selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???
baharcım ve yellowcum hoşgeldiniz hanımlar .nasılsınız ?
selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???
nurunayncım senin o avatarındaki cocuk ne güzelll öleeeee bende coccuk hastasıyım oğlan kız farketmioooo cok seviyorum onlarııı allahım isteyen herkese nasip etsin inşlahhhhhhhhh
günün geçtimiki test yaptın umarım hamilesindir..
teşekkürler Ebrarcım iyiyim evde oturuyorum öyle sakin sakin.
Nurcum görüşemez olduk özledim...
valla alenamcım ben bu ovulasyon testlerinden hiç anlamıyorum sadece adetimn başlagıç tarihinden itibaren 15 gün sayıyorum ve koçişle fikfikleşiyoruz ama 1 senedirrr onuda bıraktımmm saymıyorum hiç bişiii
zeynom hayırlısı canım yaa .inşallah önümüzdeki ay gelir minişin.
ben 9 yıldır bekliyorum tatlım benimde 3 düşüğüm var .sen hatırlamadın galiba pıhtılaşmadan beni.bendede pıhtılşma var ve ayrıca tiroit sorunum var .bende tedaviye başlıycam ama tiroitin normal sınırlara inmesini bekliyoruz..
daha 8 gun var adetime ama bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti...bir hafta once hep positifti esimle calistik...hamile kalanlarda ovulasyon testleri hep positif cikmaya devam edermis ama bende negatif oldu bu hafta ??
biliyorum ebrarcım hatırladımmm seni
bende troid var ama tshta cıkmıo sadece gırtlaktan ultrasonla belli oluo acaba benim hamile kalmama sebebim o olabilirmi gerçi dr.um zararsız bişi olduğuuda söylemişti ama artık en ufak bişiyi bile sorun eder oldummmm
inşlah canım inşlahhh tüm isteyenlere versin rabbimmm kucağımızı boş bırakmasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hıı anladım alenamcımm sonuca göre hamile diilsin galbaaa ama daha belli olmaz ki bekle biraz daha adetine 2 3 gün kala hamilelik testinde cıkar zaten inşlah hamişsindirr canımmmmda cok beklemzsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?