"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

valla makbuşum diyecek laf bulamıyorum ufacık veletin lafına bakıpta sana böyle davranması çok cahilce valla elleri kırılsın dicem ama ağır olacak kusura bakma çok sinirlendim sürüm sürüm süründür valla

bencede surundur makber var ya deli gb gelip agladigini bize yazana kadar sana asla don demem!!! surunsun ayrica da eline Insallah bir sey olur bu gece aha da cok icten dedim; kirilir mi kesilir mi bilemem artik, tovbe tovbe gunaha giriyorum cuma cuma!!

güncüm haklısın hatasını anlaması lazım yoksa bu tekrar olay yaşanır o veletinde acilen tedaviye ihtiyacı var ne alıp veremediği var senle anlamıyorum ben korktum bu veletten ilerde bebiş doğduğunda onuda çok kıskanır artık daha başka ne yalanlar uydurur kim bilir

ee belkide simdiden kiskaniyor zaten yoksa bu derece net yalan soylemiyordu dovdu diye degil mi makber?
esin de kit kafali mi ne anlayamiyor bunu!!!
ya makber affet ama sen hamilesin ve sancin var ya ben asiri sinrilendim bu olana.
ama nasil surunecek simdiden gorebiliyorum.
biz variz, ailen var makbercim cok guclu ol, sen iyi ol, bebegin iyi olsun yeter.
geliyor geciyor bu sorunlar o duzelir de adam da olur hepsi gecer.
yeterki sen iyi ol, bebisimize iyi bak. su icmeyi ihmal etme neolur.

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki varsınız ne diyimki insanın en yakını bildiği eşi bunu yapabiliyorsa bişey denmez artık herneyse olan oldu artık umrumda bile değil dua etsinki bebeğime bişey olmasın yoksa canını çok fena yakarım

yaaa iki dakika gireyim dedim şok oldum resmen yaa yuh artık başka bişey demiyorum..nasıl içidayandı sana el kaldırmaya Allah nasıl biliyosa öyle yapsın yeter artık yani...esra çok sinirlendim yemin ederim buz kestim sinirden...Allah kahretsin yaaa.aramadın da bugün oysa neler olmuş Allahım yaaa((

tamam günüm..bende çıkıcam birazdan gerçi(çok üzüldüm makbuşuma((gitmek istemiyom ama uykumda var..iyi geceler hepinize.

bende çıkıyorum artık uzanıcam biraz uyuyabilirim belki öpüldünüz hepiniz tekrar sağolun iyi geceler

dinlen amkbercim, haklisin bizde uzatip uzmeyelim seni.
bunlarin hepsi gecicek bir tanem; sen iyi olki bebisimiz iyi olsun, gerisi bos.

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
offff yaa nasıl bi insan buu inanamıyorum elim ayağım titriyor okuduğumdan beri .:mymeka::mymeka::mymeka:
makbuşum nediyeceğimi inan bilmiyorum lütfen kendine mukayet ol .minişini düşün içinde küçük bir melek var babası onun bilincinde olmasada .allahım akıl versin başkada bişey diyemiyorum.neolur canım üzülme bu insan için üzülmeye değmez .annene gitmekle çok iyi yapmışsın .biraz burnu sürtsün .lütfen akıllanasıya tavrını koy .çok zor biliyorum ama aklı başına gelmesi gerek.canım yaa kıyamam sana hem hastalık,hem bulantılar hemde budertle boğuşuyosun allahım güç versin sana .dualarımdasın tatlım..

selam arkadaşlar moraller sıfır farkındayım .benimde aynen öyle çünkü .insan sinirden nediyeceğini bilmiyorum .allahım sabır versin..

makbercim geçmiş olsunmu denir ne diceğimi sapıttım cnm fazla muahhbetim yok senle ama eşine çok kızdım açıkçası nelerle bekliyoruz o bebekleri neyse uzatmayım sen önemlisin gerisini boşver üzülme bebeğini kendini düşün cnm.

aynen ebrarcım çok üzüldüm ya kendime olmuş gibi hissettim çok şey denirde neyse susuyoruz makber üzülmesin yeter kız bebeğini anlamadı daha cnm yaa

aynen ebrarcım çok üzüldüm ya kendime olmuş gibi hissettim çok şey denirde neyse susuyoruz makber üzülmesin yeter kız bebeğini anlamadı daha cnm yaa

zorr hoşgeldin canım .nasılsın?
günüm sende burdasın galiba .sen nasılsın cano?nasıl olacaksınki aynı sıkkın ..mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…