ooofff canım çok sıkkın bu adam beni deli edecek seval yaa işten çıktı şimdi tuturmuş araba alacağım kendi işim yapacağım diyor ya bu zamanda kolaymı ama onun kafasına giren var ben biliyorum biraz birikmişimiz var onu çarçur edecek çok sinirliyim bıktım bu adamı yönetmekten vallahi bıktım.. ya bana dua et bu adamı kararından geri çevirebileyim..
nurcumcaınmı benim rüyan hayırlara vesile osun demek olmuyacak eşinin istediği iş onlardae mlerine kavuşamıyacak cve yine senin istediğin olacak nurum sende çok abartm adamın aklı bulnmaış bunub için huzurun kaçırma ya sen istememe altınlarını takınnıdaverme ben bu işi isteniyom gönül razılığım yok de eğer sen bu işi kıurmak istersen söyle ben istemediğim için başarılı olamsmın canım benim canın sıkm
yelovcum hoşgeldin nasılssın
canım benim sende neler yaşamışsın..hepiniz çok düşüncelisiniz Allah razı olsun sizlerden..kararım değişmiş değil yalnız biraz askıya aldım onlardan önce bebeğimi düşünmeliyim.makber canım inan sana çok üzüldüm...
ne diyeceğimi bilemiyorum bende 6 aylık evli iken ayrılma kararı almıştım(
öyleki bütün eşyamı toplamıştım annemlere getirmiştim yatak odası takımımıda bir daha görmrk istemiyorum diye bi depoya attırmıştım:))
bende o sinirle üzüntüyle adliyelere avukatlara başvurmuştum :) ama sonra eşimin aklı başına geldi baktıki ailesinden ona huzur yok fayda yok beni kazanmak için neler yaptı..
birde sütüne üstelik annende babamda ona çok kızmışlardı onlar bile ayrıl diyorlardı..
benimki 1 ay boyunca kapımızda yattı resmen... sabah geliyordu gecelere kadar kapıda kalıyordu öyle aç susuz elinde sigara...
ben yumuşamıştım bile :)ama annemde babamda hayır diyorlardı bu iş artık devam etmez..
kimleri araya sokmadıki birtek annesi babası gelip babamla konuşma lutfunda bulunmadılar onlarda kadın boşanmazmış :) öle boşardımki AŞIKTIM yapamadım...
neyseki abileri ablası ve bizi tanıyanlar araya girdi biz barıştıkkk.. şuan çok şükür iyiyiz o ayrılık ona ders oldu ve davda görülmeden kapandı..
şimdi diyeceksiniz bunları niye bana anlatıyorsun..
canım biraz bekle şuan çok sinirlisin kırıksın... ama acele etme annenlerde yat dinlen kafanı dinle eminimki eşin gelip kapında ( af edersin) köpek olacaktır göreceksin bu zamana kadar anladığım kadarıyla şans tanımışsın ona bu seferde beben için şans tanı derim ben..
ama karar senin o eve gitme şu an istemiyorsan ama davayıda hemen açma ..
dediği gibi karar senin ben seni inan kız kardeşim olarak gördüğüm için şu an seni bunları yazıyorum... ama sen daha iyi bilirsin ALLAH hakkınızda hayırlısını versin..
uzun oldu kızlar kusura bakmayın hakkınızı helal edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?