"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

zeyno benimde teyzemapandistten ameliyat oldu çok zordu diyor ama umarım hemen ayağa kalkarsın üşütme kendini dikkat et

zor olan benim için içimdeki hortumdu bacağımı bile kaldıramıyordum cok ağrıyodu ama o cıkınca yeniden doğmuş gibi oldum resmen cok rahatladım
saol canım ayağa kalktım bile ama dikişlerin olduğu yer sızlıyoo üşütürmüyüm tatlım daha benim bebişim olacak onun için cok iyi bakıyorum kendimeebayanssulusmile

amin canım allah birdaha göstermesin sanada .allahım dermansız dert vermesin .

aminn ebrarımmm

zaten ihtiyaç olunca ortadan kaybolurlar aman allah muhtaç etmesin boşver .yine fayda aileden gelir herzaman.allahım kardeşindende razı olsun..
canım inşallah buyıl herşey güzel olur senin için .

zeyno geçmiş olsun cnm ameliayt çok kötü ama o ağrılar mafediyo bende yaşadım umarım çabuk geçer

yaa evet kendimize bakalımda anne olunca sağlam olalım minnişlerimize iyi bakalım...

zorcum çakşır otu erkeklere çok iyi geliyormuş şimdi anlatmak çok uzun olur çakşır otu diye gir bak çıkıyo ben bunada el atacam sonuna dek devam edecem inşallah..

ebuuşşş hamile olamyasın bana diyonda ??? ama bak sende olmamışın bu neya topiğe bak ben sen richi aysen grevemi ne girdik ??

hoşbulduk ebuşummm opuyorumnanaktan

anamm ne bu ot muhabbeti hemen bende alam aklinialirimsmile
aman eksik kalmayam kaydirigubbakcemile3

zaten ihtiyaç olunca ortadan kaybolurlar aman allah muhtaç etmesin boşver .yine fayda aileden gelir herzaman.allahım kardeşindende razı olsun..
canım inşallah buyıl herşey güzel olur senin için .

amin canımm insanı diri diri mezara gömer o.
saol canım ewt bende hep öle diyorum okulundan izin alıp geldi yavrum 2 gün daha durup gitcekk :çok üzgünüm:
saol canım benim hepimiz için cok güzel olur inşlahhh

kılzar ben şimdilik cıkıyorumm koçiş bağırıyo içerden azcık gözünü actın saoluğu onun başında aldın diyooo hbr vermek için gelmiştim ama sohbetiniz tatlı geldii ben kaçtımmmm iyi akşamlarrrrrr

kızlar sanmıyorum ben iki kere test yaptım malesef negatif .benim herzamanki durumum sanmıyorum hamile olacaımı..

gel aysen sanırım sizdede bu teşhis var öyle dğilmi işte bi sende bu konuyu araştır..

gündoğmadan üzüldüm tatlım yaaa valla hakkımızda hayırlısı olsunnnn

zeynom sanada geçmiş olsun canımcım

üffffffff kırmızılar gecikdi hepimizin ne oluyo bize böle bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…