"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşcum eşim evden yeni çıktı yarım saat sonra belli olacak yani
adamıda 3 saay önden nöbete gönderdim heyecandan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aysenim inşlalah hadi çoştur topiçi canıım
ebroşum makberim sizler nasılsın görüşmeylei özledim siz

ebrarcım bakalım hayırlısı olsun diyorum bende
eşim gitti işte yeni
pek umudumuz yok ama yinede insan heyecan yapıyo özellikle kanı verdikten sonra :delphin:
eğer yoksa pzrtsi veya salı dktra gidicem bakalım ne olmuş bizim kırmıızılarada yolda kalmışlar bu ay :çok üzgünüm:

sevalim saol canım ben iyiyim sen nasılsın?
gözünaydın anneciğin geliyomuş .ohh senden mutlusu yok şimdi.

makbuşcum eşim evden yeni çıktı yarım saat sonra belli olacak yani
adamıda 3 saay önden nöbete gönderdim heyecandan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay hadi hayırlısı canım yaa dilerim güzel haberlerle gelir kocişin..
makbuşum selam canım .nasılsın tatlı hamişim ?yiğenimiz nasıl ?
bitanemm sağol iyiyiz sen nasılsın
aysenim inşlalah hadi çoştur topiçi canıım
ebroşum makberim sizler nasılsın görüşmeylei özledim siz
sevoşumm bende seni özledim cano biraz dolaştık dışarda yeni geldim eve

ebrarcım bakalım hayırlısı olsun diyorum bende
eşim gitti işte yeni
pek umudumuz yok ama yinede insan heyecan yapıyo özellikle kanı verdikten sonra :delphin:
eğer yoksa pzrtsi veya salı dktra gidicem bakalım ne olmuş bizim kırmıızılarada yolda kalmışlar bu ay :çok üzgünüm:

heyecan olmazmı bee canım .eşininde şimdi kalbi hızlı atıyodur valla .inşallah müjdeyle arar seni..

makbuşum bende iyiyim cano yaa .kayınvaldem için kuran okutuyoruz yarın onun hazırlıklarını yapıyorum .yani baya koşturmaca var .
sen neler yaptın herşey yolunda inşallah..

ay ebroşum çok heycanlıyım duyguluyum gelmesi hoş ya gitmesi
aynen öğlee ekimde görmüştüm en son anemi ebroşum
makbeoşum iyi ettin bacım değişklik olmuştur

ebrpşum saanda kolay gelsin caınm alallah kabul etsin canım vefalı gelinsin valalhi heeeal olsun canım sana

ayy bayada yorulmuşsundur canım benim şimdiden Allah kabul etsin..
bende bildiğin gibiyim herşey yolunda çok şükür.. hani ben geçen hafta doktora gittim yaa o ara anneminde tahlilleri vardı onları yaptırdık.bana doktor kanaman oldumu diye sormuştu sizede yazmıştım hani ertesi günü annem sonuçları almaya gittiğinde doktora demiş öyle söylediniz aklına takıldı diye doktorda demiş bi problemi yok ama biraz küçük gördüm o yüzden sordum pazartesi gelsin merakını dindirelim demiş

canım gece 12 de uçağı iniyo sağol ebrşum çok doğru sağ olsunlarda o da ban yeter canım

Back
X