Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sağol aminn bitanem inşallah hepimiz mutlu oluruz..bu arada bende ebrara katılıyorum kesinlikle kanda baktır dilerim meleğin seninledir..günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar..
makbercim eve dönüşüne çok sevindim umarım bu yeni yıl tüm üzüntülerini sana unutturur kimsenin seni üzmesine izin verme çok çok mutlu olasın..
yaa bence kan testinde cikardi ama 3 gun once cikmaz diyenlerde var. kisiye gore degisiyormus gerci bu ay gec yumurtladiysan ve dollenme gec olduysa cikmaz yani derlerki doktor beyler dollenmeden 10 gun sonra kanda cikar. Insallah sende de gec dollenme olmustur.merhaba arkadaşlar ben 3 gün önce test yaptım negati çıktı dün adet olmam gerekiyordu olmadım karnım ve kasıklarım çok ağrıyor sizce hamile olabilirmiyim yoksa adet olabilirmiyim acaba çok mrk ediyorum
6gun gecikme sanmiyorum sanki bende bir ya da iki gun gec gelmisti film cektirenlerin topigi varsa oraya sor bence. korkma tatlim ya yada umutsuz olma kan testiyle rahatlarsin eger yoksa da o rahatlikla gelir. sen testten korkma reglen teeeeeeeeee 6 gun gecikmis kan testi senden korksun, nuruncum ya akinti diyorsun uyku da devamsa sende hamilelik belirtisi cok ama umutlanip uzulucen die korkuyorum. bence sen bugun iyice rahatla ilik dus al, bir de turk kahvesi ic bunlar bebek yoksa reglenin gelmesine bazen yardim ediyor. hamileysen de bir kahveden zarar olmaz korkma. sen gonlunu ferah tut, testler senden korksun, cok gonulden Insallah hamilesindir diyorum cunku hatirlarsan sana film cekil diye tuturan bendim ise yarayacak gb geliyordu bu ay olmassa onumuzdeki ay, Insallah film senin nedenin olur.günüm inş test pozitif çıkacak ama çıkmazsada moralini bozma tutturana kadar devam aşıya inş sizin sebebinizde bu olsun canım..
gelelim bana olamadım bi türlü tamam erlken yada geç olurdum ama 1 2 gün farkla sadece olamadım diye bide gerginim ki belimde ağrıyor ama adet ağrısı değil hani ço yürürsün yada iş yaparsın ya işte o ağrı gibi uzanınca geçiyo kan testi yaptır demişsin ondada negatifi görmek istemiyorum bu gün tam 6 gün oldu olacağım günü saymıyorum bi aksilik olmasında..
bacım ya nette araştırdım rahim filmi geciktirme yaparmı diye ama bi sonuç bulamadım sence gecikme ondanmı bi de ben çektirenlerin topiğine sorayım ...
ebrarcim Allah kabul etsin. kolay gelsin.canım yaa film gecikme yapmaz sanırsam .ben 5 yıl kadar önce çektirdiğim için hatırlamıyorum.nurum inşallah hamişsindir yaa .valla içimde heyecan var .testi erken yaptın bence yarın bidaha yap istersen..
buarada ben kaçıyorum canım işlerim var bugün kayınvaldem için kuran okutuyoruz .daha sonra görüşürüz olurmu.öptüm
canim ya niye agridiki tas dusururkenki agriyla ayni mi? en guzeli doktoruna gorunmen, icini karartma sakin, bebisin Allah'a emanet.canım çok sağol aminn bitanem inşallah hepimiz mutlu oluruz..bu arada bende ebrara katılıyorum kesinlikle kanda baktır dilerim meleğin seninledir..
herkese iyi pazarlar kızlar yaa dün geceden beri ağrım hiç dinmedi ilaçta içiyorum ama kesmiyor korkmayada başladım :çok üzgünüm:inşallah bişey yoktur dua edin emi kızlar