amin bitanemmm inşallahhe makbuşummmm ve diğer hamiş olanlaarada Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inş
canım sen nasılsın ? inşallah rabbim hepimize 2010 da ve yakın zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder bizlerde seni özlüyoruz ama giremiyon konuşamıyoruz bigün bol bol muhabbet edelim canım kib öptmgünaydın kızlar,sevalcim hadi gözün aydın takibe başlamışsınız sanırım
Kızlllar nasılsınız sizi çok özledim sohbet etmeyi ama maalesef sadece okumakla yetiniyorum aradada böyle kaçamak yapıyorum işte
nurr kız ben seni geçen kırmızıla geldi dedin diye hatırlıyorum ya anamm yoksa yerleşme kanaması mıydı acep :):):)
İnşallah öyledir canım hamiş olursan eşinin sorununundan da kurtulursunuz ee herşeyde bi hayır vardırr nasip kısmett
amannnnnnn çok konuştum yaa ahhhh ahhhhhhh daha çok konuşurdumda engel olanlar utansınnnnn
kızlar hepiniz dikkat edin kendinize canınızı sıkmayın hiçbişe için Allah herşeyin hayırlısını versin makberim,gökçecim.günüm,senam,ebrarcım,derinim,zor,nur ayyy kızlarrr unuttuğum varsa kusura bakmayın ne olur Allah'a emanet olun hepiniz Allah 2010'a göbüşünüz dolu girmeyi nasip etsin inş
mujjjjkssssss
canım yaa tek çizgi çıktı hee umutlandık bizde belki vardır die neyse saglık olsun ne diyelim hayırlısı ile birgün anne olucaz inş eşinde vazgeçmiş canım hadi hayırlısı olsun canını bi daha sıkmaz inşevet sevalim yaptım tek çizgiama daha hiç belirtim yok acaba bende pkomu oldum yoksa (
benimkide diyorki oraya ben çizig atayım çift çizgi olsun manyamış iyice keşke teste çizig atmakla olsaydı bu işler dimi ama :))
pazaramı gideceksiniz nurum oh iyi ki vazgeçti inşlah temel ivazgeçer yapamv nurum aamn niye kendi üstüne ypsın arabayı
nrum haftaya başlıoyz canım doktor direk takibe başldı niye ilça yazmadı kikafa m akrıştı valalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?