canım çok sağol amöin inşallah hep beraber görürüz..sende canını sıkma hepsi böyle bunların akıllanır elbet ama inşallah geç olmaz..ay makbeeer bu sabah duyduğum en güzel haber..
allah devamına erdirsinn inş doğup büyüdüğünüde görürsün..
zor ne diyeyim çok sıkıntılıyım bu ilk değilki inan ben onun bu düşüncesizliği yüzünden neler çektim ya kafayı sıyıracak duruma gelmiştim babamlar el attı bize ya çok nankör valla ne takılar ne paralar gitti onun bu huyu yüzünden ben bıktım tam düzelmişken yine bozuldu yine aradı neler diyo bide bağırıyo kendimi zor tutuyorum bağırmamak içşn annem duyar diye yoksa bende ondan beter bağırırım..
kendimi işe verdim bak adetim gelecek galiba belim ağrıdı ALLAH huzur bozanların huzurunu bozsun dicem ama tövbe tövbe..
ah canım yaa bu erkekler hep böyle yaa kafalarına bişey koyarlar illa yapıcaklar .güzelliklede anlatmışsın ama yinede huzurunnuz bozulmasın yine iyi konuşki iyi olsun tatlım.allah kolaylık versin nediyim zor.umarım doğru kararı verir eşin..ya demin beni aramış diyorki benim paramı bana ne akla vermezsin benim ilerlememi istemiyosun inan babasının lafı ben bu çok duydum o kafasına koyduğunu yapar yapamasada beni yer bitirir daha gece güzellikle konuştum sabahta aynısını dedim hele bak neler diyor tamam ben çalışmıyorum ama bende evde onun parasına sahip çıkıyorum savurmuyorum hem babam bu evi bize vermeseydi paramı birikirdi kiraya nasıl para akardı bunu düşünmüyor neyse ben bu sefer tam kaçtımm
seval valla abartmıyorum kendini övüyo sanma ama bazı rüyam valla çıkyo bakalım umarım sonu gerçekleşir.
canım benim sende neler yaşamışsın..hepiniz çok düşüncelisiniz Allah razı olsun sizlerden..kararım değişmiş değil yalnız biraz askıya aldım onlardan önce bebeğimi düşünmeliyim.
hastaneden geldim kızlar bebeğim iyi çok şükür doktorda 9 haftalık olmuş dedi
ocak ayının 19una gün verdi ikili test yapılıcakmış.herşey iyi güzelde bana kanaman oldumu hiç diye sordu neden sordu bilmiyorum canımı sıktı biraz..neyse bebeğimi gördüm ya keyfim yerine geldi.Rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip etsin dua edin kızlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım çok sağol amöin inşallah hep beraber görürüz..sende canını sıkma hepsi böyle bunların akıllanır elbet ama inşallah geç olmaz..
oy bitanem gelmiş .nasılsın tatlı hamişim .özledim seni nerelerdesin valla merak ettim seni yaa .inşallah iyisin canım .sevalim çıktın mı canımm
nurcum senide üzmüşler ya ne istiyolar bunlar yaaa allahım kolaylık versin nurum takma kafaya
derinim senide unutmadım kuşum eşinin işi çarşambaya kalmış herşey istediğiniz gibi olur inşşş
ebroşum tiroid düşmüşş ohhh kist yoktur inş olsa dahi sen onuda aşacan taş gibi avratsınn heee bersum senlede görüşemez olduk hepinizi çok sefiyommm
vaalh idükkandayım canım benim hep aynı şeyler
bitoş ablam hoşgledin en nasılsın
ebroşum hoşgeldin bitanme nasılsı n nasıl oldun geçtimimi hastelığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?