"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

riçhim canım kadın o gidş o gidiş ne kada da ciidi duruyodu kesin lacam kesin haftaya boşlat artık glesede vermem

hadı hayırlısı sevalım vardır bundada bı hayır
makbusum bıtanem sen nasılsın doktora gıtcekmıssın bebişini görmeye oh ne mutlu sana cnm

kızlar ben cıkıyorum gece gelemeye calısıcam kendınıze ıyı bakın
sevalım senıde cok öptüm cnm dıkkat et kendıne

riçhim gidiyonmu güle güle canım gece ben olmam yarın görüşürüz endeçok dikkat et kendine allahas e anet ol öptüm

günümm gözün aydın canım ay inşallah senadan da senden de o güzel haberi alıcaz dualarım sizlerle olucak canlarım benimmm

ebrarıııııııııımmmm sağol birtaenm allah razı olsun.....tahlil demişsin canım...hcg mi baktırıyon?a.s.

bersuum sağol gülüm benim inşallah birtanem..dua edin bize...a.s.

sevalim ya sağol herşey yolunda gitti hiç ağrı çekmedim 1. aşılamadan daha cısız oldu doktor herşey çk güzel dedi...ama eve gelince moralim bozuldu çünkü azıııııııcık kanatmış rahmi...olmasaydı keşke dah iyi olacaktı spermlere zarar verirse diye korkuyorum...benim topiğime de beklerim kızlar...a.s.

canım benim yaa doktoruna kızmışsın...haklısın da ama bi bildigi de vardır be canım.demekki 16mm ilede çatlatıyolar hep.buna güvenmese öyle istemezdi bence...belkide daha da iyidir 16 mm ile çatlaması..herşeyde bi hayır vardır canım..hadi inşallah tutar tatlım benim.rahatsın zaten ama çok çok düşünüp doktora sinir olup germe kendini günüm..çok öptüm seni..geçmiş olsun da diyim yorucu geçmiştir nede olsa...öptüm canımŞeniz
kızlar ben cıkıyorum gece gelemeye calısıcam kendınıze ıyı bakın
sevalım senıde cok öptüm cnm dıkkat et kendıne

riçimm kaçırdım seni canım..gece inş görüşürüz..öptüm fıstıgımzemuszemus

senacım canım dularımız vlalahi size inşlalah rabibim szin yüzüünzü güldürecek bersucumun dediği gib yeni yılın ilk hamiş haberini sizden alacağız caınm
ebroşum cnım sen nsıl odun bitanem
loçakm hoşgedlin neekr yaptın bugün

senammm canım benim yaaa geçmiş olsun sanada bitanem..hadi hayırlısı olsun canım.inşallahhhh yakında tuttugu haberini de alcaz...kaç gün sonra test yapılabiliyo canım?

sağol sevalim...derinim seni de çoooooooook opt..

makbuşum sen de iyisin inşallah yiğenimi opt...kızlar liste varsa ekleyin 11 ocak

hoşbulduk loçkam...napayım.kardeşime gittim dayımın kızı orda kaldı kahvaltı ettim..sonra anneanneme çıktık..anamm bi yagmur bastırdı azaldıktan sonra çıktık eve geldim işte şimdide..yemegi koydum kocişi bekliyom..işi çok uzun sürdü..aradım bişeyde yememiş(((sabah ısrarla kahvaltıda etmiicem dedi delü adam..inşallah hayırlı haberlerle gelir..ama biliyo musun hiç ümidim yok((

14 gün sonra derinim 11 ocak

linkini vereyim canım topikimin or da güzel 10 kişi oluyo...kalablık yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…