canım hadi gözünüzaydın .çok sevindim yaa belkide bebişin seninle tatlım sen hernekadar yok desende beli olmaz .inşallah yanılıyosundur.miniş gelicek bence çok yakın canım..opuyorumnanaktan
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
ayy zeynom yaa çok geçmiş olsun inanki çok merak etmiştim seni .hay allahım durduk yerde neler gelmiş başına .allah beterinden korusun umarım şimdi iyisindir tatlım.iyki gitmişsin hastaneye yaa ogün diyodun ağrım var diye .canım çok üzüldüm tekrardan geçmiş olsun.
saol ebrarım sorma canım ewt dr.a gitmemek için direndiğim o gece daha fazla dayanamadım canım
küçük bi operasyon ama iltihabı dışarıya atmak için içimde bıraktıkları o hortum canımı cok yakıodu saki sol tarafım feçli gibiydi bacağımı sürükleye sürükleye yürüyordum ama o cıkınca bi rahatladım ki sormayınn
ee sizler napiosunuzz 10 gündür giremiyorum topiğe yeni hbrler varmı:hulya:
oyy kıyamam bitanem yaa çok üzüldüm inan .ama iyki gitmişsin ihmal etmemek gerek yaa .
topicde değişik bidurum yok malesef buara herkesin regli gecikti bende dahil ama hamiş haberi yok tatlım..
saol canımm benimm sizler git demiştiniz ama ben biliyordum tatlım hastaneye elimi verdimmi kolumu kurtaramıyorum o yüzden ısrar ettim ama sonunda olan oldu yinee şimdide misafirlerle boğuşuyorumm biri gidiyo biri geliyo ayy ne cabuk duyulmuş ameliyat olduğummbilmiyorumkismile
ayy hadii inşalhhhh canım yaaaaa cok sevindimmm inşlahh 2010 uğurlu gelmiştirrrrolumunekankayizsmile
ewt ebrarcım zordu allahım kimseleri hastanelere düşürmesinn.
dikişlerimin alınması gerekio aslında ama ben yine korkuyorum muhtemelen yarın eşimle beraber gider aldırırz.
amin canım allah birdaha göstermesin sanada .allahım dermansız dert vermesin .
aslında gelmeleri güzelde insan çok yoruluyo yaa .bide az oturmuyolar hepsine ayrı dert anlat allah kolaylık versin tatlım..
valla inşallah 2010 hepimize uğurlu gelir .ben 2009 dan çok ümitliydim ama malesef hep sorun yaşadık.bakalım buyılda neler olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?