"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbulduk sevalcim nur sende test yapmışsın cnm ben ümitliydeim senden ama olsun öbür aya inşallah

ALLAH gönlüne göre versin aysen ..
zor hoşgeldin..
şaka makada ben daha olmadım daha önce böyle olmamıştım zor sen tam günüdemi oldun bacım??

acaba dedim filmdeki ilaçmı gecikme yapıyo bilmiyomki belimde hafif ağrı var ama adet ağrısı değil bakalım ayın 1inde olacakmıyım olmazsam dr gidecem...

gül hani sen dün bi formul dedin ya onu bana dün gece bi arkadaşım daha dedi onada arkadaşı demiş o kıza soracam onun yaptıktan sonramı hamile kaldı acaba bu ay ben bunu denemek istiyorum... zor sende dene bacım ama o insanın elindemi acaba ayarlanabilirmiki merak ediyorum...

hangi formülmüş bu cnm zaten artık ne bulursam yapıcam iice karamsar olmaya başladım

kızlar neyse ben çıkıyorum yaprak dökümü başlayacak artık her diziide bize inat bi hamile var (
birbirimize bol dua edelim kendinize iyi bakın arada bakarım..

canım hangi formüldü bu hatırlıyamadım da :uhm:

zor hani gül bi formül dedi ya önce eşin sonra sen :kedi: işte anladın sen onu opuyorumnanaktan

anaaam gül dedin ya..
önce eşiniz .... olsun sonra siz.... spermler dışarı çıkmazmış kolay hamile kalınırmış...

ha evet karıştıdım ben bahardı demi adı....
evet onu diyorum ..
size doyum olmuyo ama ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…