"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevoşum sen sıkma canını inş gelicek bebegin regliden bende hem sinirli hem duygusal olurum ondandır canım ayrıca gözün aydın annen geliyomuş ohh hasret giderirsiniz ne güzel
kızlar ben kaçar komşuya çıkcam kib öp

selam kızlar kusura bakmayın girdim ama yazamadım canım sıkıldı biraz lüzumsuz insanlara anca sakinledim biliyorum kızıcaksınız ama elden gelen bişey değil işte..her neyse şimdilik kaçıyorum gelirim yine daha sonra

inşlaalh gökçoşum sağol bacım benim lalh razı olsun canım hadi sanda iyi gezmelr canım kb öptüm
makberim ne oldu canım kız analtıver merakta kaldım bir gelişmmei var canını sıkma dioz aamam işte insanın canını ne yapaıp edipsıkıyolar

kızlar nerdesiniz gökçe ohh gez bacım bundan sonra bende gezeceğim valla ...
seval nerdesin ..
ebrar canım neredesin..

kızlar merhaba.canım çok sıkkın.adetim normal şartlar altında bu kadar gecikmezdi.ama bugün adet oldum.içimde her ay olduğu gibi azıcık küçücuk bir umut vardı.offffffffffffffffffffff.moralim sıfır.kızlar kendinize iyi bakın.birdaha görüşemeyiz herhalde.

kızlar mrb geldim kimseler yok
integralcım hayırlısı olsun yaa heray ümit edip olmayınca üzülüyoruz ama kısmet rabbim daha fazla bekletmesin inş
makbuşum hayır olsun canım yaa gene seni üzmüşler kıyamam sen kendini toparla daha sonra anlatırsın canım merakta bırakma bizi
ebroş rich bersu gün sena sema diger kızlar kimseler gelmemiş yaa hayırdır?? gezmedemisiniz benim gibi...derinim sende iştesin canom kolay gelsin
sevoşum sanada kolay gelsin aşkitomm
nuruncum geziyom datlum anca kafa öle dagılıyo sende boşver gez tatlım eve tıkılma:)

baharcan ve keremgül aramıza hoşgeldiniz muhabet edemedik inş sizlerde meleginize yakında kavuşanlardan olursunuz:)

selam kk nın güzel hatunları ben gene veli gezmelerindeydim tam 3 ev gezdim hepsinde çay pasta börek valla gün sankim :) tok karnına kocişe bişeyler hazırlıcam işim zor bu arada yarında yılbaşı vesilesiyle eskişehire gidiyoruz herkese şimdiden mutlu-sağlıklı ve bebişli bir yıl diyorum.yeni yıl hepimize müjdeli haberler getirir inşallahhhhh herşey çok güzel olacak buna inanalım yeterrrr sizleri seviyorum yaprak dökümünden sonra gelirimmmmm öptümmmmmm

selam kizlar herkese iyi geceler.
pek kimse ugramamis.
integral, deme oyle yarin daha iyi hissedeceksin bunu dusun, yeni yil sansla saglikla bebeklerimizi getirsin Insallah hepimize.
gece gec ugrarim bayanlar, opuldunuz.

bersucum canım sende veli gezmelrindeymişsin iiy ya kafan dağılır canım tadını çıkar sende eşinede bir şeyler hazırlay ıveririsin canım sennide yeni yılın kutlu olsun sana ve eşine şans getirir inşlaalh beişni nişalalh bu yılda kucağına almyı nasip eder öptüm seni şimdidien yolunuz açık olsun

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah.ben bugün gezmelerdeydim .üç kuşak gezdik yani ben ,annem ve anneannem .keyifliydi.şimdide annemlerdeyim gece giricem tabi ben eve gidesiye siz buralarda olursnız görüşürüz.hadi öptüm hepinizi.byyy
sevalim tatlışkom burdasın ama kalamıycam çorba yapmam gerek .hayırlı işler canım..öptümm

ebroşum hoşgeldin can ım oh iyi ettiniz alllah keyfiniizi bozmasını hep keyifli olun canım sen ansılsın taamma canım güle güle koaly gelsin sana öptüm canım
nuurum ohşgeldin ne yaptın görüşmeyeli

hmmm sayfa ilerlememiş bile... bişeyler kaçırmamışım..
seval burdamısın canım ne var ne yok müşterin varmı hayırlı işler canım..
ebrar sen nasılsın iyileştinmi umarım iyisindir...

seval napayım işte evdeyim yemek yaptım yemekteyize baktım azcık havlu işledim şimdide geldim...

ALLAH bol kazançlar versin nerede varsa ...
cumartesi günü arkadaşlarım geliyor bana 2 bebek de var biri kız biri oğlan onları seveyim barinim bende kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…