"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

riçhim canım kadın o gidş o gidiş ne kada da ciidi duruyodu kesin lacam kesin haftaya boşlat artık glesede vermem

hadı hayırlısı sevalım vardır bundada bı hayır
makbusum bıtanem sen nasılsın doktora gıtcekmıssın bebişini görmeye oh ne mutlu sana cnm

kızlar ben cıkıyorum gece gelemeye calısıcam kendınıze ıyı bakın
sevalım senıde cok öptüm cnm dıkkat et kendıne

riçhim gidiyonmu güle güle canım gece ben olmam yarın görüşürüz endeçok dikkat et kendine allahas e anet ol öptüm

günümm gözün aydın canım ay inşallah senadan da senden de o güzel haberi alıcaz dualarım sizlerle olucak canlarım benimmm

selam hanımlar güzel bir hafta diliyoırum..
GÜNÜM VE SENAM aşılamanız güzel geçer inşallah canlarım .minişler sıkı sıkı tutunur size.öpüyorum..
arkadaşlar doktora gidip tahlilimi alıcam .akşam uğrar haber veririm öpüyorum sizi..
buarada boğaz ağrım gitti ama şimdide öksürükle başım dertte .yinede çok şükür diyorum..

ebrarıııııııııımmmm sağol birtaenm allah razı olsun.....tahlil demişsin canım...hcg mi baktırıyon?a.s.

saol sevalcim iyiyim geçmişe bakıp geldim burda da bir rüzgar var ki anlatamam beni alıp götürecek neredeyse ceplerime taş doldurayım bari :)

senam ve günüm inşallah allahın izniyle aşılamalarınızdan pozitif sonucu alacaksınız inşallahhhh

bersuum sağol gülüm benim inşallah birtanem..dua edin bize...a.s.

bersucum vallhi bende sular altına kalcam diye korkuyom ya çok kötü kız hiç dinmedi yğasmur orada rüzgar varmış dikkat et
günüm canım hemen umutsuzlaşam canımm sters yapapmaam bka güzel oh steste yapamamışsşın inşlalalh tututnmuştur hadi hayırlısı bacım nişaalh rabim yzzünüzü güldürecek
senam n e yaptı acaba

sevalim ya sağol herşey yolunda gitti hiç ağrı çekmedim 1. aşılamadan daha cısız oldu doktor herşey çk güzel dedi...ama eve gelince moralim bozuldu çünkü azıııııııcık kanatmış rahmi...olmasaydı keşke dah iyi olacaktı spermlere zarar verirse diye korkuyorum...benim topiğime de beklerim kızlar...a.s.

selam kizlar ben de asilandim geldim 9 milyona yakin sperm kondu icime. sperm acisindan sanirim iyidi hareketi falan.
gelin gorun ki benim doktorum daha yumurtam 16 mmken asilamayi yapti igneyi de onceden yaptirdigim icin yumurta 16 mmde catlayacakmis!!!!!!!!!!!!!!!!
ilk kez duyuyorum 16 mmde catlayan yumrutayi bebek yerine kistim olursa sasirmam.
yuzde bes bile umudum yok. doktorumun dedigine gore 16 mmde gayet yapiyorlar, dalga gectim bende fransiz modasi herhalde diye!!!cunku turkiyede hic duymadim herkesin 18 mm olmadan catlama ignesi bile olmuyor turkiyede!!! bilmeyenler varsa fransadayim!!!
esim gelince fransiz sitelerine bakmis evet 16 mmde de yumurta catlayabilirmismismissssssss!!!!!!!!!!!!
isin ilginc tarafi esimde doktorumda tatildeydi esiminde bugun son gunu doktorda ofisine benim icin geldi muhtemelen doktor kendine gore ve simin tatiline gore boyle bir uygulama yapti!!!!!!!!!
neseki yumurta gelisitirici igne olmadan yani dogal tek yumurtamla asilamam olmustu en azindan bos yere hormon yuklenilmedi!!!
ben cok rahattim zaten reglemin 8.gunu ogrendim asilama olacagimi fazla vaktim yoktu bugun 13.gunum, ama sunu ogrendimki benim gb rahat olursaniz da boyle 16 mmle asilama patlar elinizde!!!!!!!!!
neyse asilama nasil bir surecmis onu ogrenmis olduk. doktoruma gore 16 mmde de oluyor asilama biz ici sivi torbayi goruyoruz yumurtayi gormuyoruz ki diyor!!!!!!! diyor da diyor ama ben gercekten hic umudum kalmadi enterasan ama duruma aslinda basta cok sinirlensem de hala rahatim su an.
bekleyen arkadaslar Insallah sizlerden guzel haber aliriz, bir mucize olursa benden de aliriz Insallah
canım benim yaa doktoruna kızmışsın...haklısın da ama bi bildigi de vardır be canım.demekki 16mm ilede çatlatıyolar hep.buna güvenmese öyle istemezdi bence...belkide daha da iyidir 16 mm ile çatlaması..herşeyde bi hayır vardır canım..hadi inşallah tutar tatlım benim.rahatsın zaten ama çok çok düşünüp doktora sinir olup germe kendini günüm..çok öptüm seni..geçmiş olsun da diyim yorucu geçmiştir nede olsa...öptüm canımŞeniz
kızlar ben cıkıyorum gece gelemeye calısıcam kendınıze ıyı bakın
sevalım senıde cok öptüm cnm dıkkat et kendıne

riçimm kaçırdım seni canım..gece inş görüşürüz..öptüm fıstıgımzemuszemus

senacım canım dularımız vlalahi size inşlalah rabibim szin yüzüünzü güldürecek bersucumun dediği gib yeni yılın ilk hamiş haberini sizden alacağız caınm
ebroşum cnım sen nsıl odun bitanem
loçakm hoşgedlin neekr yaptın bugün

senammm canım benim yaaa geçmiş olsun sanada bitanem..hadi hayırlısı olsun canım.inşallahhhh yakında tuttugu haberini de alcaz...kaç gün sonra test yapılabiliyo canım?

sağol sevalim...derinim seni de çoooooooook opt..

makbuşum sen de iyisin inşallah yiğenimi opt...kızlar liste varsa ekleyin 11 ocak:nazar:

hoşbulduk loçkam...napayım.kardeşime gittim dayımın kızı orda kaldı kahvaltı ettim..sonra anneanneme çıktık..anamm bi yagmur bastırdı azaldıktan sonra çıktık eve geldim işte şimdide..yemegi koydum kocişi bekliyom..işi çok uzun sürdü..aradım bişeyde yememiş:((((sabah ısrarla kahvaltıda etmiicem dedi delü adam..inşallah hayırlı haberlerle gelir..ama biliyo musun hiç ümidim yok:(((

14 gün sonra derinim 11 ocak

linkini vereyim canım topikimin or da güzel 10 kişi oluyo...kalablık yani...

Back
X