richim ben seni gormeden cikmisim ondan.
kizlar esim kacak internet kullandigimi bilmemeli:)) o yuzden gece giremem/
11.gun kan testim negatif. pozitif olsa sasardim, yalanciktan supheye birakcak catlatma ignesinden kaynaklancak supheli bir sonuc bile yok eyvahedigeldismile
neyse dedigim gb pozitif olsa sasmak lazimdi, dunden beri bir heveslenmistim son gunler heyacanni basmisti anam ben asilamanin basindan heveslensem demekki gecmezdi buay son bir gun stresi bile mahvetti beni.
hayirlisi degilmis diyecegiz onumuze bakacagiz.
doktor yine hormonsuz denerse onumuzdeki ay yine denerim ama gecen sordum ikincisinde ilac veririm dedi oyleyse istemiyorum diyecegim. progesteron kullanmak bile beni mahvetti kac gundur basim donuyor ondan heveslenmisti zati!!! gerci doktoru arayinca fitildendir demisti de gonul iste.
oyle cok yikilmadim kadin negatif deyince bir afalladim ama:)) cabuk gecti.
canım hadi gözünüzaydın .çok sevindim yaa belkide bebişin seninle tatlım sen hernekadar yok desende beli olmaz .inşallah yanılıyosundur.miniş gelicek bence çok yakın canım..opuyorumnanaktanaysen hakkınızda hayırlısı canım üzülme..
ebrar o nedemek öyle inşallah hap beraver hamile kalacazzz.
ve gelelim eşimin sonuçlarına :::
gerçi ben daha okumadım ama sayı 24.5 milyonmuş hareketlilik ve canlılık 100/ 60 mışmış
dr bu şekilde hamile kalınmaması imkansız eşin dr gittimi demiş..
benimkide gitti hsgde çektirdi temiz demiş..
o zaman siz gününü tutturamıyonuz demiş haydaaa 4 sene olacak o gün hiçmi tutmadı...
gerçi biz bu sene daha çok üstüne düştük önceleri hemen duşa kalkıyordum neyse..
şükür belkide yeni yeni düzeliyo dr.
sigarayı bıraktıktan sonra 1 senede sperm sayıısı artar demiş .
her şey boşta işte zamanı değil
kızlar birbirimize dua edelim...
ay rahatladım birde ben okusaydım şu sonucu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?