"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay canım insan üzülmezmi bende eşimin leptopunu denize düşürdüm( öylece yapıldı ama tekrar bozulu
tatile gitmiştik sen balıkesirliymişsin bizde örendeydik orada hani turlar var tekne turu cunda adasına gittik aslında o istemiyordu çok kalabalıktı bende ısrar ettim o anda leptopu onun yanındaydı arabaya koyacaktı dedimki camını kırarlar çalarlar o kadar para verdik dedimki nede olsa denize girmeyecem ben taşırım demez olaydım( tekneyle gittik gezdik dönüşte bi karışıklık oldu nasıl olduysa inerken ben korktum elimden düştü gemideki çalışanlar aldılar ama iş işten geçti benim halimi sorma nasıl kızdı nasıl o gezi burnumdan geldi ama şimdi unuttu bile ..

neyse bahar sende gelmişsin canım ben çıkıyorum eşim geliyormuş yemek yicez sonra görüşürüz..

karısını seven hiçbir eş içten kızıp küslük yapmaz, sadece aldığı eşyada alınteri olduğu için o anlık birazcık kızar, ardından der ki senden kıymetlimi canın sağolsun.. yani öyle umuyorum. ben bişey kaybetmedim kırmadım ama kaybetsemde pek sorun olmaz önemli olan canımıza bşey olmasın.

slm kızlar nasılsınız
makbusum hasta olmussun cok gecmıs olsun cnm kendıne ve bebişe dıkkat et:1hug:
günüm hadı hayırlısı bacım ocakta costur topıgı ınsallah:Saruboceq:
bersum avatarın cok seker olmus cnm ınsallah o küçük melekte katılıcak aranızaa.s.
gökcem cok gecmıs olsun cnm bu yaramaz veletler benımde basımda var heryere bısıyler dökerler ama bısıy denmıyo neyapalım :asigim:
ebrosum sen nasılsın fıstıgım görüşemıyoruz bırtürlü:1hug:
derınım cnm sen nerlerdesın bakım gel öpem senıdeopuyorumnanaktan:kedi:
sevalım ugramamıs galıba umarım ıyısındır cnm sende mahrum bırakma kendınden bızlerıkaydirigubbakcemile5mafoldumben
prensesım gelısmelerı yaz cnm snede senıde cok özledım ve cok merak edıyorum:çok üzgünümpuyorumnanaktan
aglamacıgım sen nerlerdesın cnm bızı merakra bırakmakaydirigubbakcemile5
nurcugum sen naslsın cnm umarım keyıfler ıyıdıra.s.
zeynocugum cok gecmıs olsun cnm cana gelıcegıne mala gelsın umarım düşürmüşsündürde bulan getırır:Saruboceq:
veee bütün topık halkı nasılsınız özledım sızlerı benımde mısafır gıttı :teselli:üzüldüm ama gercekten alısmıstım :1no2:esımle basbasa kaldık yınea.s.

uu seninki daha fenaymış canımmmmm
unutur canımda trip yaptı bugün canımı sıktı biraz sanki ben bilerk kaybettim atıştık biraz sonra cıktı evden şimdi nerededir acabaaa telefonum yokki arimmmm:çok üzgünüm:

tabikide öle rickbery cimm saol canımm ben biraz hem suçlu hem güçlü oldum galiba biraz trip yapıncaa bende kızdımmmm oda gitti hep böle yapar zaten kızınca cıkar dışarı dolaşır yarım saat bir saat sonra yeniden gelirrrr

kızlar ben kacıyorum canlarım karsılasamadık cogunuzla:gitme:
zeynom sende canını sıkma canım benım

slm kızlar nasılsınız ben dün saat 15:30da çatlatma iğnemi göbekten yaptırdım çok ümitsizim bilmiyorum neden işallah bu sefer olur bu son tedavim çünki maddiyat daha fazla ileri götüremeyecek ne yazıkki allahım duyyyyyyyyyyyyy sesimi ne olur gönder bu sefer bebişimizi

iyi akşamlar rickberycimm napim canım giden gitmiş sonuçtaaa üzülücem artıkk en ufak bişiye sıkıntı eder oldummm yapmıcam artık kendi kendime söz veriyorummm

inşlahh olur canımm benim allahım yüzüne baksınnnnnn bebişin göbüşüne konsun inşlahhh

selam kıslar iyi akşamlar herkese..geçmiş cumanızda mübarek olsun.
zeynocum cana gelmesinde cnm unutursunuz boşver..kocişin bi anlık kızmış normaldir canım takma kafana...
prensesim selam canım hadi hayırlısı inşallah tutacak bu defa cnm benim..ama öyle son tedavim diye düşünme şimdi olmasa ible illa tedaviyle olacak diye ibşey yok..kendiliginden de olur cnm benim.hiç sıkma kensini..günleri boş geçirme atlama canım dikkat et.
makbuşum iyimişsin sevindim bitanem yaa çok öptüm seni.

riçimm fıstıgım misafirlerin gitmiş ev boş kaldı dimi...olsun yine gelirler.bende çok öptüm cnm seni.

ebrarım yaa evet keşke görüşşebilsek yaaa((inşallah canım.
gökçemmm ay koltuguna kahve döküldü hee cnm yaaa çok zor çıkmıştır eminim..yanlız nurun dedigi dogru kirçözle süper çıkıyo cnm.

ewt canım unuturuz ama olan benim tlfonuma olduu yaa tlfonum yaaaa hala iiçimmm cız ediyo nie bukadar üzüldüm bende anlamadımm daha doyamamıştım bileeeee

kızlar neyse ben banyoya girecem bir duş alıyım başım çok ağrıyo kendime geliyim biraz öpüldünüz

neyse kızlarr ben cıkıyorummmm benim koçiş geldi yanına gidim bariiii ilerleyen saatlerde yine gelirim belki hepinizi öptüm canlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…