canım doktorun sorun olmaz diyorsa endişe etme baktırıyosundur tiroitine değilmi?
herşeyin zamanı var canım yaa .rabbim sağlıklısından versin .hep öyle dua ediyorum çok sıkıntılı dönemler yaşadım artık bıraktım oluruna inanki.
sen nekadarlık evliydin canım?inşallah daha fazla beklemezsin..:Saruboceq::Saruboceq:
buara herkes aşılanıyo valla .:)))
ewt canım baktırdım tsh yine temiz cıktı dr.um yok bişi diyo ben ısrarla var diyorumm görmeliydin halimiziiikaydirigubbakcemile3
amin canım bende öle dua ediyorummm ama 2side ilk denemede tutmuştu bunda nie bukadar uzun süre bekliyorum ona anlam veremiyorum tabiki herşey allahtan ama tıbbi olarakta sorunun ne olduğunu düşünmek orundayım acaba tüplerim flnmı tıkandı küretajlardan dolayııııı:1shok::1shok:
nurunayncım senin sorunun nedr canım aslında kimin ne sorunu var bi liste tutulsa kimse kimseye sormak zorunda kalmaz seni üzmüyorum dimi canımmm
acaba adetime yakinmi ovulasyon testi positif cikar yoksa hepmi positif gostermesi lazim ??
iyi akşamlar kızlarrrrrr.
nur naptın cnm benim kırmızılar geldi film falan hikaye yani:) olmaz diyodum ama umut yinede işte sende nevar geçmişi okudumda halsizlik falan olabilirmi cnm hadi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?