"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy canım bende tam sana mesaj atıyordum bende burdayım diye
iyi çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor

nurcum pre...d gelse bi bakıcaz çaresine ama yok gelemedi bi türlü
sagol canım nolsun işte bu ara kabul günüm galiba misafirlerin ardı bitmiyo aslında çok severim birileri gelsin ama yorgun olunca bide ard arda olunca zor oluyo ya pre.d mi alcan hadi bakalım kullan inş gelsin bebeginnn
gökçe nasılsın ooh o temizlik kokuları sendenmi geliyordu :))
güle güle kirlet..
umarım hepimizin veletleri tez zamanda gelir..
he kız o kokular bende geliyo şimdide çayımı koydum kociş dışarda keyif yapıyom he kız gelsin minikler o zaman kirletsinler temizlerim kendi minişlerimizinkini:)

gökçem hoşgeldin bitanem sağol gerçekten çok çok iyiyim artık dahada iyi olucam inşallah sen nasılsın
sagol datluş ii olmana sevindim bende iyiyim yaa kendimi temizlige adadım galiba iki gündür:) annen nasıl iyimi dışarı çıkmışsınız beraber ohh gez tatlım kafan dagılmış olur
gökçecim hoşgeldin canım nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim sagolasın nolsun işte ev hali vakit geçiriyoz

amin canım saolasın allah herkesin bebeklerni nazarlardan saklasın inşallahhh

neyse kızlar ben kaçıyorum abimler geldi ayıp olmasın şimdi gelirim yine öpüyorum sizi çok Allaha emanet olun

zaten misafirden önce ev temizlenir gelir giderler yine dağılır pislenir tekrar baştan dünya işi çok nankör valla.. nehir maşallah beben çok güzel allah sağlık versin..

güle güle makbuşum kib canım görüşürüz
nurun hiç sorma ya temizle temizle dön arkanı gene aynı olmuş sinir oluyom bazen ama yapıyoz genede
kızlar bende kaçıcam biraz tv izliyicem sonra gelirim kib öptm

sagol canım nolsun işte bu ara kabul günüm galiba misafirlerin ardı bitmiyo aslında çok severim birileri gelsin ama yorgun olunca bide ard arda olunca zor oluyo ya pre.d mi alcan hadi bakalım kullan inş gelsin bebeginnn

evet cnm ama elime geçmedi daha
nasip kısmet valla herşeyin hayırlsıını nasip etsin Allah
nehircim, Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin sağlıcakla büysün inş
bu arada kocaman bi maaaşşaaaaaaalllahhhh

selam kizlar, daha yemek ypicam bu gece her seye cok gec kaldim, asilama topigindeydim senam orda ya ondan kopamadim:)) dualarinizi esirgemeyin kizlar senam duanizda ilk sirada olsun Insallah.
makbercim tabiiki iyi olucaksin yegenimiz seninle gerisi bosssssssssssssss, yeterki sizler iyi olun
nuruncum walla uyku uyku dedikce umutlanmistim senden ama gor bak sen yakinda hamis olucan Allah'in izniyle seninkine keci boynuzu kurunu sevmezse pekmezini yedirt.

güünn RABBıM senin senanın ve tüm aşılama tüp yaptıracakların yanında olsun canııım
napayım uyuuyu şitim ama hamile kalamadım(
eşim keçiboynuzu kürünü sevmedede zorla içirtiyom ama pekmezide yiyor tedbir bizden takdir ALLAHtan.. bacım inş o günler gelecek birbirimize bol dua edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…