"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ooofff canım çok sıkkın bu adam beni deli edecek seval yaa işten çıktı şimdi tuturmuş araba alacağım kendi işim yapacağım diyor ya bu zamanda kolaymı ama onun kafasına giren var ben biliyorum biraz birikmişimiz var onu çarçur edecek çok sinirliyim bıktım bu adamı yönetmekten vallahi bıktım.. ya bana dua et bu adamı kararından geri çevirebileyim..

ya ne bilim ya doktor bana kasımda adetin 2 güün gel dedi bende doktoru polilnikte bulamdım
kaldın yine bugün regilmin 3 günü gitmmte gerekiyo doktor oyk yine bu hafta bende aradım doktoru randövü al gel dedi alaatam muyane derse ya

ne işten çıktı kız ne zama niye çıktı ne güzel işi vardı ah nurum ah işnlalalh alalh hidayete getirrir evet bu zmaanda kolymı eğer babası destek oluyosa olur amam tek kişi iş kurmamz arabanız zaten var onla bir dükkan ev alırsınız gelir getriri size canım nişaşaşlha krarından döner

ya dün aniden zaten başkasının yanında çalışıyordu onlar demişki bu arabayı kapatacağız carileri topla buda tamam demiş orasını anladımda..
tutturmuş hani doblolar varya ticari ondan alatım kendi malımı satayım..
ya zaten araba alsa mal alacak paramız yokkiii
dün yine konuştum dedimki ilerde şu an yapamayız tamam dedi sabah biyere gidecekti iş için anasına uğramışşşş !!! aradı biz hakanla kardeşini kastediyo konuştuk bize destek çıkacak araba bakmaya gidecez hazırlan
mideme ağrı soktu vallahiiii yukarıda makbere derken ben gidecem boşayacam şimdiii
bi de diyorki kardeşim verecek yalan onun ailesi biz neler yaşadık bi sormadılar bile bizi bide destek çıkacakmış parası olsa zaten kardeşi evlenecek...
ooofff çok fena oldum ya ben neliklerle para biriktiriyorum onun bunun kafasıyla iş yapmaya çalışıyo allah onları bildiği gibi yapsın onları allaha havale ediyorum..
dün ne güzel konuştuk şimdi niye böyle bu adam oofff.

aanm damın kafasını karıştırmışlar kız öğle derler sonra para konusu ounca kimse vermez arab alım satım yapacak yüklü bir para olması lazım eğre yanlış değilsem yani riskli işler onlar inşalaalh vazgeçer ya cannı sıka sende tövbe tövbe şidide bu çıktı

ya seninde kafanı şişirdim canım şimdi kapatayım ben evi toplayayım olurmu sonra gelirim inş..
ya zaten ben rüyamda görmüştüm güya pkk sehre inmiş bende bi yere gidiyordum kafamdan beni kurşunluyordu birisi... ama ben öldü rolü yapıyordum ölmemişim...
sonra aniden herşey normale dönüyorben silahı alıp o düşmanı vuruyordum ve esir alıyordum film gibi bişeydi kalktım her yerim ecıyordu..
gece zaten uyuyamadım bi gelsinde eve bakalım ne olacak zaten onun bu davranışları yüzünden nelerim ne takılarım gitti benim.. neyse uzatmıyayım dedim yine yazıyorum..

ay ne parası be ellerinde olsa bizi yolacaklar kafasını karıştırmışlar risk tabiiii ben zaten bunla devam ederek hayatımı riske sokmuştumm
ya yukarıda makbere neler yazmıştım bak şimdi neler diyorum amaaan boşa gitsin be hayatınıriske atan adamla yaşanmaz...

nurcumcaınmı benim rüyan hayırlara vesile osun demek olmuyacak eşinin istediği iş onlardae mlerine kavuşamıyacak cve yine senin istediğin olacak nurum sende çok abartm adamın aklı bulnmaış bunub için huzurun kaçırma ya sen istememe altınlarını takınnıdaverme ben bu işi isteniyom gönül razılığım yok de eğer sen bu işi kıurmak istersen söyle ben istemediğim için başarılı olamsmın canım benim canın sıkm

yelovcum hoşgeldin nasılssın

iyiyim canım sağolasın,hadi hayırlı olsun tedaviye başıyomuşsun cnm
Allah hayırlısıyla minişlerimize kavuşmamızı nasip eylesin:CüvCüv:

ya demin beni aramış diyorki benim paramı bana ne akla vermezsin benim ilerlememi istemiyosun inan babasının lafı ben bu çok duydum o kafasına koyduğunu yapar yapamasada beni yer bitirir daha gece güzellikle konuştum sabahta aynısını dedim hele bak neler diyor tamam ben çalışmıyorum ama bende evde onun parasına sahip çıkıyorum savurmuyorum hem babam bu evi bize vermeseydi paramı birikirdi kiraya nasıl para akardı bunu düşünmüyor neyse ben bu sefer tam kaçtımm
seval valla abartmıyorum kendini övüyo sanma ama bazı rüyam valla çıkyo bakalım umarım sonu gerçekleşir.

ay nur umarı kocan vazgeçer cnm kararından zor bu zamanda iş kurmak hayırlısı olsun ne diyelimm.

yelovcum sağol canım
nurum adam kafıyı takmış ya dediğin gibi kirad yok ne güzel geçinioydunuz inşalalh vaz geçer canım
zorum hoşgledin asılsın
makberim hoşgledin bitanem ne zamn gidicen doktora

canım benim sende neler yaşamışsın..hepiniz çok düşüncelisiniz Allah razı olsun sizlerden..kararım değişmiş değil yalnız biraz askıya aldım onlardan önce bebeğimi düşünmeliyim.

hastaneden geldim kızlar bebeğim iyi çok şükür doktorda 9 haftalık olmuş dedi
ocak ayının 19una gün verdi ikili test yapılıcakmış.herşey iyi güzelde bana kanaman oldumu hiç diye sordu neden sordu bilmiyorum canımı sıktı biraz..neyse bebeğimi gördüm ya keyfim yerine geldi.Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip etsin dua edin kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

had igözün aydın çok şükür mkaberim oh hiç canıın sıkma zaten artık dah beişinde büyür karnında canım tahlike biiti

makbercim gözünaydın cnm ne güzel sağlıklı bebişin sadece onu düşn zaten gersini boşverrrrr
sevalcim bende hep adetin 3.günü gittim cnm hormonlara bakılması için ayrıca bana kist olup olmadığına yumurtalaraına falan hepsine bakıyodu 3.günü çağırıyolar genelde sanrıım adetliken bakılıo hormonlora die biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…