selam hanımlar güzel bir hafta diliyoırum..
GÜNÜM VE SENAM aşılamanız güzel geçer inşallah canlarım .minişler sıkı sıkı tutunur size.öpüyorum..
arkadaşlar doktora gidip tahlilimi alıcam .akşam uğrar haber veririm öpüyorum sizi..
buarada boğaz ağrım gitti ama şimdide öksürükle başım dertte .yinede çok şükür diyorum..
saol sevalcim iyiyim geçmişe bakıp geldim burda da bir rüzgar var ki anlatamam beni alıp götürecek neredeyse ceplerime taş doldurayım bari :)
senam ve günüm inşallah allahın izniyle aşılamalarınızdan pozitif sonucu alacaksınız inşallahhhh
bersucum vallhi bende sular altına kalcam diye korkuyom ya çok kötü kız hiç dinmedi yğasmur orada rüzgar varmış dikkat et
günüm canım hemen umutsuzlaşam canımm sters yapapmaam bka güzel oh steste yapamamışsşın inşlalalh tututnmuştur hadi hayırlısı bacım nişaalh rabim yzzünüzü güldürecek
senam n e yaptı acaba
canım benim yaa doktoruna kızmışsın...haklısın da ama bi bildigi de vardır be canım.demekki 16mm ilede çatlatıyolar hep.buna güvenmese öyle istemezdi bence...belkide daha da iyidir 16 mm ile çatlaması..herşeyde bi hayır vardır canım..hadi inşallah tutar tatlım benim.rahatsın zaten ama çok çok düşünüp doktora sinir olup germe kendini günüm..çok öptüm seni..geçmiş olsun da diyim yorucu geçmiştir nede olsa...öptüm canımŞenizselam kizlar ben de asilandim geldim 9 milyona yakin sperm kondu icime. sperm acisindan sanirim iyidi hareketi falan.
gelin gorun ki benim doktorum daha yumurtam 16 mmken asilamayi yapti igneyi de onceden yaptirdigim icin yumurta 16 mmde catlayacakmis!!!!!!!!!!!!!!!!
ilk kez duyuyorum 16 mmde catlayan yumrutayi bebek yerine kistim olursa sasirmam.
yuzde bes bile umudum yok. doktorumun dedigine gore 16 mmde gayet yapiyorlar, dalga gectim bende fransiz modasi herhalde diye!!!cunku turkiyede hic duymadim herkesin 18 mm olmadan catlama ignesi bile olmuyor turkiyede!!! bilmeyenler varsa fransadayim!!!
esim gelince fransiz sitelerine bakmis evet 16 mmde de yumurta catlayabilirmismismissssssss!!!!!!!!!!!!
isin ilginc tarafi esimde doktorumda tatildeydi esiminde bugun son gunu doktorda ofisine benim icin geldi muhtemelen doktor kendine gore ve simin tatiline gore boyle bir uygulama yapti!!!!!!!!!
neseki yumurta gelisitirici igne olmadan yani dogal tek yumurtamla asilamam olmustu en azindan bos yere hormon yuklenilmedi!!!
ben cok rahattim zaten reglemin 8.gunu ogrendim asilama olacagimi fazla vaktim yoktu bugun 13.gunum, ama sunu ogrendimki benim gb rahat olursaniz da boyle 16 mmle asilama patlar elinizde!!!!!!!!!
neyse asilama nasil bir surecmis onu ogrenmis olduk. doktoruma gore 16 mmde de oluyor asilama biz ici sivi torbayi goruyoruz yumurtayi gormuyoruz ki diyor!!!!!!! diyor da diyor ama ben gercekten hic umudum kalmadi enterasan ama duruma aslinda basta cok sinirlensem de hala rahatim su an.
bekleyen arkadaslar Insallah sizlerden guzel haber aliriz, bir mucize olursa benden de aliriz Insallah
kızlar ben cıkıyorum gece gelemeye calısıcam kendınıze ıyı bakın
sevalım senıde cok öptüm cnm dıkkat et kendıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?