"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

canım daha ovulasyon dönemin yeni bitmiş hamile olsan bile çıkmazki adet günün nezaman bekle ogün yaparsın canım..

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

valla alenamcım ben bu ovulasyon testlerinden hiç anlamıyorum sadece adetimn başlagıç tarihinden itibaren 15 gün sayıyorum ve koçişle fikfikleşiyoruz ama 1 senedirrr onuda bıraktımmm saymıyorum hiç bişiii

nurunayncım senin o avatarındaki cocuk ne güzelll öleeeee bende coccuk hastasıyım oğlan kız farketmioooo cok seviyorum onlarııı allahım isteyen herkese nasip etsin inşlahhhhhhhhh

he kıss ben bu oğlana hasta kaldım birde benim meleğim var (dudaktan kalbedeki melek)
ben o kızıda çok seviyorum RABBİM sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere amiiiiiiiiiiiiiiiiiinn.

günün geçtimiki test yaptın umarım hamilesindir..

daha 8 gun var adetime ama bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti...bir hafta once hep positifti esimle calistik...hamile kalanlarda ovulasyon testleri hep positif cikmaya devam edermis ama bende negatif oldu bu hafta ??

aminnnn kızlar rabbim nerde evlat hasreti çeken varsa yardımcısı olsun ve hayırlı evlatlar versin...

yumurtlama gunlerini tespit etmek icin ovulasyon testleri yaparlar ve hamile kalinirsa bu test hep positif cikmaya devam edermis ama bende bu hafta negatif cikti (

biliyorum ebrarcım hatırladımmm seni
bende troid var ama tshta cıkmıo sadece gırtlaktan ultrasonla belli oluo acaba benim hamile kalmama sebebim o olabilirmi gerçi dr.um zararsız bişi olduğuuda söylemişti ama artık en ufak bişiyi bile sorun eder oldummmm
inşlah canım inşlahhh tüm isteyenlere versin rabbimmm kucağımızı boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet ya bak nasılda tanıdın kleopatrayı :) ben kendi resmimi kaldırdım avatardan. eet ya zıt zamanlarda giriyoruz. ben gündüzleri çok uyuyorum. geceleri geç uyuyorum. geceleri bakınıyorum ama kimseyi göremiyorum.

daha 8 gun var adetime ama bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti...bir hafta once hep positifti esimle calistik...hamile kalanlarda ovulasyon testleri hep positif cikmaya devam edermis ama bende negatif oldu bu hafta ??

öyle bişey yok bence o sadece yumurtlama zamanını tespit ediyor ama adet günü geçince gebeliğide gösteriyormuş ama sürekli pozitif göstermez sen iyice bir araştır istersen..

ben salladım tuttumu mısırlı kadınları tanırımda zcık kanım kaynar :)) gece eşim evde giremiyorum gündüzde sen uyuorsun demek yat beben gelince zor uyursun lülülülülülü

hıı anladım alenamcımm sonuca göre hamile diilsin galbaaa ama daha belli olmaz ki bekle biraz daha adetine 2 3 gün kala hamilelik testinde cıkar zaten inşlah hamişsindirr canımmmmda cok beklemzsinnn

canım doktorun sorun olmaz diyorsa endişe etme baktırıyosundur tiroitine değilmi?
herşeyin zamanı var canım yaa .rabbim sağlıklısından versin .hep öyle dua ediyorum çok sıkıntılı dönemler yaşadım artık bıraktım oluruna inanki.
sen nekadarlık evliydin canım?inşallah daha fazla beklemezsin..:Saruboceq::Saruboceq:

yani günün bi geçsin ona göre karar ver birde test yapmayın ya yıpratmayın kendinizi bukadar üzülmeyin (

günde gelmedi daha acaba dr ona ne diyecek merak ettim o bi aşılansın bende aşılanacağım ondan sonra :))

hıı anladım alenamcımm sonuca göre hamile diilsin galbaaa ama daha belli olmaz ki bekle biraz daha adetine 2 3 gün kala hamilelik testinde cıkar zaten inşlah hamişsindirr canımmmmda cok beklemzsinnn

acaba adetime yakinmi ovulasyon testi positif cikar yoksa hepmi positif gostermesi lazim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…