"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günüm gittin mi kuşumm yeni yıl sana bebişini getirir inşş
meleğin şimdi seninledir inşşş

neyse canlar şimdi kimsecikler yok bende çıkıyım bari daha sonra gelebilirsem yine gelirim öptüm hepiniziiii byby

slm kızlar nasılsınız bakalım
nurcum hamılemısın yoksa kız hadı ınsallah costur topıgı

yaa bence kan testinde cikardi ama 3 gun once cikmaz diyenlerde var. kisiye gore degisiyormus gerci bu ay gec yumurtladiysan ve dollenme gec olduysa cikmaz yani derlerki doktor beyler dollenmeden 10 gun sonra kanda cikar. Insallah sende de gec dollenme olmustur.

ben kan testi yaptırmadım 3 gün önce eczaneden aldığım testle yaptım negatif çıktı bakalım bu saat oldu hala adet olmadım bir iki gün daha bekleyeyim kan testi yaptırırm

semoşumcanım bitanme nasılsın kçaırdım seni ya yeğenlerimiz nsıl
nurcum valalhi nnanemle oturuyoz canım hayırdır senin keyfin niye yok

slm canlarim nihayet girebildim nasilsiniz inss hersey yolundadir........
ben gayet iyyim biraz internet yasagi geldi kocisten bu yüzden giremedim ama inss girmeye calisacam gönlü oldukca beyimin hepinizi coookkk özledim gecmisi okuyamadim henüz günüm,gökcem,ricim,sevalim,semam derinim,tabiki makbusum,inss hersey yolundadir ve adini hatirlayamadigim diger kizlar hepinizide özledim..........

ben ve bebegim iyi sükür artik cok daha iyyiz bulanti falan pek kalmadi rabbim inss sizlerede anne olmayi tattirsin tabiki bizlerede umarim bana kizgin degilsiniz beni merak eden bacilarim allahim ragzi olsun makbusuma yazmistim o haber vermistir umarim hepinizide cok özledim kizlarrrr opuyorumnanaktan

richi canım ya hep beraber..
sevalim gözün aydın annene kavuştunmu ohhhh ne güzel şeyler getirmiştir şimdik sana ya bişey olmadıda öylesine bana eserler bazen bide olamadım ya çok sitresliyim...
canım annenle doya doya konuş bari..

ağlamacım canım hoşgeldin nasılsın çok özledim seni canım her şey yolundadır umarım canım
evet nurum çok güzel şeyler getirmiş nurcıum inşallah hamişsindir canım

kız siz erzincanlımıydınız oranın peyniri yoğurdu ne güzel olurrrr hmmmm inş bu ay hamile kalacan ve beben organik besinlerle beslenecek...

canim sevalim iyyim cok sükür valla bende özledim sizleri hemde cok
benim kilo cizelgem silinmis onu yapmaya calisiyorum ama nedense olmuyo yaa neyse sen nasilsin canim nasil gidiyo

seval benim dayın iş dolayısı ile tayland dalar ailecek kendi karısı öğretmen bide 2 güzel oğulları var bu mart ayına izine geleceklerdi geçen anneanemler kamerayla görüşürken demişkibi kızımız oldu :)
ya yengem hamile kalmıi doğurmuş kız 2 aylık olmuş resmini gösterdiler..
martta gelince süpriz yapmak istemişler hele bak yerim süprizini ben hamile kalacam ve saklayacam hepimiz çok olduk ama okadar güzel bi kızki pamuk gibi ayyy darısı bizlere inş..

ağlama nasılsın bebeiş nasıl oynuyomu kıpır kıpır hayırlı elat olsun inşallah.. cinsiyeti bellimii??

sagol nuruncum iyyim sükür oynuyo evet ama ben henüz hissetmiyorum acemilikten galiba kaydirigubbakcemile3 cinsiyeti belli degil burda bi kanun cikmis 6 ayini bitirmeden cinsiy<et söylenmiyomus özellikle türkler kiz cocugu olursa aldiriyolarmisya o yüzden kiz olsun erkek olsun söylenmiyomus bu kanunda bana catti anlayacan meraktan catliyorum
ama dr biraz beni süphelendirdi bi kac defa kiz gibi falan dedi ayyy rabbim saglikli versinde gerisi umrumda degil valla

nuruncum sen nasil yaptin canim yaa olmuyo benimki nasil is anlamadim bende ayni yerden yapmaya calisiyorum ticker factory bana bi anlatsana yapiyorum su an tam 40 hafta bitmis gibi yaziyo gicik sey kaydirigubbakcemile3 ayy biraz asabi oldum kusura bakma valla bi hamis kaldik terör estiriyoz mübarek evin icinde

yarin da gelmezse Insallah gelmeyecek, pazartesi kesinlikle kan testi yaptir yani tamam umitlendirmeyelim diyoruz ama baksana:)) Insallah hadi hayirlisi. ikici ihtimal rahim filmeden sora cok gec yumurtladin o yuzden gec regle olucan ama oyle bile olsa artik gelmez miydi haydi nurun pazartesi test sonucuyla Insallah ver coskuyu ver coskuyu hihoyyyt

cogu testler hareket sinir yuzde elli sizde cok da kotu degilmis bence hatta testi bir daha yaptirmadan lutfen emin olmayin bir de sunu biliyorum erkek 4 gunden fazla cinsel perhizle testi verirse hareket yavas sayi cok cikiyor. hareket icin daha SIK iliski daha iyi diyorlar. sonucunuz bu bile olsa asilamada spermler yikaniyor ve hareketliler secilip bazi minarellerle yikandigi icin spermler iyice hareketlendiriyor bu durumda size asilama mukemmel olur. kisacasi tatlim bence uzulucek bir durum yok, haklisin keske iyi ciksaydi ama dusunki hic spermi olmayan o kadar erkek varki, halimize bin sukur.

yaw niye almayalim delu, bir hata ettikse affet ama deme boyle buyrunnnnnnnnn
bazen oluyopr biliyorsun mesajlar arkada gelior gozden kaciyor bazen herkes kendi derdine dusuyor diyelim regle gecikti ya da benim gb asilama falan oldu.en fazla bu nedenlerden biridir yellowcum.

bacilar yine ruya gordum ay delircem her gece her gece her asilama da boyle olucaksa yandim ben kaydirigubbakcemile3 gunduz rahatim uykuda surekli testler ve sonucu gorememe arkasi yarin der gb kafamçokkarıştı bugece ise arkasi yarin olmadi negatifmis onu gordum kaydirigubbakcemile5 isin komigi de hicbir ruyanin ayrintisi yok bir iki culelik ruyalar kafamçokkarıştı
ay dememekki insan takmadigini sansa da bilincalti bununla dolu off takayim da bari uykumda rahat edem gamyoncuiremsu
canım ya rüyan hayıra çıksın inşallah..bak pozitif gördügümüzde negatif sonuç alıyoruz ben rüyaları genelde terse yoruyorum da:))senin ki de inşallah ters çıkacak kuşumŞeniz
ebrarım iyiyim yok gelmediler ya çok gerginim niye olmadım testi 30unda yani 2 gün geçikmeyle yaptım eşimim ısrarıyla ebrar fikm yaparmı gecikme sende çektirmişin ya
nurum inşallah da gelmicekler canım..Allahım inşallah hamilesindir nurcum yaaaa:Saruboceq:
canım valla yarın gidicem doktora ama korkuyorum işte :(( böbrek sancısı gibi ama bu sefer kasığıma vuruyor acaba diyorum taşı düşüremedimmi de ağrıyor..
bende normalde de bel ağrısı olurdu o yüzden bilemicem canım canım ama sağlı sollu kasıklarıma kramplar giriyordu ve akıntı bende de vardı
aşkuumm korkma canım benim yaaa.hiçbişey olmayacak makbuşum aha bak böyle büyüyüp içinde taklalar atıcak minişin:emir_bebek:sen içini rahat tut bitanem benimŞeniz

slm canlarim nihayet girebildim nasilsiniz inss hersey yolundadir........
ben gayet iyyim biraz internet yasagi geldi kocisten bu yüzden giremedim ama inss girmeye calisacam gönlü oldukca beyimin hepinizi coookkk özledim gecmisi okuyamadim henüz günüm,gökcem,ricim,sevalim,semam derinim,tabiki makbusum,inss hersey yolundadir ve adini hatirlayamadigim diger kizlar hepinizide özledim..........
ben ve bebegim iyi sükür artik cok daha iyyiz bulanti falan pek kalmadi rabbim inss sizlerede anne olmayi tattirsin tabiki bizlerede umarim bana kizgin degilsiniz beni merak eden bacilarim allahim ragzi olsun makbusuma yazmistim o haber vermistir umarim hepinizide cok özledim kizlarrrr opuyorumnanaktan
aglamacımmm hoşgelmişsin tatlım..iyi olmana çok sevindim.arada böyle gel söyle nasıl oldugunu merak etmiştik valla

kısslarr işten demin geldim off çok sıkıcı bigündü yaa.hiç iş olmadı..10 tl ile kapattım ne gelen ne giden off:çok üzgünüm:çok kötü oldum yaa hiç böyle olmamıştı napalım bugünün rızkı da buymuş bunada şükür...birazdan da yemek yapıcam hiç elim gitmiyo yaa acaba kahvaltı mı etsek çayla?kocişte sever kahvaltıyı akşamları:)))bi düşünem 5 dk:roflol:

Back
X