"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar cumanız mübarek olsun..
derinim ohh negüzel eğlenmişsin canım allah mutluluğunuzu daim etsin .bir ömür ayırmasın sevdiklerinden..buarada kanaman olmuş korkma bence daha yeni olduğu için ama devam ederse gidersin tekrardan .moralini bozma canom...
makbuşum evindesin ohh çok sevindim yaa .endoğru kararı sen verirsin umarım bütün sorunlarınızı atlatırsınız canım .allah herşeyi gönlüne göre versin bitanem..
gökcem sende keyifli birakşam geçirmişsin negüzel mutluluğunuz huzurunuz birömür bozulmasın .ben bugece uyuyamadım yine cano öksürük gece azıyo eşimde bende çıldırma noktasındayız gündüz bişey yok gece offf .adamıda uykusuz bırakıyorum yaa.oyüzden sabah geç kalktım .
günüm adet filan deme olmuycan inşallah minişin sana tutundu inanıyorum .seninde gecen güzel geçmiş bütün biryıl böyle güzel geçer inşallah canım..
richh aslında ikramiye bana çıktıda çaktırmayım diye girdim kaydirigubbakcemile3şaka biyana bilet bile almadım okadar para çıksa naparım yaa .hiç işim olmaz ben böyle mutluyum..
buarada geçmiş olsun tatlım .nasıl kestin ayağını yaa .görünmez kaza işte neyse bütün biryılın öyle geçmez korkma cano..
buarada kızlar 2010 yılına kucağımda oyuncak bebekle girdim dün gökcemle konuşmuştuk bilmem oyaptımı ama ben yaptım kaydirigubbakcemile3
ya işin şakası buuu öyle şeylere inanmıyorumda inşallah 2011 e girerken kucağımızda bebişimiz olur..
ayşencim sen nasılsın canım?gelen giden yok değilmi?

ebrarcım naber kuşum nasılsın bakalım
bende iiyim kendimi bugün mutfağa adadım
habire yoğurdum
tatlı kurabiye tuzlu kurabiye yemeklerimide ocağa koydum geldim şimcik
yok canım geelen giden ama canım sıkılmaya başladı artık gelecekse gelsin şu kırmıız kart artık :dilcikar:
yoksam gelsin bebiş :teytey:
kasıklarım sızlıyo 4 gündür ama bişi yok akıntı var bol bol durmadan wc ye gidiyom sanki regl zamanındaymışım gibi
gelmezlerse pzrtsi gidip kan tahlili yaptırcam bakalım hayırlısı :Saruboceq:

hayirlarla güzelliklerle dolu bir sene diliyorum sekerleropuyorumnanaktan
hayirli cumalaropuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar bu ne ya kimse gelmemiş hadi ben temizlik yaptım bütün gün siz yeni yılı kutlamaya devammı ediyorsunuz hala .)

yaa bu ne hall kimsecikler yok hepinizde yeni yıl rehavetimi var yoksa .neyse inşallah gece gelirsinizde azcık kaynatırız..gerçi benim işim var kayınvaldem için kuran okutucaz yaprak sarıcam .erken biterde gelirim inşallah..

ayyy canım yaa nasıl kestin öyle offf..geçmiş olsun fıstıgım(öyle demeeee acıyla degill çok çok güzel günlerle geçecek yeni yılın cnm benim...zemuszemusŞeniz
derincim yaradan kanamistir sanirim daha hassas demekki orasi. doktorunu ara devam ederse. oy canin acisi gecer Insallah hemen.
rich sen ne yaptin? bir sey konusmustuk gecen hafta onu bana ozelden yaza misin?
canım yaa..valla afedersin orası yanma yapıyo dünden beri.ama kanama yok şükür..bi anlık bişeydi demekki...bi sorun çıkarsa gidicem zaten günümŞeniz
canım benim şimdi bişey yok merak etme..demekki tahriş oldu:çok üzgünüm:geçen defa 1 ay beklemiştik.şimdi acele ettik galiba:kedi:ama napalımm doktor dedi 1 ay uzun hiç gerek yok:çok üzgünüm:
ahh aşkıımm nasıl sevindimm..ama inşallah bu defa hiç böyle seyler olmamak üzere birleşirsizin..yeni yılda ve önündeki tüm yıllar boyunca hep mutlu olun bitanem..umarım sevgili eşinin aklı başına gelmiştir..senin kıymetini anlar geçde olsa ki anlamıştırda zaten..ama yinede hemen yelkenleri indirme bitanem...hayırlısı hakkınzda..Şeniz
canımmmmmŞenizsagol hayatım yaa şimdilik bişey yok sarı akıntı oluyo arada o da oluyo zaten dondurma sonrası...
ebrarım biliyo musun:çok üzgünüm:şu bebek muhabbetine aglıyacaktım fena oldum çok:gitme:eşime bile dedim..canımsın..inşallah bu yıl bebegini kucagına alacagın bir yıl olur..Allahımm sen büyüksün nolur bizede nasip et:Saruboceq:
canım benim bende dün kardeşimde şakalaştım kızlarla 12 de karnıma yastık koyacam dedim...insan inanmasa ible ne biliyimm ya tutara misali...amann boşverrr:çok üzgünüm:
tatlım inşallah melegin gelmiştir yaaa.çok umutluyum senin için inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
hayirlarla güzelliklerle dolu bir sene diliyorum sekerleropuyorumnanaktan
hayirli cumalaropuyorumnanaktan
oyy ablaların en vefalısı en tatlısııııı(kendi ablamdan sonrakaydirigubbakcemile3)inşallah senin de 2010 yılın ummadıgın kadar süper geçer...inşallahhhhhhh:Saruboceq:

kimse yokkkkkkk :a015:
ayy bitanemmm yanlız mı kalmışş geldim bebişşş gel hadiŞeniz
kıss günümm ne diicemm sen bu yumurtlama işinden anlıyosun...ya iki gündür degişik bi akıntım var...dondurmadan sonra oluyo tabii ama..dün gündüz oldu parlıyo böylee nasıl diyimm bi degişik...acaba geç mi yumurtluyom ben cnm yaaa?dünde biliyosun anlattım gecesini:asigim:acaba bunda bi hayır mı vardır ki:uhm:yumurtladım da malummu oldu birden çalışmaya başladıkkaydirigubbakcemile3ay deliriyorum sanırım.

makbuşummm yaa sana birşey önermek istiyorum bitanem..özellikle topicte öneriyorum ki herkes fikir versin diye..tabii senin tercihin bitanem ama bugün senin son mesajını okuduktan sonra aklıma geldi...
bak MAKBER in anlamı mezar oldugu için insanın içini karartıyor.artık makber degil de daha umut dolu bir nickle yola devam etsen bitanem?dedigim gibi senin tercihin cnm benim sadece bi öneri...seni sefiyom datluşşşşŞeniz

iyiyim tatlım nasıl olsun yeni yılın ilk günlerini belirsizlikle geçiriyorum
aslında hiç takmıyodum şu regli gecikmesini ama artık benide ümitlendiriyo ve aynı zamanda moralimi bozuyo...kasık ağrılarım acaba kistten felanmı diyorum yaaaaaa :gitme:

ay canım yaa kist oldugunu düşünme hemen..inşallah hamileliktendir:Saruboceq:
evet insan ümitleniyor..bak ben mesela 2 aydır bu yara dondurma yüzünden nerdeyse boş geçirdim.geçen aydan sonra dün başladık artık..ve sanırım yumurtluyorum...çalışma olmadıgı süre içersinde test yapmayı ümitlenmeyi özlüyor insan:))ama ne yalan diyeyim kafam da rahattı yani..seni çok iyi anlıyorum belirsizlik çok kötü..inşallah bebiş vardır da ondan gelmiyordur canım...kaç gün oldu geçeli?

nereye gittin kıss ayşenn:))
ya daha önce sordummu ben sanaa..karıştırdıysam kusura bakma kesin sormuşumdur ama yine sorayım:))
istanbulda hangi semttesin cnm ?

iyidir cano yaa yeni btti işim .sarma yaptım .çok olunca baya uğraştım .sen nasılsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…