"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yok be derinim rüya görmüyodur sanki çok hoş da ona bayıldı adam yaa bahar daha tatlı ama.:) neyse
makbuşum ben de iyiyim yaa bugün evde dolanıp durdum sıkıldım biraz tv vs derken vakit geçti sabahta erken kalktım
bersum sen ne zaman adet olcan

hepiniz herşey için sağolun ben kaçıyorum yarın bebeğimi görücem nasipse erken yatıyım öpüyorum sizi kocaman iyi geceler

canım çok saol şükür düşmüş tiroit .darısı adete bigelsede doktora gitsem artık .hamiş olduğumu sanmıyom bee datlum herzamanki durum buu .zaten zamanında olsa şaşardım .neyse hayırlısı diyelim..
bitanem sen bu topicin gülüsün yaa .bütün arkadaşlarda sende yeriniz hiç dolmaz .inşallah ogünler gelicekde bizde bebişlerimizi anlatıcaz..
buarada tecil işi çarşambaya kalmış umarım beklediğiniz gibi olur .herşey güzel gönlünce olsun..
off cano okuyunca fena oldum arkadaşlarında dediği gibi biraz daha beklesenmi .bişeyler düzelir belki yaa .valla diycek söz bulamıyorum sen yaşıyosun ve endoğru kararı sen verirsin .senin ve bebişin için herşey iyi olur inşallah..

datluşumm kaçırdım senide bugün hiç konuşamadık .neyse iyisin inşallah .tiroit düştü cano 1.63 olmuş .öpüyorum kankim benim...

güncüm,ebrarcım,gökçecim beni sormuşsunuz allah razı olsun sizdeeeen..
daha adet olmadım ama benimkinin bir huyu vardır mesele 3 ay falan 28inde olurumya 3 ayın sonunda o 28 öteki ayın 1ine çıkar( dr sordum olur bi sorun yok dedi öyle olmasında..
anlıyacağınız demekki bu dönemde değişecek günüm hayırlısı ne diyeyim bu ara eşimin işle alakalı sorunları var ona üzülüyorum dua edin olurmu RABBıM siz güzel arkadaşlarımın gönlüne göre versiin..

makber canım inan sana çok üzüldüm...
ne diyeceğimi bilemiyorum bende 6 aylık evli iken ayrılma kararı almıştım (
öyleki bütün eşyamı toplamıştım annemlere getirmiştim yatak odası takımımıda bir daha görmrk istemiyorum diye bi depoya attırmıştım:))
bende o sinirle üzüntüyle adliyelere avukatlara başvurmuştum :) ama sonra eşimin aklı başına geldi baktıki ailesinden ona huzur yok fayda yok beni kazanmak için neler yaptı..
birde sütüne üstelik annende babamda ona çok kızmışlardı onlar bile ayrıl diyorlardı..
benimki 1 ay boyunca kapımızda yattı resmen... sabah geliyordu gecelere kadar kapıda kalıyordu öyle aç susuz elinde sigara...
ben yumuşamıştım bile :)ama annemde babamda hayır diyorlardı bu iş artık devam etmez..
kimleri araya sokmadıki birtek annesi babası gelip babamla konuşma lutfunda bulunmadılar onlarda kadın boşanmazmış :) öle boşardımki AŞIKTIM yapamadım...
neyseki abileri ablası ve bizi tanıyanlar araya girdi biz barıştıkkk.. şuan çok şükür iyiyiz o ayrılık ona ders oldu ve davda görülmeden kapandı..
şimdi diyeceksiniz bunları niye bana anlatıyorsun..
canım biraz bekle şuan çok sinirlisin kırıksın... ama acele etme annenlerde yat dinlen kafanı dinle eminimki eşin gelip kapında ( af edersin) köpek olacaktır göreceksin bu zamana kadar anladığım kadarıyla şans tanımışsın ona bu seferde beben için şans tanı derim ben..
ama karar senin o eve gitme şu an istemiyorsan ama davayıda hemen açma ..
dediği gibi karar senin ben seni inan kız kardeşim olarak gördüğüm için şu an seni bunları yazıyorum... ama sen daha iyi bilirsin ALLAH hakkınızda hayırlısını versin..
uzun oldu kızlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin..

herkesse günaydın
loçkam neteen baktım canım yaptım çok güze oldu sağol canım benim eşinini tecelis içarşaambaya kalımış hayırlısı inşlallah tecil edecek canım her şey gönlünüzce olsun loçakm maşaaşlh hem çalışıyom hemde örgü işliyn ben tembelim vlaalh güle güle kulan şlalrını evet casper benimde kafma karıştı erkekek olmasın ya birde hiç e selam verdi ne bir şey
makberim canım biraz zamaa bırak caınm her şey senni için daha iy olacak onlar senni gibb biriin daha bulamzlar hiç cannını sıkma yeeğnmimizi görecen ay canım benim sen şimdilik omminiği düşün gerisi boş onlar sen idüşünüyolarmı hiç aklına bile getirme
gökçoşum bitanem sen nasılsın senide öpüyom
bersuucm canım sen nasılsın bitanem veli gezmeelri bbitiim senide öptüm
ebroşum inşlalh adet geçikmen hayırdır bitanem nişşalh adetin gelmezde meleeğin gelir bak tiroitde düşmüş ne güzel oh inşlallah çokyakın zamand hamiş kalcaksın
günüm oh ne üzel ağrı çekememişsin inşaalalh hep böyle rast gider canım inşlaalh hamiş haberinde alırız
nurcum sen nssılsın hasta olamamışsın nşalalh umduğun şeydir bitanem
riççhim se nerelrdesin bacım senide öptüm

ya kızlar buarada bende odktora randövü aldım muaynesine gidecem 4.30 da çok korkuyom ya kızlar ofofffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…