"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

arkadaslar benim adetim 1 ocakti..bugun adet olmadim ama benim adetim bazen bir kac gun oynayabiliyor..testi nezaman yapsam??? buarada bu ay benim ilk denememdi ve 1 haftadir adet belirtilerimde var ve 1 haftadir idrar enfeksiyonuyum :( yeni evliyim

derinim afiyet olsun canım...
ya artık kaçalım benim uykum geldi baya kaynattık ohh özlemiştim yaaa.
öptüm çok cano kendine iyi bak..

derincim hadi bakalım bu ay iyi çalış yara gitti gelsin bebiş :ecrin_bebek::emir_bebek:
canım 4 günüm 5 güne girdik ee 12 yi geçti saat demi kaydirigubbakcemile4
ben üsküdardayım canımcım

kıslar bana dua edin yarın kan testi yaptırıcam aslında bekliycektik ama bugün kasıklarımda batma oluyo bıçak gibi 4 saat içinde 7 defa idrara çıktım :kedi:
yani ya kötü üşüttüm ya da kist felan mı oldu diye korkmaya başladım
testi yapayım sonra dktra gideyim şu gecikmeyi öğreneyim bakalım

yarını iple çekiyorum eve gelir gelmez yazarım gelişmeleri opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar,
herkese iyi hafta sonları

biraz geç oldu, ama 2010 hepimize hayatımız boyunca unutamayacağımız güzellikler yaşatsın inşaallah arkadaşlar...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canlarım günaydcın 2010 inşlallh geçirdiğininz en güzel yıl olur allah hepinize sağlık mutluluk ananeo lma duygusunu tadırsın
loçkam canım hadi gözün aydın bize müjdeli güzel haberlerin veririsn canım yaran aknamış normaldir canını sıkma zaten doktorunda önermiş raahhat tutu içinni inşllaalh beişin by yılda kucağın alaırsın
ebroşum bende oyuncak beb k aldım kaynaanmla bacısı ilahim la kucağıan 12 omadan dışarı çıktık kayaanm beeiş almış kucağın al deid tut bende dedimk i sen tut bennasıl tutayım baaba var dedim beibiş kaynam tututu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama alalhtan sitedim ben inanıoym biraz vaalh bu işe inşalalh beişnle giresin birdaha 2011 e canım
makbeirm evine yuvan dönmüşsşün ne güzel inşlalah daha huzurunuz bozulmaz aam çok iiy düşünseydin bir dha seni üzmesine izn verme bitanem
riçhim oy cano ayağını kız çokmu kestin alalh korusun bacım inşlalh acı yerine mutluluk yaşarsın canım bebişink ucağıana almyı nasi petsin
gökçoşum sen nasılsın canım yeni yıl sanada şans mutltluk bebişinle olamıt nasip etsin

hoşbulduk sevalım sımdı dahada ıyı yalnız kımıldadıkca gerılce yanıyo cnm
sen nasılsın bakalım

ay caınm ne yaptınayağını çok kesilmişim nası l kestin canım
bedne bugün çok mutluyum ananeciğm geliyo sağol canım benim

günaydın güzeller bugün geç kalktım daha yeni kahvaltı yapıcam gelirim daha sonra öptüm sizi

aaa gözün aydın sevalım cok sevındımopuyorumnanaktan
makbusum okudum bende cok sevındım cnm benım umarım bundan sonra kıymetını bılır buarada derıne katılıyorum nikini degıstırelım ben anlamını bılmıyordum ne o öyle aaaa

sağol caınm benim
hoşgledin makberim evindesin ohne güzel keyflerde yerinde :nazar:
evet bencede değiştir tabi yine senbilirsin

ben kacar kızlar aksama mısafır var ıslerımı bıtırmem lazım :hulya:
sevalım tekrar gözün aydın cnm bende annemı cok özledım dün aklıma geldı annem babam oturdum agladım bende gıdıcem yakında ınsallah :çok üzgünüm:

ay kıyamam sana ah vaın şu gurbet çok zor bende çok ağlrım hele gelip klaıp snara gitmeleri varya ahhhahh
inşlaalh sende tez zamda ananen kavuşursun riçhim
canım kolay gelsin güle güle

selamlar arkadaşlar
2010 hepimize meleklerimizi çabucak getirir inşallah
HEPıMıZE
SAGLIKLI BAŞARILI MUTLU VE BEBıŞLı BıR YIL DııYORUMM

kızlar bu arada benım kırmızılar gelmedı en son yaptıgım testte negatıftı
ay napıcam ben yaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
aysencim canım inşllalh hamşişsindri güzel haberleriin bekliyoz canım
nurum hoşgledin nerlerdesin hiç uğraamamışsın iyyisin umarım

Back