canım çok saol şükür düşmüş tiroit .darısı adete bigelsede doktora gitsem artık .hamiş olduğumu sanmıyom bee datlum herzamanki durum buu .zaten zamanında olsa şaşardım .neyse hayırlısı diyelim..derincim merakla geldim gecmisten sona esinin askerligi icin, carsabaya kalmis meger:)
rufeydacim Insallah yanlis testtir degilse de yeni yilin ilk ayi gelir bebegin Insallah.
ebrarci cok sevindim, cok sukur mis gb dusus troud, Masallah. ay Insallah hamilesindir de ondan gecikmistir.
kizlar nurun regle oldu mu?
makbusum yarin biricigi gorecekmissin Masallah. selam soyle yegenimize.
bitanem sen bu topicin gülüsün yaa .bütün arkadaşlarda sende yeriniz hiç dolmaz .inşallah ogünler gelicekde bizde bebişlerimizi anlatıcaz..oyyy canım arkdasım benim..valla ben herşeye çok mutlu oluyorum..bu sözlerin iblsen nasıl mutlu etti beni çok sagol hayatım..sen de bu topicin demirbaşısın ve tüm kızlar topicimizin birer can damarı..hiçbirimiz gitmeyecegiz burdan mecbur kalmadıkçaaa..beibşlerimizi anlatacagız birbirimizeŞeniz
off cano okuyunca fena oldum arkadaşlarında dediği gibi biraz daha beklesenmi .bişeyler düzelir belki yaa .valla diycek söz bulamıyorum sen yaşıyosun ve endoğru kararı sen verirsin .senin ve bebişin için herşey iyi olur inşallah..selam dicem ama kimseler yok(( az önce eve bi kaç parça giysi almaya gittim sevgili kardeşide ordaydı çıkıpta bi nasılsın diye bile sormadılar düşman benim yaa her neyse çıkarken sadece ben yarın dilekçe veriyorum dedim eşyalarımı da gelip alıcam dedim sadece tamam dedi..babasınıda arayıp dedim oda tamam dedi..anlayacağınız olay bundan ibaret muhtemelen açıyorum davayı
kızlar mrb
GÜNÜM.. SENAM aşılamanız olmuş hayırlısı ile bebikleriniz sizledir inş hayırlı haberler alırız ikinizdende 14 gün sonra inşşş
makbuşum canım yaa ne diyim allah ım yukarda kim hatalı o biliyor sana yapılan karşılıksız kalmaz elbet ama birazdaha sabır et bersuun dedigi gibi melegin için...
ebroşum sonuçların ii çıkmış cano çok sevindim ya komşu yoktu da ezel e dalmışım o yüzden gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?