"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

zoor çıktınmı bacım yaa ben sevali derini bersuyu ve günü gördüm ha baharıda hani acaba senle bi yerde karşılaştıkmı ben şirinyer pazarına çok giderm ama şu aralar evden pek çıkmıyom belki bi yerlerde karşılaşmışızdır alsanaalsanasmile
ebrar nasılsın hoş geldin ne var ne yok??

canım hadi gözünüzaydın .çok sevindim yaa belkide bebişin seninle tatlım sen hernekadar yok desende beli olmaz .inşallah yanılıyosundur.miniş gelicek bence çok yakın canım..opuyorumnanaktan

ebrarcım çok sağol hep beraber o günleri görelim..

ayy zeynom yaa çok geçmiş olsun inanki çok merak etmiştim seni .hay allahım durduk yerde neler gelmiş başına .allah beterinden korusun umarım şimdi iyisindir tatlım.iyki gitmişsin hastaneye yaa ogün diyodun ağrım var diye .canım çok üzüldüm tekrardan geçmiş olsun.

nur hoşbuldum canım ben iyiyim sen nasılsın bakalım?keyfin yerinde değilmi.allah bozmasın tatlım

saol ebrarım sorma canım ewt dr.a gitmemek için direndiğim o gece daha fazla dayanamadım canım
küçük bi operasyon ama iltihabı dışarıya atmak için içimde bıraktıkları o hortum canımı cok yakıodu saki sol tarafım feçli gibiydi bacağımı sürükleye sürükleye yürüyordum ama o cıkınca bi rahatladım ki sormayınn
ee sizler napiosunuzz 10 gündür giremiyorum topiğe yeni hbrler varmı:hulya:

oyy kıyamam bitanem yaa çok üzüldüm inan .ama iyki gitmişsin ihmal etmemek gerek yaa .
topicde değişik bidurum yok malesef buara herkesin regli gecikti bende dahil ama hamiş haberi yok tatlım..

nurr sen hiç durmuyon yerinde kız bi burdasın bi başka yerde .valla maşallah ..bayanssulusmile

hımm senin msndemi var .ooo yetişmen zor ozaman .ben kkdayken msnyi hiç açmıyorum kafam yoruluyo valla..

oyy kıyamam bitanem yaa çok üzüldüm inan .ama iyki gitmişsin ihmal etmemek gerek yaa .
topicde değişik bidurum yok malesef buara herkesin regli gecikti bende dahil ama hamiş haberi yok tatlım..

saol canımm benimm sizler git demiştiniz ama ben biliyordum tatlım hastaneye elimi verdimmi kolumu kurtaramıyorum o yüzden ısrar ettim ama sonunda olan oldu yinee şimdide misafirlerle boğuşuyorumm biri gidiyo biri geliyo ayy ne cabuk duyulmuş ameliyat olduğummbilmiyorumkismile
ayy hadii inşalhhhh canım yaaaaa cok sevindimmm inşlahh 2010 uğurlu gelmiştirrrrolumunekankayizsmile

aslında gelmeleri güzelde insan çok yoruluyo yaa .bide az oturmuyolar hepsine ayrı dert anlat allah kolaylık versin tatlım..
valla inşallah 2010 hepimize uğurlu gelir .ben 2009 dan çok ümitliydim ama malesef hep sorun yaşadık.bakalım buyılda neler olucak..

ewt ebrarcım zordu allahım kimseleri hastanelere düşürmesinn.
dikişlerimin alınması gerekio aslında ama ben yine korkuyorum muhtemelen yarın eşimle beraber gider aldırırz.

zeyno benimde teyzemapandistten ameliyat oldu çok zordu diyor ama umarım hemen ayağa kalkarsın üşütme kendini dikkat et

ewt ebrarcım zordu allahım kimseleri hastanelere düşürmesinn.
dikişlerimin alınması gerekio aslında ama ben yine korkuyorum muhtemelen yarın eşimle beraber gider aldırırz.

amin canım allah birdaha göstermesin sanada .allahım dermansız dert vermesin .

ben misafiri cok severim aslında ebrarcım ama bu tür hastalıklardan sonra zor oluyo benim cok bilmiş kaynanam her gün gelirdi ama bu günlerde kendine pek rastlanılamıyor bende memleketten küçük kardeşimi istedim o bana yardım ediyo saolsun.
benim için 2008 kayıplarımın senesiydi 2009 bom boş geçtiii şimdi 2010 a umutla bakmak istiyorum herkes gibi inşlahhh allah istediklerimizi veriir canımm:Saruboceq:

biraz alakasız olacak ama çakşır otu ne kadar iyiymiş ALLAHım ya ot der üstüne basar geçeriz ama bak nelere şifa veriyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…