"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yemeğimi yedim geldimmm nurcum nasılsın
sevalim kaçta kapatıcan dükkanı
bu akşam arkadaşa oturmaya gidicez ,hep misafir ağırlıyorum birazda ben gezeyim bakalım :))

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

iyi sayılırım bersu günümde geldi ya ağrılarım başladı( iyi yap oohh gez valla bizede beklerim gelin çay içmeye şu şeker kolesterol ne biçim şey okadar ikram hazırladım hepsini ucundan yediler :)) gerisi bana kaldı hadin gelin beraber yiyelim..

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

canım ya bekle gör bence bukadar düşünme valla bak ben hep düşünürdüm heveslenirdim ama fosss sonra bunalıma girerdim( azcık takma haa o işede dikkat et ama gününü ve belirtilerini bukadar takma ..
takma demek kolay deme ben 4 yıl olacak taka taka bi hal oldum şimd
bu yöntemi deniyorum.. umarım hamilesindir..

alenam bunu biz nasıl bilebiliriz ki anlamadım adet gününe kadar bekleyip test yaparsın yoksa sen en iyi kendini bilirsin biz değil umarım meleğin seninledir rabbim emeklerini boşa çıkarmaz

bersucum bitanem kusura bakma geç oldu mesajım müşterim vardı canım 7 de kapatırım canım
sende gez bacım hep onalrmı gelecek sende git

nurcummm misafirlerin diyette mi de yemediler valla misafirim haırladığı tabağı bitirmezse hepsinin ucundan az az kemirirse sinir olurum bi de tok gelirler misafirliğe haberli geliyorsan kuru çay mı koyucaz sana allah allah bak sinirlendim şimdi...ev sahibi o kadar hazırlık yapıyo emeğine saygı duyulması lazım bence

alenam bunu biz nasıl bilebiliriz ki anlamadım adet gününe kadar bekleyip test yaparsın yoksa sen en iyi kendini bilirsin biz değil umarım meleğin seninledir rabbim emeklerini boşa çıkarmaz

ya sadece bilen varmidir diye soruyorum...hamile kalmis olsamda adet belirtilerim olurmuki mesela gogus agrisi gibi...

yellov gelmedi valla..
bersu yok açtılar yediler ama görümcemde şeker var kaynanamda tansiyon kolesterol var bayıla bayıla yediler amma ben bi orduya yetecek kadar yapmışım kaldı... bende artık sevmem ama hani servis tabağındakiler temizdir sen ne yapıyon onudamı atıyon..

yo sen anlamadım tabaklarını yediler yuttular:)) ama hani pastanın böreğin kendi tabağı olur tpsisi falan işte onu diyorum onu ben maşa ile tabaklara koyarım tabaklara gerisi temizdir amma tabakta kalanı temem yedirmem bacım siz gelinde bak ben siz kardeşlerime neler yaparım bide hamile olarak gelsenizz oooh gönüller bir olsun))

amaann neyse.. bende boşboş konuşuyom sizde ne var ne yok umarım iğneler fayda göstermiştir..

aamn nurum sende birdahakine kuru çay ver vlaalh ya yine sinirlendim ya okadar yap onlarda kibirlik yapsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…