklarına bastırdım gamzeli olsun diye amma hakikaten gamzeli
oldu tabii rabbim öyle yaratmış...

nurcum bende aynı durumdayım nedendir bilmem sanki eşimle rolleri değiştik dün aynısını onada söyledim şimdi oo çok umutlu ben değilim.içimde hiç olcakmış gibi birhis yok .hayır olur sonu inşallah.sende inşallah başlarsın tatlım .aslında biyerden başlamak gerekiyo .aslında benim iğnelerim bile hazır ama iki aydır bekliyoruz bakalım ..

benim pc bebek resimleriyle dolu eşim diyorki ALLAHIM şu kadına bi bebek ver elin çocuklarının resimlerini biriktiriyor başıma bu deliyi sen sardın... :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende yok öyle şeyler aslına bakarsan ben çok çocuk sevmem .ama kendimin olsun istiyorum.kızlarada bitiyorum rabbim hayırlı bir kız evlat verse varya dünyaar benim olurdu..tabi erkek olursada kabulümüz .nasipte ne varsa yani..

canım dr 3 ay sonra gel tekrar dedi bakalım o zamana kadar ne zamana kadar ne olur fikri bilemem ama sen başla tatlım benimki tedaviye karşı değil içerierkek girer korkusu onu engelliyor eee özelllerde çok fiyat çıkarıyo zaten ya dokuz eylülde yada ege üniv de yaptırırım özel haricinde ..

kız bende kız delisiyim hemde nasıl onu süslüyecem saçlarını tarıyacam misler gibi eşimde kızı çok sever annesi gil kara kaşlı bi oğlunuz olsun der eşim benim kızım olacak der tabii erkeğede razıyım..
hakkımızda hayırlısı ebrarcım eşim önümüzdeki hafta ürolağa gidecek inş hayırlı haberler alırız..

CANIM ıNŞALLAH hayırlı haberler alırsınız .herşey gönlünüzce olsun canım.bu işler çok masraflı yaa ben ne paralar döktüm sonuç yine sıfır..

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

zeynocum allah iyilik versin tatlım.senin nezaman günün ümit varmı buay canım?

nerdeee ebrarcımm yeni adetim bitti 1 seneyi geçti hamile kalamıyorum umudumuda yitiriyorum allah bana 2 tane verdi onlarda düştü bidahada vermiyo mafoldumbenmafoldumben
sen napiosunn canımm sende varmı bi umut nezamndır beri bekliyosunn?

CANIM İNŞALLAH hayırlı haberler alırsınız .herşey gönlünüzce olsun canım.bu işler çok masraflı yaa ben ne paralar döktüm sonuç yine sıfır..

amiiin canım bir mukabele hep beraber alalım bebelerimizi kucağımıza inş demi ya çok masraflı RABBİM nerde varsa yardımcımız olsun..:1hug:

nurunayncım senin o avatarındaki cocuk ne güzelll öleeeee bende coccuk hastasıyım oğlan kız farketmioooo cok seviyorum onlarııı allahım isteyen herkese nasip etsin inşlahhhhhhhhh

zeynom hayırlısı canım yaa .inşallah önümüzdeki ay gelir minişin.
ben 9 yıldır bekliyorum tatlım benimde 3 düşüğüm var .sen hatırlamadın galiba pıhtılaşmadan beni.bendede pıhtılşma var ve ayrıca tiroit sorunum var .bende tedaviye başlıycam ama tiroitin normal sınırlara inmesini bekliyoruz..

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

günün geçtimiki test yaptın umarım hamilesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…