"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaa ben aşşağılara bakındım bu ara güzel evim köşesine çok takılıyorum sana iyi akşamalar iyi tatiller..
ebrarda bugün gelmemiş galiba dernde ortalarda yok..

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım.
ben çok hastayım boğazlarım çok fena heryerim ağrıyo .haber veriyim dedim.herkese iyi akşamlar...

ay ebrar çook geçmiş olsun canımyaa..
benimde belim çok ağrıyo azcık dinleneyim sizde yoksunuz tv seyredeyim..

kimse yok mu ya çok sıkılıyorum konuşmaya ihtiyacım vardı dr bana tüp bebek önerdi ama maddi durumumuz yok o yüzden denemiyoruz kafayı yemek üzereyim anne olamıycam diye çok korkuyorum yaaaamafoldumben

kimse yok mu ya çok sıkılıyorum konuşmaya ihtiyacım vardı dr bana tüp bebek önerdi ama maddi durumumuz yok o yüzden denemiyoruz kafayı yemek üzereyim anne olamıycam diye çok korkuyorum yaaaamafoldumben
canım hoşgeldin aramıza yaa lütfen üzülme Allahtan ümit kesilmez belki gerek bile kalmaz tüp bebeğe ne olur sen umudunu kaybetme:teselli:

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

selam güzeller ben geldimmmm
ebroşum hastaymışsın çok geçmiş olsun tatlım kendine çok iyi bak öptümmmm

gittiğimiz evde 14 aylık bir oğlan vardı amanin ne tatlı ne akıllı şaştım kaldım kitaplıktan kitap alıyo kucağıma oturuyo her resimde ne var ne yok anlatıyo çok dilli herşeyi biliyo hayvanlardan sansar-porsuk-tilki-akrep-çulluk-keklik valla daha neler neler bide erkek çocukları geç konuşur derlerdi maaaşallah bülbül gibi aferin doğru bildin diyorum bu sefer kıkır kıkır gülüyoooo allahım bizede böyle bebişler nasip etttt kk ve hayatta isteyen her kadına anne olmayı nasip eyle .....aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…