"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kizlar diger topikteyim senayla kaynatioz igne ilisiki gunu vs:)))))) ayni saatte yapilcakmis senayla asilamamiz cok komik:)))))))saati bile ayni:))
sizler nasilsiniz?
derin rich burda gorunuyonuz? iyimisiniz sekerler

aaa günümm benimm demek aynı saat ay çok ilginç ciddennn..var bunda bi hayır kısss:)))ikinizinde tutar inşallahhhhhhhhh amin.

beb buralardayım kıss kızların aşılama topicinede bakıyom da:)
napttın cnm çok uyumuşsun bugün..kız sende bişeyler olmayaaaaa:Saruboceq:biliyosun makbuşta senin gibiydi..hadi hayırlısı.

zeyno naptın kuzum eşinin gönlünü aldınmı ??
prenses üzülme bu kadar yaaa yazık sana seni anlıyorum ama inş bu zahmetlere değecek canım..
gün hakkınızda hayırlısı canım umarım tutar sen yaptır bende senden bilgi toplayayım..

:QUOTE=DerinSu;10675365]beb buralardayım kıss kızların aşılama topicinede bakıyom da:)
napttın cnm çok uyumuşsun bugün..kız sende bişeyler olmayaaaaa:Saruboceq:biliyosun makbuşta senin gibiydi..hadi hayırlısı.[/QUOTE]

canım aşşağıda gözükmüyosunda seni görmedim..
umarım öyledir derin ama değilimdir ay inşallah ne bileyim pazar günü olacağım kendimi hazırlamak istemiyorum benimkide beni gelirken aradı hep çikolata istiyonmu alayımmı derdi şimdi test alayımmı diyor klava: o benden meraklı ben etmiyorum bile çünkü alıştım arkadaşımın kız bebeği oldu pazartesi günü mevlüdü varmış çağırdılar ama gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum kız benden sonra evlendi bebeği oldu :gitme: senağlama

canım aşşağıda gözükmüyosunda seni görmedim..
umarım öyledir derin ama değilimdir ay inşallah ne bileyim pazar günü olacağım kendimi hazırlamak istemiyorum benimkide beni gelirken aradı hep çikolata istiyonmu alayımmı derdi şimdi test alayımmı diyor klava: o benden meraklı ben etmiyorum bile çünkü alıştım arkadaşımın kız bebeği oldu pazartesi günü mevlüdü varmış çağırdılar ama gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyorum kız benden sonra evlendi bebeği oldu :gitme: senağlama[/QUOTE]

canım inşallah yaa.al deseydin eşine.bulunsun evde.günün geçerse hemen yapardın...
ümitsiz düşünme lütfen bak herzaman diyorum...mevlütede git bence rahtlarsın canım.dua istersin hocadan hem bebegi olmayan herkese..valla benim dayımın kızı istemişti..bende kk arkadaslarım için istemiştim...şimdi diyeceksin kolay degil istemek ama milleti düşünme bence.illa dışından dua etmsi şart degil..hocaya kagıda yaz canım o içinden olur...bak kızıcam yine sana yine aynı düşünüyosun benden sonra evlenmişti falan.at bunları kafandan nurum..bu işler evlilik sırasına bakmıyoki cnm benim,nasip ne zamansa o zaman biliyosun.üzme boşa kendini.

canım inşallah yaa.al deseydin eşine.bulunsun evde.günün geçerse hemen yapardın...
ümitsiz düşünme lütfen bak herzaman diyorum...mevlütede git bence rahtlarsın canım.dua istersin hocadan hem bebegi olmayan herkese..valla benim dayımın kızı istemişti..bende kk arkadaslarım için istemiştim...şimdi diyeceksin kolay degil istemek ama milleti düşünme bence.illa dışından dua etmsi şart degil..hocaya kagıda yaz canım o içinden olur...bak kızıcam yine sana yine aynı düşünüyosun benden sonra evlenmişti falan.at bunları kafandan nurum..bu işler evlilik sırasına bakmıyoki cnm benim,nasip ne zamansa o zaman biliyosun.üzme boşa kendini.[/QUOTE]

derin hele bi geçsinde günüm tset alırım ondan kolayı ne :)) bu sefer aldımı bırakmaz beni yer ilaa testi yap diye..
canım mevlüde ben gideceğim yani hoca olarak mevlüt okumayacağımda sadece kuran ve dusını ben yapacağım( cicim zaten işim duaya kaldı hep ediyorum dilimden düşürmüyorum valla kalbimde hepinizin ismi var birbirimize edelim dualarımızı mutlaka içimizden birimizin duası kabul olur ay inşallah..

makber canım benim kıyamam sana eşşek herif sende ona vuramadınmı pislik ne olacak üzülme tatlım benim madem kayınbaban senin yanında açıkça söyle baba hastayım hamileyim de bakamıyorum zaten kendime bile birde bana böyle yapıyolar de.. ya ne bileyim çok üzüldüm sana ALLAH yardımcın olsun..

sen niye aptal olasın asıl eşin aptal canım kızma böyle dedim diye ya bebeğe bir şey olsaydı allah korusun ne desemki bilemiyorum yapma sende sadece yemeklerini yap koy ortaya sen mecburmusun üzülme bukadar ezdirme kendini bebeğini düşürürsün allah korusun ben açık sözlüyümdür belki seni kırarım ama inan sana çok üzüldüm canımya azcık uzan dinlen eşinde gelince hemen yumuşama olurmu sonra konuş bebeğe bir şey olsaydı vikdan azabı çekmezmiydin de oofff çok sinir oldum ve üzüldüm..

sağol nurcum kırılmadım aksine teşekkür ederim sana..geçmişte affettim ama bu sefer çok zor başkasından olma çocuğu yüzünden beni bebeğini düşünmeden haince davrandı.onlar çocukta benim taşıdığım ne yok nurcum bebeğim sağlıkla doğsa bile bunlar sürekli olucak eminim baksana 6 yaşındaki çocuğun lafıyla rezil etti beni hakaret etti vurdu (( Allahından bulsun hiç bişey demiyorum ben artık..neyse biraz dinleniyim gelirim yine sağol canım

makbercim evet su an ben de esine acayip sinirliyim kendisi elime gecse elimde kalir!!!!!!!!!
sakin eve falan gitme annecegin baksin sana.
bizlerin hatiri icin kendine cok iyi bak.
bunun bedelini odeyecek beyfendi!!
sana da kziiyorum su kizla muhattap olma cocukla cocuk olma dedim kackez!!!

ayrica dogum gunun icin dunyanin en guzel hediyesi sende makbercim ne olursa olsun en sevinecegin dogumgunu bu dogumgunu.
hicbir seyin icindeki mucizeyi etkilemesine izin verme.
cok da kafana takma, kopek gb surunecek nasil olsa beyfendi birak o dusunsun!!!!!!!!

aahhaaah karısını döven adamlara öyle kızıyorumki anlatamam canım benim zaten hastasın o sana vururken bi tekme atsaydın ya valla gerçek diyorum korkma kimseden canımı çok yaktı can havliyle vurmuşum derdin..
gün ne yapsın kız kız değilki baksana nasıl bir vijdanki hamile kadına vuruyo isterse olmasın..
bu sefer resti çek makbercim bakamıyorum ya akıllı olsunlar yada anası alsın de aaahh be güzelim ALLAH eşinin kalbini çevirsin ne diyeyim..

nurun anliyorum tepkini bende kudurdum burda sinirden.
oyle dovme olayi yok da bir tane vuruyor iste ama psikolojisi yetiyor makbere.
deli olma makber sakin cok takma kafaya, ya bebisin seninle var mi otesi biz nasil bekledik bu gunleri onu dusun.bak kaybedince nasil yikildigimi hatirla sakin sinirlenip hormonlarini attirma.
kendine dikkat et iyi bak, annenden de sakin ayrilma olur mu?

o zaman sart su: o cocuk doktora gidecek yalan soyledigine esin inanmadan eve donme!!!
buna esin emin olmadan ayagina kapinmadan sakin donme.
essek gb gelicek yalvaricak sana yiyorsa gelmesin aptal adam!!
ya sen rahat ol iyi bile olmus, cocugun yalan soyledigi ortaya cikicak, her serde bir hayr vardir bak bu donum noktsi olucak inan bana. sakin aglama sinirlenme daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…