"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayy bayada yorulmuşsundur canım benim şimdiden Allah kabul etsin..
bende bildiğin gibiyim herşey yolunda çok şükür.. hani ben geçen hafta doktora gittim yaa o ara anneminde tahlilleri vardı onları yaptırdık.bana doktor kanaman oldumu diye sormuştu sizede yazmıştım hani ertesi günü annem sonuçları almaya gittiğinde doktora demiş öyle söylediniz aklına takıldı diye doktorda demiş bi problemi yok ama biraz küçük gördüm o yüzden sordum pazartesi gelsin merakını dindirelim demiş

ay canım bebişimi küçük görmüş ?hayır olur inşallah .telaş etme bişey yok allahın izniyle .
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım allahım bozmasın inşallah.
buarada saol canım inşallah rabbim kabul eder..

evet tatlım öyle demiş off inşallah dediğin gibi bişey yoktur..ama aklımada çok takıldı netten baksana 9 haftalık bebek resmen belli ediyor kendini doktor sadece kese görünüyor dedi :(((

mkabercim canım moralini bozma ya inşlaalh hiçbir osruno lamycak laalha emenet olsun caınm

evet tatlım öyle demiş off inşallah dediğin gibi bişey yoktur..ama aklımada çok takıldı netten baksana 9 haftalık bebek resmen belli ediyor kendini doktor sadece kese görünüyor dedi :(((

cano yaa kalp atışı duyulmadımı niye endişe ediyosun .senayada neler demişti hatırlamıyomusun sonra üçüz çıktı.dur bitanem hemen endişe yok .allahım büyük pazartesi minişinin elini kolunu göreceksin inşallah..

makboşum alaalha emanet et içini ferah tutu hiç bir şey olmaz
doktor peki neden küçük olduğunu demedmim

yok canım yaa demedi normalde ayın 19unda ikili test için çağırmıştı ama ben paniklediğim için pazartesi gelsin demiş

cano bide bunlar büyültülmüş olduğu için öyle gözüküyo bak 9 haftalık kaç cm oluyomuş.

cano yaa kalp atışı duyulmadımı niye endişe ediyosun .senayada neler demişti hatırlamıyomusun sonra üçüz çıktı.dur bitanem hemen endişe yok .allahım büyük pazartesi minişinin elini kolunu göreceksin inşallah..
duydum canım duymammııı zaten o yüzden rahatım bu kadar ama yinede içim içimi yiyor ..inşallah güzel haberlerle gelirim canım inşallahh

sıkılma bitanem inşallah sorun yok .biliyomusun ultrason aletinden bile farkediyo .oyüzden hiç kafanı bozma..

canım güzel haberlerle geliceksin yine sorun olsa zaten derdimerak etme sen inşllaalh ulrasyonda minik mink eleriin görecen

duydum canım duymammııı zaten o yüzden rahatım bu kadar ama yinede içim içimi yiyor ..inşallah güzel haberlerle gelirim canım inşallahh

tamam bitanem sorun yok allahın izniyle .bence geç döllenme filandır .oyüzden küçük olabilir.merak etme yiğenimiz açığı kapatıcak..

Back
X