"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

teşkürler gökcoş iyiyim sende iyisindir umarım. her zamanki gibi bütün gün uyumuşum. şimdi de gelde uyu :) beyaz showu açtım. bide buraya bi bakınıyım ne var ne yok dedim.
canım sagol yaa bende biaz yorgunum misafir olunca insan eşekten düşmüş gibi oluyo sendeçok uyudun demeklmaz: ama uyu boşverrr bu fursat ele geçmez ilerde çok uykusuz kalınca kaydirigubbakcemile3
oyy kankimm hoşgeldin .ben iyiyim sen nasılsın datlum?

canım iyiyim yaa bildigin gibi ama makbuşa canım sıkıldı yaa niye böyle yapıyor kadın iyice psikolojik olarak çöktü yaa
...derinim canım sen nasılsın bitanesi nurun dedigi gibi bakayım yarın alırım bitane kirçöz
richim sen nasılsın datluş ya sorma yaramazlardan çektigim biri tv nin süsleri ile oynar digeri verdigim oyuncakları praçalar biri koltugu kirletir ama napalım ses edemiyozkaydirigubbakcemile3

baharcım bende izlerim yaa keşke verseler ama eski tadı alabilirmiyim bilmiyorum .çocuk ruhu başka oluyo yani..

derinimlede karşılaşamadık .ben makbuşu okuyunca çöktüm zaten .onlarda aynı durumdaydı .derinim sancıların geçti inşallah .öptüm seni bitanem..

ya sormayın en erken gündüz 3 de kalkabiliyorum. oda eşim üstüste arıyor uyan artık nolur diyor adamcağız endişeleniyor bişey olacak diye. ama gerçekten elimde değil sanki uyku komasına girmiş gibiyim. zaten artık işe de gitmiyorum 2 haftadır. eşimde diyorki bana evde canın sıkılıyorsa tekrar işe dön. aslında can sıkıntımdan değilde kendi korkusundan diyor çaktırmadan :)

gökcemm kankim evet verdim kanı bakalım düştümü?hayırlısı canom yaa .
senin misafirler baya yormuş seni .ay iyi pataklamadın ufaklığı..kaydirigubbakcemile3

günüm gökcem doğru söylüyoyaa şimdi hiçbişey yazmamış gibi olmuyalım .nebiliyim düşünemez oldum valla ..

ya pataklardım cano ama kıyamadım bide tv sehpası 3 lü cam siyah ana bi baktım hep çizmiş biblolarla ulennn çagaaa dedim ama napam benim deil dövemedim bitane deilki 6 tane çocuk kııı hangisine yetişicem kaydirigubbakcemile3
cano inş düşmüştür zaten guatr erken düşer

baharcım aslında uyku düzenin bozulmuş ondan birkaç gün erken kalkmayı dene belki gece uyuyabilirsin.gerçi ben hamileyken gece uyusamda gündüzde sızardım hemde işyerinde kaydirigubbakcemile3

gökcem valla 6 çocukla iyi başetmişsin amanın düşünemiyorum...
neyse ben kaçar vakit geç olmuş iyi geceler size .öpüyorum...

he cano başettim gidiyonmu bende gidicem bbirazdan kib öpüyorum seni
baharcım günüm sizede ii geceler kib byyy bende kaçarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…