"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sizde sagolun sekerlerim rabbim insallah dualarimi kabul eder sizlerin o güzel yüzünüz gönlünüz güler canlarim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablam inşallah gülücek senin gibi güzel insanların duasını almak çok güzel .saol ablam seninde herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşkürler gökcoş iyiyim sende iyisindir umarım. her zamanki gibi bütün gün uyumuşum. şimdi de gelde uyu :) beyaz showu açtım. bide buraya bi bakınıyım ne var ne yok dedim.

canım yaaa kıyamam sana ben yaa vicdansız yaaa nasıl yapıyor hasta olman bi yana hamilesin bi can taşıyosun sen düşünmese kendine ait olan bişeye can veriyosun sen mafoldumben nasıl bi vicdan bilmiyorum yaa allah ım ıslah etsin kendi çocuklarını alıp gitmiş senin karnındaki de çocugu yaa istemiyosa nie yapıyo yada istiyosa neden böyle vurup gidiyo offff :sinifsinif: çok üzüldüm canım seni eşine karşı daha sogutmak da degil niyetim herşeyin en dogrusunu sen kendinde bilirsin annene gitmen de iyi olmuş canım kib üzme kendini ...:teselli:

Son düzenleme:
ebrarcım sağol hb bende acıkmışım mutfağa gittim yemek ısıttım tepsiye koyup geldim tv karşısında yicem. tembelcik oldum iyice :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…