"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

şimdi sedacımm...niyeyse bilmiyorum inanki...bu isimleri görünce hamileler geldi sanıyom valla bak...
zeyno,esenseda(yani sen)kaydirigubbakcemile3 ve yellowcum..valla hatta geçen sana sormuştum galiba hamilydin dimi diye..hayır olsun inşallah..inş malum oluyodur ne diyim.

ya ne bilim zeynim..bugünde agrım oldu biraz..hatta akşam üstü biraz fazlaydı ve acaip akıntım var afedersin.tamam dondurmadan sonra 15 gün olması normal dee...acaip bi şekilde yani...bide kanama yaptı geçende de olmuştu ama bu sefer fazla oldu..doktor normal dmişti ama bilemiyom bi gariplik hissediyom

nşallah canım geçendede bizim doktorlardan biri tutturdu sen hamilemisin diye valla bu ay olursa ama mucize gibi bişey olurkaydirigubbakcemile2

neyse canim bem kaciyorum gözlerim kapaniyor cok öptüm seni baska zaman görüsürüz insallahkaydirigubbakcemile3

ah canim bu biz kadinlar neler görüyoruz neler cekiyoruz rabbim daha kötüsünden korusun tez zamanda iyilesirsin insallah

bu arada günümm seni unuttum sanma bebişim..bilakis aklım hep sizde..aşılamalarınız pazartesiymişş off heyecanlandım şimdi vallahi..hadi bakalım hayırlısıyla inşallah yaz hamisleri olacaksınızŞeniz:CüvCüv::Saruboceq:

sedacım bende kaçayım canım benim...uykum geldi çok...inşallah gelmez senin kırmızı tatlım...inş hamilesindir.:Saruboceq:
iyi geceler sedacımŞeniz

ooooooooooo topicin güzellleri uyuyormuşşşş:))erkenci benim demek bugün.
herkese günaydın canlarım...çok yogun duygularla diliyorum ki şu pc den kalkıp akşam bi daha gelip açtıgımda ve topice girdigimde en az iki hamis haberi alalım inşallah:Saruboceq:içimde güzel duygular var hepinizi çok seviyorum...
unutmayın herzaman iyi düşünün iyi olsun..herşeyde bir hayır vardır..şimdi olmaması sizi moral olarak düşürmesin...Rabbim en uygun zamanı yazdı hepimize...beklemek ve olacagına inanmak en dogrusu.siz sanıyormusunuz ki Allahım bize bu bekleyişleri verirken üzülmesin..o merhametlilerin merhametlisi...ne veriyorsa bizim iyiligimiz içindir canlarım..sizde biliyosunuz tabii bunları böyle konustugum için yanlış anlaşılmasın ders verme amaçlı degil..sizi bi nebze rahatlatabilmek ve bulundugunuz buhrandan az da olsa çekivermek amacım..hepinizi çok seviyorum...üzülmenizi istemiyorum...
anam sabah sabah duygusallıgım üzerimdekaydirigubbakcemile3
şimdi gidiyorum işime gec kalmıyım kıslar...
iyi haftasonları olsun çok öptümŞeniz
hepiniz böyle olun inşallah:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canlarım bende kırmızı katr yedim amkberim bitanem eklermisin canım bugün çok duyguluyum mafoldumbenmafoldumben

merhaba aranıza yeni katıldım bende bu ay bebek bekliyorum ama fazla ümidim yok regli olacakmışım gibi ağrılarım var lavaboya gitmekten korkuyorum 1 günüm geçti ne zaman test yapıcam bilmiyorum açıkcası yapmaktanda korkuyorum

günüm canım senam inşlalh beraber çıktığınız bı tedavi sonunda beraberde hamiş kalırsınız aynı günde inşlallh kucağınnız alırsınız iikinizede çok dua edeceğiz canlarım,
loçlam bende seni çok özledim ya seninde yaran iyleşmiş canım sıra sende inşllah güzwel haberlerini alacam
gökçoşum canım evinin güle güe kirlet canım oh mis gibi olmuştur canım bende seni çok özledim gökçoşum
makberim canım sen nasılsın miden nasıl oldu
bersum canım sen ne yaptın canım pazar bugün tadını çıkar canım

ebroşum canım kyamam sana bacım ne oldu birdan böyle sanan ah canım iiyisin bugün umarm canım rabbim acil şifa versin sana kb çptüm senide çok özledim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…