"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bahar uyudumu kıss sesin çıkmıyo ??? bende kalkacam benimki gelir yemek yeriz ama o tekrar çıkacakmış off ütü yapacağım şimdi ona hiç sevmem ama ((

ewt canım baktırdım tsh yine temiz cıktı dr.um yok bişi diyo ben ısrarla var diyorumm görmeliydin halimiziiikaydirigubbakcemile3
amin canım bende öle dua ediyorummm ama 2side ilk denemede tutmuştu bunda nie bukadar uzun süre bekliyorum ona anlam veremiyorum tabiki herşey allahtan ama tıbbi olarakta sorunun ne olduğunu düşünmek orundayım acaba tüplerim flnmı tıkandı küretajlardan dolayııııı:1shok::1shok:

canım benim birkere doğal yoldan ,birkere sadece yumurta çoğaltıcı iğne kullandım normal ilişkiyle yine .,bikerede mikroenjeksiyon yaptım .bunun haricinde klomen filan kullandım işe yaramadı .
ilk bebişim 2,5 aylıktı karnımda öldü
ikincisi 6 haftalık
3.cüsüde 7 hafta biticekti düştü...

nurunayncım senin sorunun nedr canım aslında kimin ne sorunu var bi liste tutulsa kimse kimseye sormak zorunda kalmaz seni üzmüyorum dimi canımmm

ay canım ya ALLAHım sana bu sevgiyi tamamıyla taddırsın inşallah çok zor olmuştur senin için ama kader cennette 3 meleğin var ne güzel..

canım sen ikisindede kürtajmı oldun?çok zor ya benim ikisi kendi düştü ilkinde kürtaj oldum o karnımda ölmüştü..
sanmıyorum tüplerin filan tıkandığını şimdi eskisi gibi kazıma yiöntemide yok vakumla alıyolar .endişelenme bence inşallah enkısa zamanda gelir ?senin değerin neydi ?
ben hem homozigot hemde heterozigitum..

iyi akşamlar kızlarrrrrr.
nur naptın cnm benim kırmızılar geldi film falan hikaye yani:) olmaz diyodum ama umut yinede işte sende nevar geçmişi okudumda halsizlik falan olabilirmi cnm hadi inşallah..

nurunayncım senin sorunun nedr canım aslında kimin ne sorunu var bi liste tutulsa kimse kimseye sormak zorunda kalmaz seni üzmüyorum dimi canımmm

yok üzülmem bende şükür bir sorun yok filmde çekildim tüplerde açık ama eşimin soykalarında sorun var :))
aslında sperm sayısı sınırda hareketlilikte çok yavaş değil drler olur dedi ilaçta vermedi ama olmuyo önümüzdeki hafta iyi bi dr bulacam gidecez ilaç isteyecem niye vermiyolar sanki ilaç hiç olmazmı ya gerçi doğal şeyler çok yiyor ama henüz gelen giden yok ..

nurcum alemsin yaa soyka haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zorrr hoşgeldin canım .nasılsın?demek geldi senin kırmızılar .hayırlısı inşallah .belki diğer ay gelir miniş..

iyi akşamlar kızlarrrrrr.
nur naptın cnm benim kırmızılar geldi film falan hikaye yani:) olmaz diyodum ama umut yinede işte sende nevar geçmişi okudumda halsizlik falan olabilirmi cnm hadi inşallah..

canım üzülme olurmu bende pazara fişlenirim ne yapalım..
evet çok halsizim ateşim yükseliyo zaman zaman birde çok gaz var afedersin sende oldumu ben iaçtanmı acaba diyorum birde lavaboya sıksık giriyorum hani üşütünce yanma olur ya o yanma yok üşütmeden değil bilmiyorum ama umudumda yok benim hayıtlısı önümüzdeki aya inş canım sizdeki sorun neydi canım sordum ama unuttun galiba.

yok ebrar sana demedim zeynoma dedim hani kürtaj olmuş ya o zaman tüpler kapanmış olur diye dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…