"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay harbiden kizlar kacalim artik saatlerdir bilgisayar basindayim benimki bilgisayari kiskanmaya basladi:))hepinize sevgiler.

kızlar hepinize merhabalar neler yapıyosunuz diye bi bakıyım dedim ama çok üzüldüm makbercim canım Allah büyüktür başka bişey diyemiyorum Az önce okdudum ve halen ağlıyorum ay aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum son sayfaya kadar zor okudum. kendine iyi bak canım.

hepinizi öptüm kızlara.s.

günaydın kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum..hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana bu kadar destek olduğunuz için..bugün daha iyiyim sadece başım ağrıyor inanın dahada iyi olucam ben değil o kaybetti..herneyse kahvaltıdan sonra gelirim öpüyorum sizi

günaydın hanımlar güzel bir haftasonu diliyorum..
makbuşum iyi olmana çok sevindim.neden kötü olucaksınki dediğin çok doğru bundan sonra o üzülsün..
eylülcüm sen nasılsın tatlım?herşey yolundadır inşallah

slm kızlar nasılsınız
makbusum ıyı olmana cok sevındım cnm sen ıyı olkı bızde ıyı olalım aklım sende kaldı dün gece senı cok sevıyoruz cnm arkadasım benım:1hug:

mrb arkadaşlar,makbercim geçmiş olsun canım kendine dikkat et üzme kendini
günümle sena bugün mü aşılama olacaktı
ben onların topiğe bakım birazz yakında sanırsam bende yaptırıcam aşılama şimdiden fikrim olsun dimi yaww
kendi kendime konuşuyorumdelikafadulden

mujjjjkkkkkksssssss

makberim bir tanem ay inanamıyorum kocanın böyle bişiy yaptığına a hadi seni düşünmedi de karnındaki bebeğinide mi düşünmüyo allahım seni ve bebeğini korusun tatlım allahım yardımcın olsun o kocanı da doğru yola getirsin inşallah en kısa zamanda akıl fikir versin bitanem

sen kendine ve bebeğine çok dikkat et tatlım hatta fırsatın varsa bi dr a git ultrasonla bak için rahat etsin canım benim ya dualarım seninle üübari şu riskli dönemleri atlatana kadar anneciğinde kal güzelim iyice yerleşsin meleğin canımsın yaaaa

ehh işte tatlım tam yumuşamadı ama unutur bu gün heralde aslında bende kocişin hediyesi olduğu için cok üzüldümmm bide daha alalı bir hafta olmuştu doyamadımmm onun içinde amann boşverr herşeyy tlfon gibi olsaaa

makberim canım ne diyeceğimi bilemiyorum ben daha yeni geldim aranıza konunun sadece son halini biliyorum oyüzden yorum yapmayacağım canım ama sadece yazmak istedimmm allahım o kızı ıslah etsin ettiğini bulsun inşlahhhhhh kocişindee hatasını anlayacak bacım sen kafana takma dicem ama takılmıcak gibi dill
bendede var öle 6 yaşında yalancı iftiracı bi görümm 3 ay yanımda kalmıştı bacak kadar boyuyla bizi birbirimize düşürmeyi başardı sonra postaladım ama tabi ikimizin durumu aynı diil allahım sana yardım etsinnnn bacımm

eşine dokunan tüm erkeklerin elleri kırılır.hiçbir haklı yanları yok.bu erkeklerin tümünü ağaçta sallandırcaksın.bak o zaman nasıl kuzu kesiliyorlar

ben gwldim netim malaesfyoktu dünde gelmişnet ben bilmedend evre dışıd bıraktım servisi çağırdım sağolsun gelip yaptı
ama moralim çok bozuldu gerçekten makberim tekrar konuyu açmak iistemezdim ama dayanaanmıyom çünkü yerimde duramıyom ya bu nasıl insan yaaaaa sen kendini üzme sana çcuğun lazım onlarınd a eşinninde kızınında ne hali vara görsünler sürünsünler seni çok öpüyom
ebroşum canım merak etmişsinbeni tatlım nasılsın ay çok zölemişim ya
bersucum tatlım sen nasısın bitanem iyisindir umarım
günüm canım yarınaşılama yapıyomuşsun inşlalh tyuar öptüm
riçhim ağlama kuzum kıyaaam san geldim canım misafir gitmi şlaalh kavuştursun artık gelirsin aramıza
derinim sen nasılsın loçkam hastaymışsın inşlaalh biraz dah iyisn canım
gökçoşum bitanem kıtyamam san sende çok yoruldun misafirlerden bacım kb alalha emanet ol canım
nurum sen nsaılsın canım baharcım tatlı hamiş sen nasılsı
adını untuuğum arkadşalr varsa kuuzsura bakmasın sizler nasılsınıız

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

selam canlarım tekrardan hepiniz sağolun acım hafifledikçe dahada çok kendime geliyorum mantıklı düşünebiliyorum.şimdilik aklımda kesinleştirdiğim bişey yok ama olucak.inşallah hayırlısı olmuş olur çünkü birdaha o evde onun çocuklarıyla yaşamak istemiyorum o devre kapandı benim için.her neyse yine kimseler yok annemle dışarı çıkıcam biraz akşam gelirim artık öptüm sizi

sevalcim teşşekür derim mesajın için...inşlhh bizim içinde herşey yolunda gider
canım sizin amlyttan önce hareketlilik kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…